panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Dzisiaj wyjeżdżam z powrotem :( no ale kawy to chyba mogę się napić przed wyjazdem co?
    niedobra Ty :pxD
    A ciasteczka? dziś są owsiane - mamusia piekła :inlove:
    chce ktoś? bo zabieram na drogę i pakuje :D
    Nasze domowe są jeszcze z odrobiną konfitury, nie mam czasu fotki wstawić ale uwierzcie, że są pyszne i chrupiące.

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A z powrotem to gdzie ?

Chce te z konfiturą :) to gdzie mi je przywieziesz ;)xD

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

helo, kurczaki nie pamiętam do czego jest potrzebny głóg, wiem że do czegoś potrzebny ale do której misji hmm, żadne zwierzę go nie je więc nie mam pojęcia, ktoś może coś kojarzy?

4. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Mało kto wchodzi, to i rzadziej się zagląda, bo tu dalej cisza. I tak koło się zamyka.
    Kawkę zaraz zgarnę, bo za chwilę będzie moja pora na kawę :)

Właśnie wylosowałam bonus +100% i +200% jeden za drugi. I tak miał to być ostatni zbiór eventówki ( i tak wyjdzie mi teraz nadmiar eventówki). Chyba wystawię krótsze zagrody np. takie kukułcze warsztaty.
    Hmm.. Pyszne :inlove: Oby poszło w ... a nie w ... xD Każda kobieta wie o co chodzi, prawda? :p
    Teraz to się zastanawiam czy takie wykropkowane może być, czy ktoś nie będzie zmuszony używać czerwonej kredki :music:

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Litości...w niedzielę? Czerwona kredka? Skąd Ci ją wezmę. Mam jedną zapasową, dobrze schowaną na specjalne okazje ;)
    Przecież wiadomo, ze ma iść w biust a nie w biodra :D
    Chociaż takie owsiane raczej nigdzie nie powinny się osiedlać ;)

6. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Zeżarłam prawie całą blachę i nic mi się nie powiększyło ani biust ani biodra :cry:ale chyba się nasyciłam :pxD
    Daj namiary i czas - zamów mi pogodę i nocleg- i przyjeżdżam :D

7. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

hahaha, dobre, ale jak nie ma iść tam to dajcie cyfrzakowi, on się odpowiednio słodyczami zajmie, w końcu czysta masa 56 kg :D super, mi tam nigdzie nie idzie, smakuje i super, linia, owszem dbam o linię ______________ od A do B gdzie A to pokój a B do kuchnia ze słodkościami :D

tigre, agucha31 oraz antonina-farmerska lubią to.
  8. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Witam, pogoda jesienna, 8*C i co chwilę pada -.-
    Śpię po 2-3 godz, albo wcale, ale dziś spałam do oporu od 4 rano do 14tej... nareszcie wyspałam się i wstałam w lepszym nastroju xD
    Teraz proszę o mocną kawę i idę na farmę, wciąż brakuje mi kluczy do ostatniego itemu-.-

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Właśnie ta... aa... ak,:music:
    Tak wygląda forum bez krasnala.:music:
    xD:cry:xD

10. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Jest dłuugi weekend i część graczy ma ciekawsze zajęcia :p naprawdę Rysiu tęsknisz za krasnalem ???

11. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

pogoda supeeeeeeeeeeeer, 16 stopni, wieje, lekkie sloneczko, troche pochmurno :D idealnie :D

12. hlnrys

Nawet nie wiesz, jak bardzo!;)

Ostatnie edytowanie: 5 maja 2019
  13. ania1713

Nie wywołuj wilka z lasu :p
    Nikt mu nie broni pisania, ale co za dużo... choć chyba bardziej chodzi o jakość a nie ilość

14. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Hmmm czyżby to jednak Krasnal ożywiał to forum :)

15. hlnrys

Eee tam, zaraz krasnal.;)
    Badyl rośnie dość długo, nie trzeba często wchodzić, to i na forum się nie zagląda.
    Myślę, że tu się to zmieni:
    • od 16 do 29 maja - Event na Polu gry akcji
    Dwa tygodnie, pewnie z zegarkiem (3:36?), to i na forum będzie ruch.

16. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Oj nic, co to nie, nigdy nawet na polu specjalnej troski nie siedziałam z zegarkiem w ręku i nigdy nie mam zamiaru.Fakt wtedy ledwie co udaje sie zrobić event ale jakoś sie udaje :)

antonina-farmerska i hlnrys lubią to.
  17. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

nie ma to jak porobic porzadki na farmie, zabawne na 6 łąk mam posiany jedynei irys na 16stu super polach, reszta to drzewny zwierzakogród :D

pospisywałem sobie rzeczy potrzebne do misji i lecę z koksem :D :) nie spisałem nawet 1/3, a tamten głóg nigdzie go nie ma, przejrzałem wszystkie możliwe misje, pewnie był w jakieś wspierającej event, :D

nie wiem czemu mam wrażenie że gdzieś go kiedyś oddawałem hehe :D

18. ania1713

Myślę i myślę i ... nie, nie mam żadnego tematu do rozmów :p

Jedynie mogę się pochwalić, że wystawiłam wszystkie warsztaty i np. z takich 21 salonów podstawowych w ciągu 8 godzin naprodukowałam już niecałe 400* wąsów :D Podoba mi się to o tyle, że w przeliczeniu na kukułki wychodzi 2 kukułki na 1 wąsy, zamiast 8 kukułek na 1 wąsy.

* z bonusami+200% i +100% i wszystkimi przyspieszaczami

Zawsze możesz spisać wszystkie misje i potrzebne do nich fanty, a ja wkleję do wyszukiwarki i będzie łatwiej ;)
    Ale czy chcesz się w to bawić? To na dzień jest już ponad 5 tys. zadań do spisania :music: :p

19. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Doberek,
    Aniu zamów wagon pianki do golenia przy takiej ilości wąsówxD

Ja teraz widze w pomarańczowym kolorze na noc sieję fiołka daje lepiej spać

ania1713 i agucha31 lubią to.
  20. ania1713

Kiedy na farmie niczego spełniającego taką funkcję :cry: chyba będę chodzić z wąsikami xD
    chyba, że na farmie pojawi się pianka, żyletka albo... kosmetyczka :music::pxD

Teraz wyglądam mniej więcej tak :oops:

:cry::cry::cry: