panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Bo zazwyczaj mam, ale ostatnio trzymam się zdecydowanie z dala od ogólnych, bo tam to w sumie ciągle te same pytania;) Ale i tak dzięki:)

Dobranoc

EDIT: Za dużo zachodu z tym śluzem. Najwyżej nie zrobię wszystkich zadań. A w jakichś pełniowych misjach do 103 poziomu można zdobyć ten szluz? Wiem, że jest to w poradnikach, ale podusia mnie woła.

KarinkaP lubi to.
  2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzień dobry, wstawać już słoneczko wysoko, a dynie, jagody i inne kokosy czekają na zbiór.:)
    Ja idę zbierać szyszki.;)xD

3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)
    a te szyszki to do jakiego eventu ;)xD

-----------------------
    świetliki skończone, reszta wysiana ale jeszcze nie skończona, byłoby szybciej, ale koło nie współpracuje od dawna....

4. krasnoludek10

No i co się tak drzesz:pxD Wstałem o 8 rano, bo starsza siostra nastawiała zmywarkę i mnie obudziła. Tylko szkoda, że zamiast wstać na dobre, to poszedłem dalej spać jak skończyłaxD A najlepsze jest to, że miałem budzik nastawiony na 8 na zbiór i nawet się pytała, po co mi ten budzik a ja to zignorowałemxD

Dobry zbytnio wypoczęte, przez 10 godzin (wspaniałe marzenia) senne, lecz już od teraz dzienne:p;)

KarinkaP lubi to.
  5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Po diabła śpisz w kuchni?
    xD:cry:xD

6. krasnoludek10

Bo zazwyczaj któreś śpi w mamy pokoju (przynajmniej kiedyś tak było a wczoraj mi się przypadkiem zasnęło) a on jest połączony z kuchniąxD:cry:xD

KarinkaP lubi to.
  7. panoramaogrodnicza

A to taki ewent dla wybranych,
    kto zbierze najwięcej szyszek,
    nagrodą jest skoszenie trawy.;)xD
    Budzika nie wyłączyłeś.xD
    No i takie przemyślenia przy zbieraniu szyszek....
    Wczoraj był 21 czerwca a to imieniny Alicji,
    wszystkim Alom, a szczególnie naszej wszystkiego najlepszego.:D

Ostatnie edytowanie: 22 czerwca 2019
  8. krasnoludek10

To i ja życzę wszystkiego najlepszego Alom:D

9. panoramaogrodnicza

Super, szybko Ci poszło.:D
    Ja ukręciłam 100 procent, ale jeszcze sieję, świetliki będą lada moment, a w tych ścieżkach ze świateł to się zagubiłam.;)xD

10. krasnoludek10

Pożycz to 100%, to szybciej skończę siać dynięxD Mam już 4000 sztuk, ale zawsze to szybciej można nadgonić wylotkixD

KarinkaP lubi to.
  11. panoramaogrodnicza

A po co? U Ciebie i tak by się zmarnowało, albo byś przespał albo zapomniał zebrać.:p

12. krasnoludek10

Oj tam, zaraz zapomniał albo zmarnował:p Ja tylko w weekend śpię dłużej a w poniedziałek potrafię wstać o 8 (albo i o 6-7, zależy na którą mam a potrafię zebrać w metrze lub autobusie) :p Ale namawiać Cię nie zamierzam. I tak mam jeszcze 1 czy 2 wzmacniacze roślin akcji:pxD Na pełnię też powinno działać;)

KarinkaP lubi to.
  13. hlnrys

[QUOTE="krasnoludek10, post: 2025164, member: 647"[...] Ja tylko w weekend śpię dłużej a w poniedziałek potrafię wstać o 8 (albo i o 6-7, zależy na którą mam [...]) [...][/QUOTE]
    Raczej zależy, o której siostra włączy zmywarkę.;)
    xD:cry:xD

