panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Dzień dobry :D

A postanowiłem, że jednak sobie trochę pogram, ale bez spinki. Ma ktoś jakiś pomysł, co opłacałoby mi się teraz robić? xD
    Na pewno mnie kusi ten jutrzejszy event i jego zamierzam zrobić. Zaczynać robić ten trwający event w pełni czy może skupić się na roślinkach i powiększeniu pola drugiego? Tak, jestem aż tak w tyle xD

2. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Dla Johna warto się poświęcić xDxDxD
    Trwający event odbywa się na farmie, więc rozwojowi mrocznych pól w ogóle nie przeszkadza.
    Więc bez problemu możesz robić i jedno i drugie.

Ten event na farmie tak w ogóle jest częścią większej całości. I z tego też coś możesz wyciągnąć jeszcze i zgarnąć parę nagród.
    Kup sobie fabrykę oraz odbierz item chatka czarownicy.
    Poczytaj następujące poradniki, a potem pytaj:
    - Chatka czarownicy: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/chatka-czarownicy.62572/
    - Skarb królowej kości - To ten event całościowy: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/skarb-królowej-kości.62558/
    Z niego pozostał nam ostatni, już trwający etap w postaci eventu na farmie. Ale parę nagród tam możesz zgarnąć..
    - Tajemniczy labirynt - event bieżący: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/tajemniczy-labirynt.63020/

3. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

dzień dobry

pracy na farmie dużo :)a ja do labiryntu się wybrałam nawet podoba mi się ta gra
    raz nie wiem co zrobiłam ale tak się zamotałam ze wyjść nie mogłamxD:cry:

.

4. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Doberek,
    jutro strajkuję nie idę na rehabilitację,mam po kokardę ...... musiałam się wyżalić.
    Pomyliłam wszystko nie mogłam wyjść z labiryntu,no i zostawiłam nie zebrana pełnię na noc wystarczy chyba:cry:
    A do tego pada deszcz,wieje na wisielca i od pięciu dni boli mnie głowa:(

5. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

polubienia Ci nie dam :sleepy:
    ale rozumiem nazbierało się i się przelało:sleepy:
    zastanawiałam się dlaczego tak Cię mało na forum:)
    przesyłam dużo dobrej energii :inlove:

.

6. antonina-farmerska

Czas się skurczył jak sweter po praniu w gorącej wodzie.
    Zosia napisała ,że ma go mniej niż jak pracowała,aż się boję myśleć o tym.
    Zostałam prawie samiutka do wyrobienia kontraktu,szefowa płacze,że młodzież się nie garnie do pracy.A ona ciśnie nas ,żebyśmy pracowali ponad siły.
    Za energię dziekuję:inlove:
    Proszę nie polować,bo obecna pełnia nazwana jest księżycem myśliwychxD

7. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

z pogodą i bólem głowy mam dokładnie tak samo
    wyczyściłam pełnię z dodatkowych zagród, zostawiłam młyn i dęby i dwa ogrody i sieję na całości, na wyspie stoją sandały i XXL i na farmie sieję eventówkę (synchronicznie z pełnią), nie wiem co z tego wyjdzie, ale przynajmniej ocalę kawałek mojego systemu nerwowego ;)
    niestety sąsiad 5 pięter niżej robi remont łazienki, a w bloku słychać jakby całe piętro remontował :cry:

bo to tak jest, że większość ludzi myśli, że emeryt ma 24/48 wolne i każdy kiedy tylko ma ochotę, bez umawiania, dzwoni do drzwi....
    fajnie że ludzie się garną i ja lubię ludzi, ale też bardzo lubię być sama.... to są dwa zupełnie inne rodzaje lubienia ;)

8. antonina-farmerska

Rozumiem,że wcześniej ciężko Cię było zastać w domu więc teraz odrabiają zaległości w wizytachxD

9. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Witam.
    Wczoraj też z jakąś taką nieśmiałością ( po daremnym studiowaniu naukowo napisanego poradnika) zaczęłam robić testową i w miarę szybko załapałam ;)
    Dziś nakręciłam trochę " wejściowek", chyba ze sześć i dalejże polować na skarb.;) Ciut trudniej jest - tak mi się wydaje, gdy skarby do odbioru są np. trzy, ale praktyka czyni mistrza i w końcu po labiryncie nie ugania się za mną zgłodniały Minotaur. xD

10. kaniape4410

I jeszcze fabryka..
    Co się naszukałam poradnika - to szok ;)
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/fabryki-i-pakiety-fabryczne.61136/

Ode mnie też ciepłe myśli..
    Pociecha zawsze jest jedna - że cokolwiek by się nie działo, to to kiedyś się skończy..

U mnie jest podobnie.. Ludzie odchodzą, nowi nie przychodzą, zadań tyle samo - a ich ciężar rozkłada się na tych co jeszcze zostali.. Samo życie..

