panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja na noc posiałem badyla, bo zacząłem wczoraj o 17 a dziś wstałem o 14 kurczę..

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ja tam nic nie planuję, sieję na wodzie, sieję, zbieram, sieję zbieram, ...., dokąd dojdę to dojdę, jakoś emocje mnie opuściły.
    Akurat to proste jest, nawet trudno powiedzieć, że gierka, ot szukanie przedmiotów, tylko ta presja czasowa akurat mnie paraliżuje.

3. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Dobry wieczór i dobranoc, zmykam, bo lapek po reinstalacji systemu pod dyktando kobity z Microsoftu dalej ma fiksum dyrdum i tylko patrzeć , jak znowu samoczynnie się wyłączy łobuz jeden.:cry:-.- . Szukałam rozpiski panoramki na neony, bo komplet serc i kłodek mam, ale z nerwów mam też pustkę w głowie :cry:xD

4. krasnoludek10

I znowu 55 pkt. Ciężko się jednak gra na telefonie..

Dobranoc

Pretorianka - mój laptop ostatnio to się na amen wyłączył chwilowo a wcześniej wyskoczył komunikat, że kabel od łaptopa nie pasuje chociaż zawsze pasował o_O

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Rozpiska jest, ale nikt nie pytał to nie dałam na forum. Ale jak chcesz to proszę:
    Motyle:
    1. 160 000 SG= 3xszafirowe skrzydło, 4xzwykły=3x53 000, 4x280= 160 000 SG
    2. 288 000 SG= gotycki, 2xszafirowe skrzydło, 2xmonarcha, 6xzwykły= 170 000, 2x53 000, 2x5 200, 6x280= 288 080 SG
    3. 560 000 SG= czerwony aksamit, paź królowej, papillo ulysses, 5xzwykły= 540 000, 17 000, 1 800, 5x280= 560 200 SG
    Kameleony:

1. 200 000 SG = 2xsportowiec, 2xninża, 2xaerobikowy, trener= 2x70 000,2x22 000, 2x6 800, 2 400= 200 000 SG
    2. 360 000 SG = 5xsportowiec, 4xtrener, zwykły= 5x70 000, 4x2 400, 410= 360 010 SG
    3. 700 000 SG = 2xpolicjant, ninża, 2xaerobikowy, 2xtrener, =2x220 000, 22 000, 2x 6 800, 2x2 400= 700 400 SG

6. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dziękuję i ja :)
    ale , poszłam wyjątkowo na żywioł
    co się nawinęło wrzucałam xD

dobra
    badyl zebrany zasiany
    zmykam spać [​IMG]Dobranoc

7. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Nareszcie mogę wejść na forum... Idę poczytać FAQ, wiem tylko tyle, że jest nowy event, bo mam nową roślinę do siania.

Dzień dobry mroźne i słoneczne :)

8. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

No i sezon na skrobanie szyb w samochodzie rano uważam za otwarty:cry:xDxD

Przymroziło 5 na minusie dzisiaj u mnie:p

Neonki zakończyłam- przeskoki marne ale i tak moc SP wypaprałam- jakoś mnie poniosłoxDxDxD

Dobry:D

9. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

dzień dobry

słoneczny dzień się zapowiada
    widzę ze większość skończyła hodowlany ja też :)
    wyszukiwanie mam na poziomie od+5 do +8 chyba zbiorę
    więcej lup i hurtem zacznę poszukiwania może wtedy wynik będzie lepszy:)

milego wszystkiego

.

10. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Doberek ,to dobry pomysł miałam +100 wykręciłam 15 wejściówek do gry i pod koniec było tylko 16-25 pkt więc rzeczywiscie to sie opłacaxDJestem 15 krok lewa strona 51 prawa strona

11. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)motyle jeszcze męcze stan 0 :p miłej soboty wszystkim życzę :)

12. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    No to kto i co jeszcze szuka?

13. krasnoludek10

Ja planuję wypaprać całe SP na sadzęxD Pewnie nawet podczas BB:p Nieważne co szukam - i tak nikt tego nie ma.

Dobry

Anetta41, dantic3 oraz pretorianka lubią to.
  14. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Witam farmerskie duszki :)

Jak tak się dopytujesz to powiem że szukam kilku rzeczy dla tej mojej małej farmerki ;
    drzewa ;dereń, tabebuja, nieśplik zwykły i ten japoński, albicja jedwabista i niepokalanek pospolity - tych mam po 1 sztuce to nie ma jak podzielić
    a z zagród ; wydry, łosie, traszki, szopy
    - jakby ktoś miał w przystępnej cenie to proszę o sówkę :)
    No i tylko niech mi ktoś powie co to jest - krzyżyk krzyża GG ??? o_O( to ponoć w stodole )
    albo - lejek Bosfor ( kuchnia ) -o_O
    no nie rozkminiłam jeszcze :wuerg::oops:
    Ja tylko motylki zakończyłam - i mam wreszcie samodzielnie zdobyty neonek :D:inlove:
    a kameleony jeszcze trochę brakuje do ostatniego zadania :sleepy:- ale też tej SP wypaprałam ponad 600
    no jak się nie ma w głowie to...się niepotrzebnie traci
    a niech tam, może z czasem odrobię :p
    Pozdrawiam i miłego dnia :)
    PS - Gratulacje dla Izy za kolejny szczebelek - dla pozostałych którzy weszli wyżej oczywiście także :)

15. krasnoludek10

To i ja pogratuluję:)

16. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Zaraz coś sie z tej listy znajdzie to podeśle :)

17. pretorianka

Bry dzień.
    Jak zwykle można na Ciebie liczyć panoramciu.:inlove: Bardzo, bardzo dziękuję.:) Już widzę co muszę dohodowaćxD. Oby ustrojstwu mojemu znowu na fochy się nie zebrało. Dzwoniłam do serwisu tego lapka, ale jak mi zaśpiewali ile sama diagnostyka wyniesie, to...no brak słów.
    Zapiszę wykaz w office i znikam.

Uwaga uwaga.!! Pierwszy raz w mojej farmerskiej karierze szukam unikatu !!
    Czy ma ktoś może dwa unikaty pt: Królewska palma z sercami i podzieli się jednym ze mną za sensowną cenę?:cry:xD Nowości nie mam, ale może jakoś się dogadamy. xD Będę czytać forum na telefonie.Zainstalowałam pufffina. On jest straszny!!:cry:Więc pisać na nim nie umiem.

18. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Chcę podziękować pewnej farmerce
    za jej wspaniałe farmerskie serce
    i wyznać tego się nie omieszkam
    że tą farmerką jest nasza Agnieszka ...
    Aguś jeszcze raz serdeczne dzięki :):inlove:
    - łosie, traszki i wydry już są
    tabebuja, nieśpliki i niepokalanek także :)
    więc już nie szukam

19. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Chyba po raz pierwszy nie wiedziałam czy się cieszyć z bonusu +100%.
    Wylosowałam wczoraj wieczorem, a tu SN malutko...
    Na szczęście jeszcze jeden zbiór i zostanie 250 SN - tak mało to dawno nie miałam o_O

Ostatecznie mogę stwierdzić, że jednak się cieszę, ale mało brakowało a bym latała po całej farmie w poszukiwaniu SN.
    Muszę pamiętać, żeby za 13 dni kupić SN za farmerki

20. pretorianka

Jednak wlazłam, choć z duszą na ramieniu.

Imienniczko ma !!
    Jeszcze raz serdecznie dziękuję. To poniżej, to Twoja zasługa. :inlove:

Pojawiam się i znikam, i znikam ....:music:xD