panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Fakt real przeważnie wciąga na tyle ze nagle sie okazuje ze jakoś dzień zbyt krótki i na nic czasu nie ma :eek:

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Gdybym potrafił takie rzeczy pisać umysłem na wykładachxD Ale niestety nie potrafię:p

A może to mój brat bliźniak "gra" Borsty'ego;)xD Też ostatnio coś ucichł:p

3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dzień teraz w lepszej wiosennej odsłonie z lepszym czasem,udaje mi się wrócic o lekkim zmroku do domu a nie w srodku nocy.
    Nie myśl tak,nie pozwalam,ciszę wytłumacz tak jak jest w rzeczywistości coraz wolniej pracujemy i nie zawsze mamy czas na forum (w moim przypadku tak jest).Nawet jak przeczytam to nie zawsze dam lajka bo w telefonie jest większy problem z obsługą klawiaturyxD
    Zawsze trzeba rozmawiac i nawet jak komuś sie nie podobają twoje mysli to forum jest miejscem do dyskusji stonowanej i wyważonej;)

4. agucha31

Oj to prawda, wcześniej człowiek wstawał i wychodził z domu po ciemku i tak samo wracał do domu :)

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Fakt.
    Gdybyś potrafił pisać umysłem, to by była jazda!

6. krasnoludek10

Ale wiesz, że nie chodzi tu o mądre pisanie, tylko o to, żeby jak coś pomyślisz, to to napisało się na forum jak tego chcesz, tak:pxD ???

7. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Niedługo koniec eventu, zaliczyłam 48 gier, to wszystko, co mogłam zdobyć mając mało SP :(
    Mam talary na jedną zagrodę... co kupić, gazelę, konia morskiego czy kawię ?

8. krasnoludek10

Ja zaliczyłem 22 gry, ale wypaćkałem SP tylko na 10 oaz.

9. antonina-farmerska

zobacz co najdroższe na targu ,ja bym wzięła kawię

10. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Poczytałam dobre rady, które dostałam w eventowym i chyba wezmę gazelę, resztę wykupiłam wcześniej po jednej sztuce.

11. agucha31

też gdybym miała sie decydować to bardziej na gazele

12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Moim zdaniem dobry wybór, można nieźle na niej zarobić.;)xD

13. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Aż poleciałam na targ zobaczyć czy z tej gazeli taka dojna krowa :p ;)

Zastanawiam się czy robić ten event na specjalnej polanie. Chyba mi się nie chce :sleepy:
    Przez tę zmianę czasu, przez 2 dni nie wysyłałam prezentów :oops: no wyleciało mi totalnie :cry:

14. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dzień dobry

Kwiatowy dziś udało się zaliczyć , lekko nie było
    Eventu na polu akcji nie robię
    w ogóle zastanawiam się nad przerwą w grze :(
    tylko tak szkoda zostawić tego co do tej pory osiągnęłam
    eh tak źle tak niedobrze

15. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Widzę, że dziś obie mamy jakieś przesilenie wiosenne czy co :sleepy:

16. antonina-farmerska

Dziewczyny idźcie na spacer, wywietrzcie mieszkanie .... przestańcie gadać/pisać głupoty8)

17. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

tak porządnie się zmordujcie - jakieś kopanie w ogródku, albo rąbanie drewna, zwalanie węgla do piwnicy....
    albo 10 okien do umycia (u siebie i u sąsiadów) ;)
    wtedy jak się wyśpicie to od razu będzie lepszy nastrój :)

18. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

dziewczyny nie narzekajcie:p;)to tylko gra i co nie zrobicie czy nie zrobicie na farmie to świat się nie zawali;) przynajmniej nie musiałyście od rana szwędać się i szukać gościny bo zamek w drzwiach od domu się zaciął i ni jak nie szło go normalnie otworzyć;)xD:cry:xD:cry:

19. antonina-farmerska

Tak ,tak... okna u siebie i sąsiadów to do mnie zapraszam poczęstuję zupką ogórkową i kotlecikiem z surówką:)
    od razu przejdą chwile zwątpieniaxD
    I co udało się?czy przez okno wchodziłaś?:(

20. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Przez okno się nie dało:( Rano normalnie dom zamknęłam i koło 9 wróciłam z mała od lekarza a tu klucz ni w tą ni w tamtą>:(:( u siostry w gościach musiałam posiedzieć i jak mój mężulek wrócił z pracy po 16 to się z pół godziny męczył ale jakoś rozwalił ten zamek bez uszczerbku dla drzwi i w końcu do domu mogliśmy wejść:D