panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

eee chociaż była okazja siostrę odwiedzić ;)

2. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

z siostrą często się widzimy bo mieszka po sąsiedzku;) ale raczej wolę krótsze odwiedziny niż takie całodniowe- nie jestem przyzwyczajona słuchać tyle czasu hałasujących dzieci8) wolę jednak swój domek i spokój:p

3. agucha31

No to teraz będziesz miała na długo dość :)

4. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

a zebyś wiedziała;) ogólnie jestem po prostu nie przyzwyczajona:p moja Nikola sama aż tyle hałasu nie robi:p a nawet jak się z siostra widzimy tę godzinkę- dwie to prościej wytrzymać niż prawie cały dzieńxD Tym bardziej, że ja nie jestem miłośniczką dzieci:pxD

5. agucha31

no wiadome ze 1 tyle nie robi hałasu :)

6. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Nie no, grać póki co będę. Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie :p

Po prostu mam lekkiego doła. Kiedy słyszysz, że się sprawdziłaś, wszystko jest pięknie, ładnie i w ogóle, ale nie wiadomo co z przyszłym rokiem, to jednak ręce opadają :sleepy: specyfika zawodu...

7. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

To szczęście ,że miałaś gdzie się podziać przez cały dzień
    Planowanie zatrudnienia jedna masakra.A teraz przy zabiegach z rozbrajaniem szkolnictwa to pewnie jeszcze gorzej:(

8. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dobry :D jestem przygotowany do jutrzejszego eventu, farmowy zrobie caly przynajmniej mam towarek neizbedny :D a z wyspy 33 kroki tam mnie kolczoch blokuje :D

a propo targu: jak tam u was fasola, bo na moim nie ma hehe :D

9. agucha31

524,63

10. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

u mnie po 900 wystawilem hehe, :D jakas mega potezna potrzeba widocznie wystapila :D

11. agucha31

to ładna cena u Ciebie bo u mnie i Izy na targu juz od 342 do max 752

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dobry

Uczyłem się od 13 - 14 do 20 bez przerwy z telewizją w tle (a właściwie przepisywałem notatki i poprawiałem rysunki na zoologię) i jestem zmordowany a jeszcze jutro mam poprawę kolosa z botaniki, do której nic nie umiem:sleepy: Oprócz tego staram się znaleźć pracę, ale co przychodzi mi oferta z którejś aplikacji to nawet na nią nie patrzę. Pewnie dlatego, że nawet na kasjera w kinie mnie nie chcieli. Do tego pojutrze kolos z mikrobiologii i męczące gleboznawstwo. A w piątek dentysta. Jak żyć:cry:

13. agucha31

Ech Tomek, Tomek czy Ty sie nad tym zastanawiasz co piszesz? :eek:-.-

14. krasnoludek10

Tak. Nie patrzę, bo jestem za bardzo zmęczony. I tak dzień w dzień.

15. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Tomek jest na to pewna rada,jest wiosna chłopie zakochaj się;)

16. krasnoludek10

Gdyby to było takie proste... Wszystkie są zajęte.

17. agucha31

Kurrrczaki noo to po co marudzisz że nie możesz nic znaleźć? Skoro niby szukasz a nie patrzysz na oferty, co Ty [ciach] myślisz ze praca sama do Ciebie przyjdzie? Proszę Cie zastanów sie czasem nad sensem tego co piszesz! czemu zawsze sam wszystko widzisz w czarnych barwach i sam sobie kłody pod nogi kładziesz a później marudzisz! czy na rozmowe o prace też idziesz i pierwsze co do pracodawcy mówisz No chyba pan/pani mnie nie przyjmie bo nawet tu czy tu mnie nie chcieli? ech Tomek, Tomek >:(

Nerwy nerwami, ale kultura musi być.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 kwietnia 2019
    brzustinka, krasnoludek10 oraz hlnrys lubią to.
  18. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

skąd ja to znam :) ale wiesz co jest najlepsze, żeby być sobą, nie próbuj zakładać jakieś maski, uwierz w siebie, jesteś uzdolniony i osiągniesz swój cel, gdy tylko będziesz konsekwentnie do niego dążyć

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dorzucam ilustrację muzyczną:

20. magdalena

magdalena Weteran forum

Tomciu to może źle szukasz ;)