panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama PL

Jakaś kanapeczka z mięskiem i sałatką do tej herbatki też się znajdzie? Bo chyba też zgłodniałem od tego latania :p
    Obiecuję, że już na bałagan marudzić nie będę (przynajmniej w czasie jedzenia) ;)

2. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

kanapeczke bez mieska dorzucam same zdrowie :Dsmacznego :)oj bałaganu tu tyle ze posprzatać nie zdążymy:D

prosze bardzo Borsty :D

3. -Borsty-

Mięska nie ma, ale pomidorka widzę. To czerwone i to czerwone. I z takim poślizgiem, znaczy z majonezem. Lubię to :D
    Dziękuje :)

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Faktycznie latasz po tym forum, wszędzie Cię pełno, nie dziwię się, że zgłodniałeś i do tego złagodniałeś.;)xD
    Jest i mięsko, z nami nie zginiesz, ale pod jednym warunkiem.:pxD

5. -Borsty-

Za mięsko dziękuję, a o warunek aż boję się pytać :p

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nie może być!
    Krasnal?
    xD:cry:xD

7. -Borsty-

Krasnal to nie powinien stać grzecznie w ogrodzie zapatrzony w jeden punkt?

8. panoramaogrodnicza

E no weź nie żartuj, ktoś tu miał się bać złego Borstego, a wychodzi na to, że sam Borsty zaczyna się bać.:pxD
    Myślę o Twoim pierwszym poście, o
    To jak będzie? :sleepy:
    Krasnal to się skrył dzisiaj, chyba się boi.:p

9. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Jasne, że się boi, skoro Borsty każe mu stać nieruchomo i patrzeć w jeden punkt. Toż to takie niekrasnalowe xD

10. panoramaogrodnicza

Pięknie, widzę, że ponad poziomy wylatujesz.;)xD

11. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

krasnali sie nie boje :Dna ogrodku je mam:D czy grozne chyba nie:p przyjzne i tu jednego znam :D

12. panoramaogrodnicza

I po Prima Aprilisie, fajnie było, podobało mi się.:D
    A rankiem świtkiem udało mi się skończyć jakże wspaniałe kwiaty, 62 gry zrobiłam, no i ciągle meczę piekarza.;)xD
    Dzień dobry, wstawać, kawa czeka.:D

13. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Hej,hej
    Dzięki Ci o bogini za kawęxD

Rzemiosło ogarnięte 70 gierek kwiatowych ,teraz czas na real.;)

14. panoramaogrodnicza

Już myślałam, że sama będę piła.;)xD
    Widzę, że jest poradnik, idę czytać.

15. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Uf widzę ze sie nie wydało, że ktos Ci kawe podwędził i uciekł w kącik :p No wiem , pewnie zaspana jeszcze byłaś i myślałaś że jednak jej nie zrobiłaś ;)xD

16. panoramaogrodnicza

E, na Borstego by było.:pxD

17. agucha31

Oj toz to mogłam sie nie przyznawać, noo ta zawsze można na kogoś zgonić, to czemu by nie na niego :)

18. panoramaogrodnicza

Agucha, kawa dla każdego przygotowana, jak wypita to się cieszę, następną zrobię,
    bardziej mnie martwi jak coś napiszę, a tu cisza i cisza, no i zaczynam scenariusze pisać,
    a może coś nie tak napisałam, a może kogoś obraziłam, a może nie powinnam, tak bezpośrednio, a może to, a może tamto.:oops:

19. agucha31

Oj kochana, noo mam tak samo, tak jak ostatnio czy tu czy na kozetce coś napisałam to nagle cisza, nic zupełnie tak jakby nikt mnie nie widział, zmartwiło mnie to i przykro sie zrobiło ale też właśnie zastanawiałam sie czy cos nie tak napisałam

20. panoramaogrodnicza

A to trzeba po przecinku dodać, że real mamy coraz większy, a sił coraz mniej. Jak czasem wieczorem wrócę do domu, to nie mam siły nawet lapka odpalić. Za dużo tego wszystkiego, albo ja coraz bardziej leniwa.;)xD