panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Powoli tak się zaczyna...

Pogoda? Chyba zdradliwa coś, bo zaczynało mnie brać w tygodniu, potem najadłam się czosnku (coś w stylu "od Twojego chucha prawiem wyzionął ducha" xD ) i już w piątek/sobota wszystko było ok, zero dolegliwości. A wczoraj wieczorem gorączka -.- Dziś też czuję, że nie jestem sama...

I jeszcze chyba komputer mi wariuje - też sobie wolne robi :p

2. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)tym razem Iza zabrała słoneczko :)u mnie pochmurnie ,ale ciepło

miłego dnia życzę :)

3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Aniu ugotuj "mocnego "rosołu,możesz dodać czosnku i zrobić zupę czosnkową,tymianek do płukania gardła albo herbatka TLI(tymianek lukrecja imbir)do picia ,stopy w "skarpetki z gór" tak u mnie określa się skarpety z żywej wełny merynosów i pod kołderkę:)

Danusiu choć na jeden dzień pożyczę,potem oddamxD

4. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Dzień dobry.

Przyłączam się.:oops: Od paru dni nie czuję się taka samotna.;) Też śpię z wirusem. :cry:xDxD

Lapek mi szwankuje.:sleepy: Począł wyłączać mi się samoczynnie , co powoduje u mnie palpitacje serca i prawie atak paniki. W menedżerze urządzeń "wszystkie urządzenia działają poprawnie"-.-Akurat wierzę -.-

HW monitor pokazuje po teście, że nic się nie przegrzewa. Dysk też ok. Zero bad sektorów. ( test Crystal DiskInfo) Przedmuchałam lapa dziś sprężonym powietrzem. -.-Jak dalej będzie fikał, to zapewne zniknę stąd na dłużej. :cry::cry:Wyczerpałam pomysły na domowe zidentyfikowanie zarazy, która go dopadła.-.-

Próbowałam przywracania systemu, ale pokręcony antywirus utrudnia:oops: Zaprojektowali tak " cwany " sposób unieruchamiania go, że szok-.-

I to by było na tyle. No same kłopoty. Ech...

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

'Wczoraj maszerowałam u Piotra w domku, a dzisiaj niby wolne, ale ja jeszcze wolniejsza, wychodne miałam.;)xD
    Zatem dzień dobry i dobry wieczór.:D
    Też mam problemy, wiesza mi się wszystko na Firefoxie.-.-:cry:

6. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

A ja myślałam ze tylko u mnie od jakiegoś czasu on wariuje co doprowadza do :mad::mad:

7. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

u mnie tez farma chodzi jak żółw :wuerg:
    trzymam cie Iza za słowo :Djutro słoneczka potrzebuje:) na działke sie wybieram :)musze wyłapac jeszcze ostatnie promyki przed deszczem :p

8. panoramaogrodnicza

Ale wiesz to się coś zapętliło w laptopie, bo na komputerze w pracy jest wszystko ok.
    Może poświeci i tu i tam.;):)
    Wreszcie skończyłam ganiać za kasztanami, hoduje motyle i kameleony i ..... piszę listę na GT.;)
    Mam nadzieję, że Wy też, bo to już 15 blisko.:)

9. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ale u mnie też na laptopie sie wiesza :sleepy::cry:
    Piesz, pisz, chętnie zerknę czy mam sie czym podzielić :) Na te chwile tylko dla brzustinka jest rezerwacja kilku rzeczy :)

10. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Poważnie to, cieszę się że się odezwałaś :)
    Co do cierpienia to, robi się wszystko, by go nie było a jest jak jest, pewnie co nie co o tym wiesz :sleepy:
    Wiem, że mogę i chcę, ale wiesz jak się to kończy często ;):pxD:cry:
    Ale nie martw się, póki jestem, bywam, gram, to nie ma bata, by mnie całkiem nie było :pxD
    Kawa albo browar, tylko daj znać gdzie xD
    cukiernia, lody te sprawy :music:a może i spacerek i powiesz mi co ja mogę chcieć :pxD:cry:

Dobry ;)