11. antonina-farmerska

Dziekuję Aniu za energetyczne wsparcie,praca jest moją pasją ale już nie jestem na siłach wyrabiać 200 % normy,a tak wszyscy by chcieli:p

12. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

aaa, czyli trzeba zmieniać aby droga była przy wejściu :) :D 8) :D dzięki :D

___

jutro event hodowlany, jest do niego misja, w 9tej części diamentowej do zdobycia Johny Cytryna, ale nie da się samych srebrnych(1-8 ), gdyż do przejścia kolejnych części potrzebny jest otwieracz do butelek :D który jest nagrodą w częściach złotych i diamentowych :D nie ma lekko :)

Ostatnie edytowanie: 25 października 2018
  13. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Jutrzejszy event? :eek: Ja jak zwykle ostatnio o niczym nie wiem :p
    Uff... dobrze, że to tylko hodowlany i jest spory zapasik w stodole :)

Dużo sił życzę!

Oj nie lubię tego, tzn. nie jestem do tego przyzwyczajona, to na pewno i raczej bym się denerwowała przy okazji takich wizyt.
    No chyba, że to np. dzień urodzin (albo okołourodzinowo) to raczej trzeba się spodziewać wizyt i nie mam pretensji, że nie są zapowiedziane ;) Ale tak w zwykły dzień to nie lubię, zwłaszcza że przeważnie człowiek ma zaplanowane wtedy masę roboty

A co by to było, gdyby zrobili ilość kroków (nagród) zależną od ilości ruchów? ;) To byłby sajgon xD A w eventowym by wrzało...
    Nie żebym miała czas wchodzić do eventowego :sleepy: ostatnio to tylko tutaj zaglądam po pracy
    Taki żarcik ;)

14. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Jak już zdasz i będziesz miał koncerty to pamiętasz?
    Jakie tu były kolejki, na wejściówki i na pierwszy rząd dla Vip-ów ;)xD
    Ja pamiętam, bo niebawem potem uciekłeś :pxD:cry:
    A w tych klimatach dalej siedzisz? czy zupełnie innych?
    To ja zagram za to, że Ty troszkę pograsz ;)

Ja mogę w ten bęben jakby co xD

Dobry :)

15. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Wbrew pozorom nie jest to takie łatwe ;) bo trzeba utrzymać stały puls. I ile człowiek przy tym kalorii spali :p
    Ja mogę ogarnąć pianinko :D

Solista jest, bębenki są - to do kompletu jeszcze gitarzyst(k)a. Kto chętny? :D

Fajny kawałek :)

16. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

jak mi ręce odpadną, to może mnie ktoś zmieni xD
    kalorie się znajdą ;)
    o widzisz, jak stworzymy zespół to wszystko będzie hitem xD

17. kaniape4410

A myślałam, że tylko ja taka dziwna jestem ;)
    Bo w pracy i w ciągu dnia ciągle jestem wśród ludzi - telefony, hałas, rozmowy, etc etc..
    I jak przychodzę do domu to marzę o spokoju i ciszy.. Jak to się mówi - mój dom moją twierdzą..
    I bardzo to bardzo nie lubię niezapowiedzianych wizyt.. I jako takiego spontanu w tej kwestii.
    Oczywiście bardzo lubię gości, ale lubię być wtedy uprzedzona i umówiona i jest super ;)
    Jaki żarcik??? Toż to samo życie - znam paru mistrzów w stosowaniu tej zasady xDxDxD
    Ja to mogę na trójkacie albo talerzach..
    Ostatnio byłam na koncercie i dwóch muzyków siedziało z tyłu z tymi właśnie instrumentami, i ich zadanie polegało na użyciu tych instrumentów 2x podczas całego koncertu xDxDxD
    Baaardzo mi się podobała ich rola ;)

18. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Dzień dobry:D

Na dworze zimno-.- wieje, pada 8)

po labiryncie biegam jak tylko moge:p na pełni sieję, ale tak bez ładu i składuxD

a i jeszcze hodowlany dzisiaj:music: ale on szybko poleci i z głowy;)

19. antonina-farmerska

Doberek,
    Spontanu nie cierpię a ponieważ mój DP zaprasza często przypadkowych ludzi,sąsiadów i w ogóle rodzinę na "herbatkę " twierdząc,ze woda się znajdzie to takie spotkania są dla mnie gehenną.
    W domu cenię sobię ciszę i spokój:p

Nawiasem mówiąc do czego są potrzebne sadzonki nocnego dębu?

20. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)
    pytasz o nocny owoc? na razie nie widzę praktycznego zastosowania, ale pewnie jakieś wymyślą, nawet wartość w stodole ma taką sobie, w porównaniu z drugim dębem.... a rośnie z jeżem i TNZ 18 godzin