panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

o witaj kwiatuszku, ale super humorek widzę masz :D a mi oko łzawi, czyżbym miał alergię :D nie mam pojęcia :)
    w sumie to nawet nei wiem jak to się sprawdza :D

no jak to a jak wbiję poziomek, mogę kruszon i czerwony kruszon :D bardziej opłacalne na targu(?) i tracić cenne sg :D które można na jakieś roślinki do misji albo nietypowe zwierzaczki które drogie są :D, za drogo, wolę dłużej poczekać i sobie wyrodukować :D

2. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Doberek,
    Bożenko ciesze sie,że zawitałaś ogromnie lubię twoje kokoszkixD

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

miłego popołudnia wszystkim :D

4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A po co Ci te produkty ? Na sprzedaż ?

Na pewno będę koncertować pod batutą homara
    ale kompletnie nie leży mi '' furia '' xD
    nagrody jak nagrody ,pnącze fajne ale sianie eh :wuerg:

floreny w nagrodach
    mam dziwne odczucia że koniec końca jest bliski

waluta premium w nagrodach nie wróży(ła) nic dobrego
    ale może się mylę
    może rzeczywiście BP hojni ,tylko my nie doceniamy :pxD

5. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Może się i mylisz Aguś :music:- ot na moim własnym przykładzie tu podam; miałam trochę tej waluty premium z nagród w ewentach, no ale za mało by coś sensownego nabyć - a dla mnie najbardziej sensowna byłaby druga menażeria -w niedzielę pojawiła się u mnie oferta 50 florenów za 3,99 zł.
    no taniocha, więc naciągnęłam mojego osobistego ,,Artystę,, by mi sprezentował te 50 florków:p
    mogłam sobie sama ,,sprezentować,, ale obiecałam dzieciom że na grę kasy wydawać nie będę :D:cry:
    - lecz i to nie wystarczy na menażerię, tak sprężyłam się by i z ewentu tych dwu ,,artystów,, wycisnąć - już tam stoją w ozdobnym i walutę produkują - lecz i tak mi zabraknie jeszcze około 40 tych florenów i co :music:
    i jak będzie kolejna ,,okazja,, za 3,99 to znowu będę mojego ,,Artystę,, nagabywać :cry:xD
    - taki z tego ,,morał,, że BP dając zarazem wyciągnęło ode mnie , no bo gdyby nie te florki z nagród to i dokupywać bym nie miała do czego :p
    edit;
    może nie ,,wyciągnęło,, bo BP od nikogo nie wyciąga na siłę, ale ,,umiejętnie zachęciło,, - i tu sobie uzmysłowiłam, że te ,,pozorne straty,, ( dawanie florenów w nagrodach) przynoszą Firmie wymierne korzyści

Ostatnie edytowanie: 6 marca 2019
  6. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

sama nie wiem czego mi brakuje ;) zobaczę co będzie oferował balon, jakby co to dam znać :inlove:

miałam już wyrzuty sumienia, że tyle czasy się nie pokazywałam, ale im dłużej się coś odkłada, tym trudniej się zdopingować :inlove: też lubię swoją kurkę z kogutkami ;)

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Uff, przeczytałam poradniki.
    Dobowe misje zrozumiałam, towar potrzebny mam, myślę, że odróżnię las od plantacji.;)xD
    Kłów furii, nie ma co rozumieć, a gierkę lubię, nieźle mi szło strzelanie do precelka.:pxD

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

9. panoramaogrodnicza

10. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no żeby wbijać szybciej poziomy spa :D docelowo interesuje mnie robienie drinku tropic colada, dużo roślinek inne sieję i by się przydał :D

11. hlnrys

Nie wiem jak na Twoim targu, ale u mnie nie opłaca się robić przetworów +3.
    Lepiej sprzedać produkty, które bym zużył i kupić gotowca, a jeszcze kasa zostaje.
    Tak zresztą robię.

12. panoramaogrodnicza

Żeby szybciej wbijać poziomy nie musisz nic produkować, możesz kupować np. maseczkę ziołową i skarmiać SPA codziennie 5 sztukami.
    To po pierwsze, a po drugie drinku tropic colada nie opłaca się produkować, bo tak jak pisze Ryś:
    U mnie na targu np. drink jest po 80 tys. SG, a sprzedaż 100 szt. orzecha laskowego, jednego z wielu składników potrzebnych do jego produkcji da Ci zysk 90 tys. SG. :)
    Dzień dobry.:D
    To ja dzisiaj przypominam o nieopłacalnym rzemiośle i o niezbieranie do 14 plonów z pól.;)xD

13. agniecha$

Wiesz jak ja to przeczytałam
    że Ani link nie domaga xD i Ty wziąłeś go w swoje ręce xD:cry:xD

świetna robota :inlove:
    Jak są te czasowe eventy misje to mam wrażenie że czegoś zapomniałam pomieszałam
    i obawy że wraz ze startem okaże się że poradnik był błędny ;):cry:
    ale przeczucie co xD

Dzień dobry :)
    dziś też pięknie wiosennie, słonecznie
    i eventy mogą być mocno zagrożone :p

14. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Doberek,

BP rozrywa nas jak może trzy eventy i szynszyla na dodatek.
    Miłego dzionka,lecę w real:)

15. panoramaogrodnicza

xDxDxD Czasowe to jedno, ale tu nie możesz pomylić lasu z plantacją.;)xD
    Ja to sobie ściągę napisałam , jak w tym dowcipie:
    "Pewien sławny dyrygent znany był z tego, że wszystkie koncerty, nawet najtrudniejsze, dyrygował z pamięci. Nigdy nie stawiał sobie stolika, nigdy przed koncertem nie oglądał nawet partytury. Pamiętał każde wejście, każdą frazę doskonale. Jednak przed każdym występem wyjmował z fraka małą, tajemniczą karteczkę, studiował ją uważnie i dopiero zaczynał dyrygować. Nikt nie miał pojęcia, co tam jest napisane. Wreszcie po jednym koncercie w przebieralni udało się znaleźć moment, gdy dyrygent oddalił się, zostawiając frak bez opieki. Muzycy rzucili się i wyjęli karteczkę z tym legendarnym tekstem, który tak dobrze pomaga dyrygentowi opanowywać trudną pracę z utworem. Na karteczce było napisane: „Skrzypce z lewej, wiolonczele z prawej.”xDxDxD

16. agniecha$

xDxDxD

dobre
    czyli pamiętajmy ;)
    las z lewej plantacja z prawej i zrobimy koncertowo event :D

17. hlnrys

Podziękowania należą się wyłącznie Ani.
    Ja tylko powstawiałem linki w kilku tematach.

18. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A więc dziękuję Ani najpiękniej jak umiem za wspaniałą robotę :):inlove:
    lecz i Rysiowi także dziękuję za to... tylko powstawianie linków - nareszcie mogę korzystać :D:inlove:
    - gwoli ścisłości to i mojemu ,,Artyście,, należałoby podziękować za ściągnięcie mi tego do mojego folderu i naukę jak z tych tabelek korzystać, ale On w farmę nie gra, więc te podziękowania sobie daruję:p
    - właśnie sobie przepatrzyłam gdzie i ile mogę jeszcze florenów wyciągnąć z misji - no trochę jest i na tą menażerię by starczyło, tylko że... chyba wolę poczekać na kolejną promocję za 3,99zł.:music:
    będzie szybciej :pxD:cry::D
    Dzień dobry :)i miłego tego dnia wszystkim życzę

19. kropelka04

kropelka04 Generał forum

hej hej, gospodyni i wszystkim domownikom. jak ktos cos poszukuje, poprosze o sowki. jesli mam - chetnie sie podziele :)))

20. panoramaogrodnicza

Dzień dobry Kalinko, powiedz czego bedziesz szukała na GT. Poszukamy razem.:)
    Hej Haniu, już zaczęłam pisać sówkę, długa będzie.:pxD