11. panoramaogrodnicza

Pracuję nad tym intensywnie, będzie i kawa i browar i coś do tego.;)xD

12. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    i chyba dobranoc

No nic nie gadałam ,myślałam że się w coś bawimy ;)
    O ,o to i moją napisz ;) kompletnie nie nadążam co mam co powinnam mieć a co nie
    Nie znikaj [​IMG]

dobrze że u mnie nie fika i oby nie fikał
    Wiesz kiedyś znalazłam taka złota myśl
    życie Ci przywali * a potem pyta co tak leżysz
    dobre nie xD:cry::cry:

przywali* tu powinno być określenie bardziej mocniejsze :p

a event już zakończyłaś xD coś taka skromna i się nie chwalisz ;)

13. ania1713

Ja dziś doczłapałam do pnącza i dalej nie zamierzam. Nie chce mi się :p
    Też wystawiłam ( w końcu!) kameleony i motyle. Zdecydowanie więcej mam zagród z kameleonami. Razem z 20 sztul (od pomarańczowych do różowego jednego egzemplarza), a motyli tylko 5 sztuk (4 czerwone i 1 pomarańczowa)

O tak, trzeba się zastanowić nad GT. Ale coś Miecio ostatnio siedzi cicho - sen zimowy czy co? ;) tylko że za oknem wiosna, a nie zima xD

A tak w ogóle, to co się stało z krasnalem? Obraził się? Pytam, bo nie zawsze miałam czas, żeby wszystko poczytać, a jak już wejdę, to zapomnę żeby poczytać wstecz :p Czy tak zajęty studiowaniem?

haha, jakbyśmy się bawili, to padłoby na początku hasło
    "kto się pierwszy odezwie ten bałwan" xD

Ale co my, podstawówka? xD :cry::p

Ja właśnie leżę i to nie przez życie, tylko przez Ciebie xD
    Agniecha wpada i zaraz jakoś weselej :inlove:

14. agniecha$

A nie bo to tak
    kto ostatni ten trąba :pxD

pewnie padnie na mnie xD:cry:xD

15. ania1713

Lepiej! Kto siedzi w krzakach, ten trąba :p

Siedzieć można, ale nosek też trzeba wychylić ;)

16. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Dobra ta myśl :)

Nie skończyłam, to co się będę chwalić xD
    Przecie to nie jest ostatnia doba eventu jeszcze xD
    Poza pnączem jestem :p (143 zadania) to jak dla mnie to i tak w szoku jestem, że tyle poza dolazłam xD

Chodzi za mną taka :music:Co ja tutaj robię jeszcze :p

A że dziś to mnie już tu sporo, to może ja pójdę już sobie ;)

Dobrej ;)

17. agniecha$

Bo ja przyszłam ;)

ps za mną chodzi co innego xD

18. ania1713

Nie wydaje mi się, by Ela miała jakieś ograniczenie co do czasu spędzonego w jej domku ;)

Przyznać się! Jesteście dwoma osobowościami w jednym ciele xD Jedna przychodzi, druga odchodzi :p
    Teraz pytanie: która jest osobowością pierwotną? :p

19. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

No wiesz co -.->:(

Jakieś inne pomysły masz ?:p to weź zapodaj, bo błądzisz xD
    A bo ja wiem? jak wstaję rano to czasem sama siebie w lustrze nie poznaję xD
    wieczorem mam wrażenie zaś, że my bliźniaczki jednojajowe :p
    Dlatego się dziwię, jak cioteczka nagle zaczyna inaczej "gadać" xD

20. panoramaogrodnicza

A ja ciągle lubię zrobić całość, wiem, że czasem całkiem to nieekonomiczne jest, ale cierpię jak nie uda mi się zrobić całości.:sleepy:
    Dokupiłam zwykłych zagród motyli, a kameleonich to mam mnóstwo. Na razie m 584, a k 572, wiec chyba ok.:)
    Nie wiem co z nim, ostatnio faktycznie coś go mało na forum, a u nas to w ogóle brak. Ale chyba jakieś kolokwium miało być w listopadzie, więc może kuje.:pxD