panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dostałam luksusowe nie będę ich teraz zdejmować ,bo szkoda tych dwóch godzin;)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja dostałem luks. pom. i zwykły pom.;) Ale po 10 min był luks.:D

Ostatnie edytowanie: 31 stycznia 2019
  3. antonina-farmerska

Widzisz czytanie ze zrozumieniem to podstawa,a ja czytałam czytałam ale widocznie przeoczyłam najważniejsze szczegółyxD

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja dostałam dwa niebieskie i niech sobie dojrzewają. Dopóki jest czas nie będę zmieniala, sprawdzę jak wygląda losowość w BP.:pxD

5. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

ale gdybyś wystawiła same luksusowe to wystarczy wysiać 4600 rośliny...

6. krasnoludek10

supi:D A wylotki;) ?

7. abc2016

a poradnik czytał? podobno czytanie nikomu nie zaszkodziło ;)
    a jak już masz awersję do drukowanego, to rusz szarą komórką....

8. antonina-farmerska

Gorzej gdyby miał rewersjęxD

9. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

czy u was tez farma żle działa ? bo u mnie łazi jak muł i na dodatek te kręcące kwiatki :cry:

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Jak znam życie to predzej bym się znudziła zmianami zanim dostalabym te luksusowe, ale popróbuje w sobotę bo teraz to roboty realnej huk.
    Cały czas w komórce dzialam i jest ok.

11. abc2016

6 albo 7 razy zmieniałam ale mam ten co daje skrzynki, czyli 2 soki pomarańczowe i 2 niebieskie

12. kropelka04

kropelka04 Generał forum

hej hej domownikom :))
    jesli masz neta z T-Mobile, podobno byl u nich w warszawie pozar i jest awaria. naprawiaja.

13. krasnoludek10

Wylotek trza tylko 368 - na luzie:D

14. dantic3

a no właśnie mam z T-Mobila to ciekawe czy ewent dam rade zrobić :music:

15. kropelka04

kropelka04 Generał forum

trzymam kciuki. wiesz to duza awaria, zajrzyj do netowej "prasowki" robia wszystko, zeby jak najszybciej sie uporac.

"Informujemy, że dziś, 31.01.2019 r. w godzinach porannych miał miejsce pożar hal magazynowych w warszawskim Annopolu, w wyniku którego ucierpiały także zlokalizowane tam budynki T-Mobile Polska. Żaden pracownik firmy nie ucierpiał w wyniku zdarzenia" - czytamy.
    "Obecnie nie ma możliwości kontaktu z call center T-Mobile, niedostępne są również niektóre systemy firmy. T-Mobile podjął niezwłoczne działania w celu minimalizacji utrudnień. Przepraszamy za wszelkie niedogodności" - napisano.

16. dantic3

dzieki ci Haniu za info :inlove: nawet nie wiedziałam o tym

17. kropelka04

kropelka04 Generał forum

nie ma za co :) przynajmniej jak wiesz, nie bedziesz sie denerwowac, ze to cos z gra;) po prostu musisz uzbroic sie w cierpliwosc do kwiatkow i owieczek z taczka:music:. mam nadzieje, ze do rana sie uporaja, a tobie, i wszystkim domownikom, event pojdzie jak z platka :)

18. dantic3

no własnie sie denerwowałam na te owieczki stały na 55% a jak juz po kilku razach odświezania to te kwiatki krecące znowu i tak mam w kółko z pola na pole tez musze długo czekac opózniona jestem w grze no trudno ,oby całkiem nie wyłączyli:oops: bo leze :music:no i tobie tez tego zyczę :D:inlove:

19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Masz może internet w telefonie?
    Ale z innej sieci?
    Jeżeli masz, to go włącz. Ustaw sobie połaczenie wi - fi z telefomu i śmigasz.
    Możesz też podłączyć telefon do kompa/lapka kabelkiem i w telefonie ustawić tethering* przez USB.
    * - połączenie

20. kropelka04

kropelka04 Generał forum

wspolczuje :), ale moze zrob, jak ci zla poradzila :)
    aaaa i dziekuje :)
    ja juz sie zegnam, zycze spokojnej nocy i powodzenia w realu i evencie :)
    dobranoc