panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Gratuluję. U mnie dopiero około 20 gier będzie i to pewnie dopiero wieczorem. Ale nie pamiętam.

brzustinka i pretorianka lubią to.
  2. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

jak zagrody za sg? przecież tam jest wartość zagród inaczej nei pojedzie, a żeby bez zagród to za florki a nie sg przecież :p

3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

jeszcze nie ma za co...

kup po 3 żółte foki i koale i wyślij, da się...

-------------------------
    chciałam zrobić całość, ale pewnie mi się nie uda, pnącze to spokojnie, ale nie wiem czy chcę wyciągać cięższą artylerię (zresztą dopiero dziś jestem w domu tak naprawdę, bo wcześniej to przez kilka/kilkanaście godzin dziennie mnie nie było, a w tablecie teraz nie mam swojego Internetu…

4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Tak na luzie masz event zaliczony

będziesz trzymać się jednego układu czy polecisz na żywioł , zgarniając bonusy lub nie ;)

gdzieś mi żurawie umknęły i mam jedne
    i dlatego się zastanawiam czy brać w ogóle zagrody
    wszak one prędzej czy późnej będą się w różnych eventach pojawiać
    no ale co dwie czy więcej to nie jedna xD

eh te dylematy
    bez nich gra była by taaaka nudna xD
    Zosi chodziło żeby zamiast homary wysyłać to kupić za SG żółte koale i żółte foki i jest to tańsza i praktyczniejsza opcja

5. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    To zapukaj do mnie albo rzuć czymś we mnie w celu przypomnienia podczas kolejnego G&T to Ci podeślę, mam nadzieje ze przy kolejnym juz bede obecna bo ostatnio niestety nie byłam :(
    Aj tam ostatni , no jakby co to krzycz podczas kolejnego G&T :p

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Na razie jadę na krawędzi, w tej chwili mam 41, więc teoretycznie powinnam zdążyć,
    we wtorek rano zacznę się martwić czym sypnąć.;)
    Na razie na maksa wykorzystuję wszelkie skróty, no i teraz próbuję duże pola, może stosunki się poprawią.:pxD
    Na razie nie mam zdania, zbieram talarki do skarpety i się waham.;)xD
    41 za mną.
    Mam płodozmian, jak mam do odpalenia pnącze z jagodami, daję jagody z pnączem i alchemikiem, jak mam do odpalenia koty daję koty itd.
    A ja się bawię, najwyżej mniej kupię w sklepie, natchnęła mnie Anhedrea:
    Nie jest tak idealnie, ale chyba znaczące statystycznie:

7. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Na pewno wezmę ropuchy i żurawie. One nie są TSowe, a jak są w eventach to przy tych z dużą ilością siania i pod koniec nagród.
    Ale poczekam do końca, by wydać w miarę ekonomicznie te GT :)

Ja też mam 41. Czyli mówisz, że mogę nie zdążyć? o_O nawet nie strasz :p

8. agniecha$

Nie trać wiary
    dobrze u Ciebie się spisują wypadajki więc jest duża szansa że się uda
    Trzymam kciuki [​IMG]
    O to coś nowego duże pola
    daj znać jak wyniki

u mnie z małych pól nasion \ torebek ok 100 / 40 z jednej łąki
    i całkiem dobrze wyrównują braki w nasionach
    zagrody 1/1 dają
    stawiam na przemian motyle i rysie na przemian owce i myszy i żabki
    Idziemy łeb w łeb :D
    I fajnie

ja zabawę zamieniłam na zysk [​IMG]
    Na liście zakupów mam jeszcze kupony
    więc za wiele nie zostanie

ona tak specjalnie xD przyspieszone bicie serca gwarantowane
    to pewnie zamiast kawy ;)

9. panoramaogrodnicza

Ja straszę? :oops: Ależ skąd. Nie straszę, nic a nic.:pxD
    We wtorek porozmawiamy.;)xD

Zaszalałam u Nagniotka, łosia chciałam, a wylosowałam .....

Ostatnie edytowanie: 31 marca 2019
  10. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

A ja przydusiłam Pana N. tego z plecakiem xD
    i tak mu zrzędziłam, że dał mi zebry i różowe kukułki :p :DxD
    Eventu nie skończę nie ma szans - pogrzało ich ech
    A ja? hallo :pxD
    też chcę :D pod który numer mam dryndać we wtorek ?xD
    no helloł :D:inlove::music:

Dobry - ale pospałam rany chyba za 2 tygodnie i na kolejne tygodnie ma mi starczyć :)aż się bałam że to już poniedziałek.