14. krasnoludek10

Raczej zależy, o której siostra włączy zmywarkę.;)
    xD:cry:xD[/QUOTE]
    No przecież nie włącza codziennie ranoxD:cry:xD I nie zawsze tam śpię, tylko raz na jakieś pół roku:p

KarinkaP i pretorianka lubią to.
  15. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

obstawiam że nawet przelecisz :p
    znowu Ci mam machać? :pxD
    taa to o której dasz plansze skończyłam i super było :music::p
    a ja sobie dziś zamknęłam zadanie z upiorną menażerią xD:cry: dobry mam czas hehe:p a misji to ja mam sporo jeszcze rozgrzebanych i brakuje wszystkiego po trochu, za chwilę zwierzaki, które są potrzebne nie będą miały co żreć xD:cry: co się rozpędzę to stoperan na drodze :pxD:cry:
    zaintrygowałeś i uruchomiłeś moją wyobraźnię xD
    To co ląduje w tej zmywarce raz na pół roku, że Ty wówczas jej tak pilnujesz? :p

Dobry :)

16. krasnoludek10

Nie, nie, nie pilnuję zmywarki:p Jak jestem w domu a mama na wyjeździe, to zazwyczaj ja albo siostra tam śpimyxD Ja w nocy oglądam "Rodzinę zastępczą" na Nickfosforu (gdzieś do 1 chyba, że w wakacje to potrafię i do 5 nad ranem) a potem idę spać a ona to nie wiemxD

Eventowe fosfory już są.. Ale do kolejnego obszaru w Grzybowym lesie brakuje mi aż 204 sztuki:p Ale spoko, mam czasxD;)

Ostatnie edytowanie: 22 czerwca 2019
    KarinkaP i pretorianka lubią to.
  17. hlnrys

Tak się zastanawiam nad "odchudzeniem" pnącza.
    Mam do klikania 130+ gałązek.
    Te pierwsze są bardzo cieniutkie, niektóre dają poniżej 1000 PD/SG.
    Usunąć je z kolejki zbierania, czy nie?
    Co radzicie?

18. panoramaogrodnicza

Nic mi nie mów, chodzę po tych ścieżkach światła a właściwie ciemności tam i z powrotem i nie wiem którędy wyjść, nie wiem co mam czego nie mam, blaski mi się pomyliły, kłódki wiszą, łatwo nie jest. Na dodatek mroczna, która nigdy nie była moja dobra stroną, większość mrocznych misji zrobiłam dzięki Ewci, przychodziła pełnia, Ewa mówiła robimy to i to siej to i to i szło, a teraz tu brakuje 800 małych oczek, tam 32 duchów, wybałusznika przepuściłam nawet nie wiem za co, mam po jednej zagrodzie, reszta poszła do ludzi, paszy dla zwierzaków też nie mam, żeby dorobić trzeba siać, a jak siać kiedy pola w ewentówce, no kręcę się nie powiem jak co, bo wyjadę wcześniej niż zaplanowałam.;)xD
    A ile masz tych cienkich gałązek? Ile zaoszczędzisz? Minutę, dwie?
    Wiesz ja to pazerna jestem i nic bym nie odchudzała, jak to się mówi grosz do grosza i będzie kokosza.xD

My zajęci świetlikami i ścieżkami a tu cichutko lato przyszło i astronomiczne i kalendarzowe, no i mamy Noc Świętojańską, Noc Kupały a nad Wisłą wianki dzisiaj.:D

19. hlnrys

Nie liczyłem, ale myślę że spokojnie 30+.
    Sporo dających same SG.
    Tak w ogóle się zastanawiałem, czy nie zostawić stałej liczby 100 gałązek i potem tylko wymieniać na lepsze.

20. panoramaogrodnicza

Można i tak, ja zbieram kombajnem, mam oznaczone na zielono te dające skrzynki, przetwory, PD, TPD i SG, więc jedno kliknięcie i mam zebrane ponad 100, a potem bawię się ręcznie kilkoma roślinnymi, zwierzęcymi i bonusowymi.