panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Dzień dobry:D

Wszystkiego najlepszego kobitki z okazji naszego święta:D

Zalatana jestem:sleepy: A w zasadzie zajeżdżona:p Zaraziłam siostrę ospą i teraz jej syna też muszę wozić do przedszkola i spowrotem.

Nawet nie wiedziałam, że wczoraj misje na baha się zaczęły-wczoraj rano wszystko zebrałam a potem-tadadam- niespodzianka8)

Moja panienka dzisiaj o 5.30 się przebudziłą bo już dzisiaj dzień dziewczyn i już się nie może doczekać- aż chłopaki piosenkę dla nich zaśpiewają i dadzą im prezentyxD A kreacje na dzisiaj już wczoraj wieczorem dokładnie wybrała bo się wystroić musi na takie świętoxD

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Tralala [​IMG]
    Baby górą [​IMG]

Dzień dobry :)

3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

No Tobie to się nie nudzi :D a Miecia pytałaś co tam mruczy pod nosem?;)
    O widzę że humorek jest ok xD

Kawę przyniosłam to prawdziwe święto już jest :D

Pięknego Dnia Życzę
    Dobry :)

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzień dobry.:D
    Ach jak ja to lubię, wchodzę na forum, a tu i życzenia i kwiaty i kawa i ciasteczko, cudnie, dziękuję.:D
    Dasz radę, najważniejsze to pilnować to małżowe solo i za szybko go nie ulepszać.:pxD
    Tym razem w moim balonie to nie jedna mafia działa.:cry: Do tej pory nie znalazłam żadnej ludzkiej oferty.:cry:
    A jak u Was?

5. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

U mnie to już jest tak kolejną edycją, chyba szkoda czasu.
    Ja to się dziwię trochę, dobra rozumiem, że wielu chce "wyrwać" jak najwięcej, ale że mało kto w ogóle, chce naprawdę coś powymieniać, tak po ludzku, po co zapychają te balony np takimi jabłonkami- no żeby to jeszcze xxl były :p, większość tych ofert to tzw. martwe oferty, będą wisieć do końca, jeszcze inni widziani są dziś, a potem ich nie będzie, w sensie mało co grają, ci co tam rankingowo się ścigają z pd no to rozumiem, mają swój świat, swoje kredki i muchołapki :D no ale przecież jest tyle pikseli do wymiany.
    A tu przeglądać nie ma co - przykre :(

Nie mam cypryśnika czy nowości ale ja np szukam również: koziego drzewka,perełkowca czy takiej kawii, kozic, czy innych zwierzaków - (proszę mi nie słać :)pisze dla dyskusji ) nie do pary :p ale nawet rozglądając się, ich nie widzę, mało mam zagród a niektórych za dużo, popróbuje wymienić, by chociaż parami ich ze stodoły wyprowadzać na spacer :) ale to chyba tylko będzie wycieczka do balonu i z powrotem xD- dziś z racji święta, to my same powinnyśmy w ten balon wleźć i się "przelecieć" nad polami xD- ach szkoda w sumie że nie lata - zamulał, ale i bez latania też muli :p
    Idę polatać realnie xD:cry:

6. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Nie wiem Elu
    nie zaglądam tam ;)
    Przeglądać to jest co, tylko wybrać -wydać ni ma co :(

7. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Miłego dzionka babeczki:inlove:

U mnie tylko oferty z górnej półki:(

Co się dzieje z Aguchą,bo dawno jej tu nie było?:oops:

Ostatnie edytowanie: 8 marca 2019
  8. panoramaogrodnicza

Niestety mój internet odmawia współpracy, z farmy jestem ciągle wyrzucana, nie mogę nawet wystawić swoich ofert, idę w real, może będzie trochę lepiej. Mam nadzieję, że wrócę o przyzwoitej godzinie.;)xD

9. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dzień doberek,
    zostawiam najlepsze życzonka drogie Kobiety:), radości, uśmiechu i mnóstwa niespodzianek:D

10. danusias23

danusias23 Książę forum

Panoramo, jak Ci idzie poszukiwanie JC? Mi udało się jednego dostać - wymieniałam w balonie na Cypryśnika :)

11. panoramaogrodnicza

Pięknie dziękujemy.:D
    To super, gratuluję, fajnie, że Ci sieudało.:D
    Ja niestety na razie żadnego nie upolowałam. Wiesz nawet bym poświeciła coś ze sreber rodowych, ale w moim balonie to chcą za jednego JC 5 chomiczych albo 6 cyprysników. Dramat.:cry:

12. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

w zasadzie to dawno go nie widziałam:pxD

spoko- z misją sobie poradziłam:D ale na małż to już za późno- z automatu- mam ulepszenie to je bach-a tu mi wyskoczyło 8h zamiast 68)xD:cry:xD

13. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no super, gratuluję, a można wiedzieć skąd miałaś cypryśnika?

mi brakuje, papugowiec, sandałowiec, asymina, puchowiec, róża pustyni, i cypryśnik meksykański :D to z baha

a z farmy: morela, drzewo cukrowe, drzewo solne, lipa, dąb korkowy(swoją drogą miałem okazję oglądać na żywo ten dąb, niesamowite drzewo), dereń, złotokap, albicja jedwabista, bukan magellana, judaszowiec i drzewo narzędzi :)

14. danusias23

danusias23 Książę forum

Ależ można, dostałam go z ostatniego eventu (chyba z kości...).
    Napisz do mnie sowę to wyślę Ci kilka drzewek gratis :)

15. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Też się zastanawiam, bo nawet u siebie w domku jakiś czas już jej nie było...

Udało mi się zdobyć 2 pajęczarnie :D jedną za schronisko pomarańczowe :) popróbuję jeszcze i poustawiam oferty: oddam kolorowe warsztaty za pająka ;) i za coś wyszarpałam neonowe króliki, więc jest już dobrze
    Ale i tak od ofert lepsze są te bezinteresowne prezenty :inlove:

Ostatnie edytowanie: 8 marca 2019
  16. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

cześć Kochani :inlove: proszę o sówki, mam całkiem spore zasoby (oprócz tego czego nie mam xD), wszystkiego nie wystawię, więc przyjmuję zamówienia :p z góry zaznaczam, cypryśniki już rozdałam, ostał mi się jeden i mam zamiar pielęgnować go sama xD nie wiem co jeszcze komu potrzeba, a nie chcę dublować prezentów:inlove:

17. ania1713

Jeśli masz jakieś zbędne, zakurzone pomarańczowe koty lub psy, to ja chętnie przyjmę :) albo papugi ++
    Ale skrobnij też czego Ty szukasz ;)

18. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

poszło :inlove:
    ja walczę z Mieciem xD

19. ania1713

Wielkie dzięki :inlove:
    To nie walcz, tylko dopuść go do głosu ;)

20. vencja

vencja Młodszy ekspert

Aniu czy ja mogę podesłać ci papugi++ w podziękowaniu za stronkę z liczydłem :)