11. ania1713

To wg Ciebie jest szaleństwo? xD
    To ja zaszalałam bardziej.. dużo bardziej xD ale dostałam świetliki i te zwykłe i te przerażające :inlove:
    nawet różowe kukułki :inlove::inlove::inlove:
    Liczę, że zebry wyskoczą z pociągu :) czekam na zbiór farmerskich ładunków, jak się w miarę sprawdzą, to dalej będę ładować wyspowe, a jak nie, to wrzucę jeszcze parę farmerskich

Początkowo myślałam, że chodzi o Norbiego xD :cry:xD

12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Norbiego bym raczej nie dusiła :DxD

Wolę Pan N. niż ten jego pseudonim ni to imię ni to co to ma być, z nagniotkiem to ja mam dziwne skojarzenia :pxD kilka razy się przejęzyczyłam i dał mi jakiś szajs xD

13. ania1713

Dopiero później się zorientowałam o kogo chodzi ;) przynajmniej się uśmiałam xD

A on się zwie Nagniotek? A ja go nazywam Nagietek xD

A tak w ogóle to całe przestawianie godziny dziś, dla farmerskiej braci, wyjdzie korzystniej :)
    bo teraźniejsza północ to stara godz. 23, a do 23 to wytrzymam, przynajmniej powinnam :p

14. agniecha$

No widzisz nie dusiłam i mi dał wrony :cry:
    różowe kukułki są be
    mogę dla Ciebie zrobić coś wyjątkowego i bezinteresownie się nimi zaopiekować :pxD
    Najlepiej ten nieznany xD

15. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

ta jasne, o ile się ma sg, kupiłem 3 koale i 3 koale bo na foki nie było mnie stać, i <ciach> za mało, porąbane hehe, lepiej różowe pandy wyślę eheheh :D może jak się wysyła unikaty to większa szansa na coś konkretnego :D

___

dobra wysłałem 2 żółte koale i żółte orły, ale tylko wtopa sg, po co ja was posłuchałem, i pewnie jakieś badziewie przyjedzie :/ no zobaczymy :/ kolibry? ta jasne z orłów i koal kolibry zabawne hehehe :D

Jedno słowo ciachnęłam i chyba wiesz dlaczego...
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 marca 2019
  16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja wstałem wczoraj o 9 a dziś o 10. Wczoraj starsza siostra mnie ciągała po lekarzach (chyba dla towarzystwa) a dzisiaj już narzekała rano, że gniję do południa (10 to bardzo południe). No po prostu bezduszne dziecko8) Poza tym wczoraj do koleżanki miała siłę iść, ale z psem to już nie. Wyszła tylko rano na 3 minuty. A jak ja jestem chory, to lepienia (tak, nie przesłyszeliście się, bo inaczej to grozi przemocą słowną tudzież psychiczną (dla mnie to synonimy) a czasami nawet fizyczną) i z psem wychodzić i do sklepu, i do apteki. No po prostu wszędzie a potem jeszcze narzeka, że z mamą kupiliśmy jej złe rzeczy. To niech sobie sama rusza te cztery litery. Przepraszam, ale to było mi potrzebne. Teraz mi znacznie lepiej.
    Obawiam się, że czas zmieniamy dopiero o 2 w nocy:p

Poczekam z tą marakują do poniedziałkowego eventu. I tak wtedy będę musiał odpalić CMJ.

Ostatnie edytowanie: 31 marca 2019
    pretorianka lubi to.
  17. panoramaogrodnicza

Założenie było takie, że nawet się z nim nie przywitam, ale wiadomo babska ciekawość zwyciężyła. ;)xD
    To jest numer ewentowy.xD

Hmm, ale kwiaty są godzinę krócej.;)xD

18. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

normalnie jakaś masakra, sg w plecy, a zaraz pitombę odblokuję, i kasa będzie potrzebna kurczaki, 1,3 miliona chyba na 50 pitomb :D

___

zresztą bezsensu kupować jakieś złomowane badziewie i dostać za nie jeszcze gorszy złom, no skoro w pasku pełno śmieci mam typu anakondy żółte czy pandy czerwone, normalnie mnie porobiłaś kobieto ty ty :)

__ trzeba pamiętać najważniejsze: nie ufać żadnym kobietom :)

agucha31 i krasnoludek10 lubią to.
  19. ania1713

Dziecko, mówisz? A skoro siostra starsza, to z Ciebie też dzieciak :p
    Masz na myśli eventówkę?

20. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

korzystniej? no nie wiem, posadzisz coś co rośnie 10 godzin o północy to dojrzeje o 11 dopiero i gdzie tu korzyści :D hahahahah

korzyści to będą jak asteroida rąbnie w ziemię, i wtedy będziemy mieć spokój :D