panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Złoty ząb Borstiego wystaje z worka na dole planszy,pułapka na duchy koło czerwonych jabłek

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Na podwórku, jest złoty ząb Borstego, pod numerem 11.xD:cry:xD:cry:

1. choinka
    2. baton siana
    3. telewizor
    4. statek zabawka
    5. chleb
    6 . laptop
    7. śmigło
    8. taczka
    9. papierowy lampion
    10. słuchawka
    11. złoty ząb Borstego

3. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

przyglądam sie tym waszym mapkom :),ale czy ja to zapamietam i w tak krótkim czasie to znalezć :oops:jak mi sie uda to sie pochwale:D a jak nie to pójde w krzaki -.-

4. 92weronika

92weronika Baron forum

Ja jeszcze 2 razy miałam kankę na mleko, stoi za drzwiami stodoły na lewo od choinki. Długo nie mogłam znaleźć...

5. panoramaogrodnicza

Też jej szukałam.:cry: Jak będę miała chwilę, to skompletuję jeden screen ze wszystkimi fantami.:)

6. dantic3

super dla mnie bedzie to bardzo pomocne :)

7. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Widzę, że przedmiotów, które mnie sprawiły największą trudność, jeszcze nikt nie wymienił. Może to i dobrze :)
    Po testach, w których się naklikałem jak głupi, mam chwilowo dość szukania.

8. kropelka04

kropelka04 Generał forum

hej :) przyszlam sie przywitac i zapytac czym gospodyni i innym domownikom moge sprawic radoche? jesli mam, chetnie podrzuce :)
    prosze o sowki.
    milego dnia zycze, udanych wymian, nie ubrudzcie sie za bardzo sadza xD przy szukaniu pogubionych przez bp szpargalow:p

9. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Właśnie wylazłam z krzaków coby się pochwalić - w dwu ostatnich gierkach wpadły bonusiki +11 punktów :p
    czyli już mam prawie połowę jednej gierki - jak wpadnie na całą to będzie o 700 mniej roślinki do wysiania :DxD
    Zrób Elu , skompletuj i wstaw tutaj :)
    wiadomo że trening czyni mistrza więc najpierw potrenuję ,,na sucho,, a potem już przećwiczona ruszę do boju w te stodoły, kuchnie i podwórza :p

Gratulacje Iza !!!!
    I moje szczere uznanie :)
    Ty widzę trenować nie musisz - pozazdrościć takiej bystrości
    ja niestety aż tak bystra nie jestem :p a i z pamięcią też nie najlepiej :(:cry:
    Miłego dnia dla wszystkich i udanej zabawy z tym szukaniem :)

10. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

patrzyłam na ten ząb wystający z worka i zastanawiam się co to jest
    jak do tej pory nie musiałam go szukać
    dzięki Eli i Izie już po ciemku go znajdę;)

.

11. dantic3

witaj Haniu :)mnie potrzebny jest szyszka cyprysika meksykańskiego i wiele innych ale na dzien dzisiejszy szukam tegoz cyprysika wiem ciezko o niego a co tam bez niego tez da sie życ :D
    no i brawo dla ciebie :D

12. kropelka04

kropelka04 Generał forum

danusiu tego cyprysnika tez nie mam i gra mi sie calkiem calkiem:p ale wiem, ze miecio i przydas...xD sa czasami niublagani;), a po reszte wyslij mi sowke, prosze (moze cos mi sie uda wynalezc)

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

dobry

jestem załamany
    poprawiałem kolokwium z geologii i zabrakło mi 2 pkt do zal

14. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Nie łam się. Przełam się ;)

15. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

hejo, poproszę drzewo jajeczne, gdzieś mi się zapodziało, pewnie wymieniłem wcześniej na coś cenniejszego :D

16. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Kuchnia, poz. 3 - chodziło o magnes :p

W balonie to tylko kolorowych tartaków brak - jak są to tylko różowe i za połowę farmy... Nawet żółtych nie ma :(

I mam pytanie: jak to jest z JC. Jeśli stoi na głównej łące, to zwiększa wypadalność z głównej łąki czy ze wszystkich pól?

Ostatnie edytowanie: 16 listopada 2018
  17. panoramaogrodnicza

A możesz zdradzić ile jest tych wszystkich fantów, czy to tajemnica?
    Miło Cię widzieć Haniu.:D Jak zwykle w pogotowiu żeby pomóc.:D
    Pisz co Tobie przesłać, tylko nie z najwyższej półki, bo mimo wzrostu słusznego jakoś nie dosięgam.;)xD
    No i super.:D A jak ewent będzie się miał ku końcowi, to z zamkniętymi oczami będziemy śmigać.:pxD
    No to nieźle, następnym razem już na pewno się uda. Trzymam kciuki.:)
    Niestety działa tylko na łąkę na której stoi, ale nie zwiększa wypadalności a tylko szansę na nią i to tylko teoretycznie, bo praktycznie nie zauważyłam, żeby był jakiś pozytywny efekt. Podobno przy kilkunastu na jednej łące dopiero widać. :)

18. ania1713

Teraz już możesz się nazywać studentem ;)
    Paradoks na studiach często wygląda tak jak z moją koleżanką. Na studiach miała same 5 o_O dosłownie! Ale jak robiłyśmy jej wieczór panieński i była "stacja" matematyczna, gdzie miała policzyć prostą ograniczoną całkę (jako zapowiedź pożycia małżeńskiego - [tajemnica] :p ) to nie potrafiła jej policzyć. I nawet jak podawałyśmy jej wzór, pomagający obliczyć (każda miała w głowie - nie dało rady tego z głowy wyrzucić xD ) to i tak nie potrafiła tego policzyć. I w tym momencie cały "żart" z liczenia całki prysł...

Dalej myślisz, że oceny są ważne?
    Poprawisz, weźmiesz warunek czy co to tam możesz w tym momencie zrobić (zależy od przedmiotu i wykładowcy) i pójdziesz dalej.

To ja nie wiem czy chcę mojego JC :p Ale może lepiej zostawić w razie gdyby trafił się event z pamiętnymi lampami? :p

Kawałeczek usunęłam. Pozostawmy odrobinę prywatności i tajemniczości temu pożyciu.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 listopada 2018
  19. panoramaogrodnicza

A na drzewie już go masz?
    Wiesz ja JC mam na farmie z sentymentu do osoby od której dostałam.:D

20. ania1713

Tak, mam. Tego jednego mam nadprogramowego

Czego chcą u Was za kasztanowca?