panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dziękuję bardzo :)
    Dzięki wielkie, oj samo na farmie to nic się nie robi, zbiorów eliksirów tez trzeba dopilnować, połączyć je z najlepszymi bonusami, żeby dawały jak najwięcej PD:), a nie zawsze wszystko się chce idealnie zgrać, jak się nie pilnuje;)

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Akurat z tymi eliksirami to kłopot jest, te 15 godzin, to diabeł wymyślił.>:(
    Nie mogę z nimi dojść do porozumienia, na rozsądek powinnam zbierać rano, wtedy najwięcej jaj jest, ale jak wieczorem już takie dojrzałe stoją to nie mogę się oprzeć i zbieram.:pxD

3. Miśkowo

Ja też rano robię główny zbiór, a wieczorem tylko te pnącza i jaja, które będą na rano ponownie gotowe ;).
    Jakby nie mogli eliksirów zrobić na 12 godzin:p. Ciekawe czy na wiosnę dadzą jakąś nową petardę?:)

4. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)

Elu gratulki tej 500-setki:D
    dzieciołka gratuluje :D tez mam jednego :)

99 florków moje :D

Ostatnie edytowanie: 12 marca 2019
  5. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

dzień dobry:D

Eluś super ogromne gratulacje 500-tki:inlove::D:inlove:

Event skończyłam- 96 fl moje:D Symfonie też już zakończyłam- morska symfonia powędrowała na wybieg dla zwierzaków:D

To teraz tylko na nowy poradnik czekać;)xD

6. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Elu moje gratulacje :D
    no, no, piękny dzięcioł i 30 mln PD nie do pogardzenia :D

Dzień dobry Wszystkim :)

7. Miśkowo

Dziękuję Danusiu, u mnie to trzeci dzięcioł :)
    Tak, każda ilość PD w większych ilościach jest Ok, choć tu wysiłek był spory, więc mogłoby być trochę więcej tych PD :p

8. panoramaogrodnicza

Pewnie coś dadzą, wygląda na to, że bardzo im zależy, żebyśmy nie rezygnowali tylko się pięli do 300. :pxD
    Powiem szczerze, że mnie te miliardy przerażają, nie gnam, nie lubię, za bardzo się pocę.;)xD

Dzięki.:D
    Nie wiadomo, czy do 600 dotrwam, to chociaż tyle mojego, co się z 500 pocieszę.;)xD

No czekam, czekam, nie za bardzo przygotowana jestem, jakoś przegapiłam, że to świat zwierząt będzie.:oops:

9. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

do mnie moze kiedyś nastepny przyleci :) jeszcze młody jest :D

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Same 20 mi wpadają albo 16:mad:

11. panoramaogrodnicza

Nie posłuchałeś to teraz masz. A jak celujesz?

12. krasnoludek10

Tak jak Ryś.

antonina-farmerska i hlnrys lubią to.
  13. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

ciężko z rzucaniem do tarczy zrobić więcej niż 60 gier w ciągu jednego dnia, zostawiłam sobie prawie wszystkie na wczoraj (bo nie lubię robić kilku rzeczy na raz, a do niedzieli to były dwa eventy i GT i trochę mnie to uwiązało do balona)
    miałam zrobione 20 mini-gierek, wczoraj zrobiłam 62 i zajęło mi to dobrych kilka godzin, bo żeby grać celnie to po 10 musiałam robić przerwę, zająć rękę i oczy czymś innym - wynik: średnia 21,85

dobrego dnia wszystkim :)

14. alekar

Nie rozpaczaj Tomku, u mnie koło zatrzymuje się co jakiś czas i strzelam obok :( do pnącza brakuje mi 5 gier, posiałam ostatni raz i zbiór mam 10 min przed końcem eventu, może się uda ;)
    W morskiej symfonii też nie mam pnącza, brakuje 19 kluczy i 200 eventówki :cry: metronomu też zabraknie -.-

Nie jesteś ostatni, mnie nie pobijesz :p

15. panoramaogrodnicza

Czyli ganiasz za ruchomym celem, to akurat bardzo trudne jest, spróbuj przyczaić się w jednym miejscu, przycelować i poczekać aż drugi raz nadleci i strzelić moment przed zrównaniem się.:)

Musi się udać.:)
    To niedużo, dasz radę.:)
    Trzymam mocno kciuki.

agucha31, pretorianka oraz brzustinka lubią to.
  16. krasnoludek10

tak też robiłem i efekt ten sam

myszka nie ta, ale i koło się tnie

17. alekar

Jeśli macie wolny klucz, podrzućcie go do mnie, proszę...

z drzew wyleciało teraz 5 kluczy... brakuje jeszcze 14 -.-

18. krasnoludek10

leci

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Chyba jednak nie.
    Ja miałem same maksy (nie licząc pierwszego rzutu).8)
    Dokładnie tak robiłem, tylko że na filmie mam już taką wprawę, że robiłem to "w locie" i może wyglądać jak "ganianie za ruchomym celem".:p

20. panoramaogrodnicza

Moim zdaniem zbyt nerwowo to robisz. A znak na tarczy po przestrzeleniu masz przed gwiazdka, czy za?