panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

pewniej jest poprosić o ID
    i lepiej to zrobić na początku, niż potem dopisywać

2. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

tego to się do jutra nie dowiemy:p ale czy wspólny targ to razem na dzień dobry sprawdzimy i się okażexD

3. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A wątek zakładać dziś czy jutro?
    Jutro będę ok.16stej w domu

4. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

jak Ci wygodniej;) jak założysz dzisiaj to pewnie część ludzi już go zobaczy a jak założysz jutro to też będzie spoksikxD tylko w eventowym chyba trzeba coś klepnąć:p

5. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Dyskusje o Grze i nie tylko :) z jasnymi zasadami w pierwszym poście, no i potem gdy już nie będzie potrzebny zdecydujesz jak poprzednio czy i kiedy ma być zamknięty.
    Przypomnijmy sobie jak to było :)
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/taniec-robotów-nagrody.58756/

Jest jeszcze "chwila" by pomyśleć (zanim się event zacznie).

Jestem nieprzytomnie zmęczona, nie wiem co z tymi lajkami? o co chodzi? ;)

Chcesz liczyć innym nr targu?- ja myślę że większość wie na jakim jest, a jak nie wie to może znając proste dostępne sposoby zwyczajnie sprawdzi i będzie wiedział. Czy się nie pomyli, pewności nie ma nigdy, równie dobrze można i pomylić przez przypadek nr ID

Ja bym sobie darowała, tym bardziej że to tylko przypuszczenie i może wprowadzać w błąd lub zbędne zamieszanie.
    Pamiętasz zamieszanie ostatnio:(

Jak będzie ze schematami, to po kilku będziemy mieć pewien obraz sytuacji.

Moim skromnym zdaniem, kombinacje warto sobie zapisywać bo jest ich sporo :)(120)

I skupiłabym się podobnie jak wtedy, bo zależy wam na testowaniu schematów i nagród.

Dobry mocno zmęczone :sleepy:

6. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

no to ja proponuję rzucić hasło w eventowym, że najpierw sprawdzimy jeden układ, wpiszemy wynik i nr targu w odpowiednim watku a potem wyciagniemy wnioski i napiszemy czy uklady sie powtarzaja dla wszystkich czy jest podzial na nr targu. jak wszyscy maja jednakowe wyniki to dzialajmy jak przy robotach- jak jest podzial na targi to zrobimy eksperymenty dla poszczegolnych grup.
    o i aż tyle mam do powiedzeniaxD

7. ania1713

Dzięki :) Zaraz otworzę wątek.
    Fajnie by było, gdyby szło wg targu, ale zobaczymy jak będzie.

Odnośnie CMJ, to wchodzę sobie co jakiś czas i skupuję oferty poniżej 300 tys. i tak dziś sobie myślę, że zniknęło mi 10 mln. Poszłam zobaczyć ile to CMJ stoi na półce. Ponad 70! A jak zaczynałam skupować, to miałam ledwo naście CMJ :) Mimo wszystko, nie żałuję tych zakupów :)

Ostatnie edytowanie: 16 października 2018
  8. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

fajnie to by było jakby były jednakowe układy dla wszystkich;)

dobry:D

9. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Oj a co tutaj tak pusto?

.Basia410. i brzustinka lubią to.
  10. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

no też się tak zastanawiam gdzie wszystkich wymiotło?o_O

11. agucha31

Hmmm może my nic nie wiemy a wiesz jak to jest, gospodyni nie ma to tak zabalowali ze teraz wstać ciężko :p :)

12. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

mówisz, że potajemną imprezkę bez nas zrobili?8):(xD może i tak być;)

13. agucha31

Jednym słowem to nas nie chcieli i tyle :cry:

dantic3, .Basia410. oraz brzustinka lubią to.
  14. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

dzień dobry:)

myślę ze żadnej imprezki nie było :) ja bez niej mam zawrót głowy
    biegnę w real do miłego pa:)

.

15. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Dzień dobry,
    ja też nic nie wiem o żadnej imprezce ;)

Ale na dobry początek dnia:

16. ania1713

Wtedy byłoby najfajniej, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma, czyli jeśli będzie wg targu, to będzie fajnie ;) xD

Nie no, padłam xD

17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wracam z pracy, siadam z kawą do forum i... nawet na jeden łyk nie starczyło czytania :eek:
    Czyżby wszystkich te mroki trumienne zassały?

Miłego popołudnia :)

18. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

dopiero zaczęłam sianie włączę się w testowanie wariantów jak
    tylko skoszę odpowiednia ilość roślin

pozdrawiam organizatorów akcji :)
    specjalne pozdro dla Ani1713:inlove:

.

19. ania1713

Troszkę wymierają te nasze pogaduchy :sleepy: no chyba, że już wszystkie tematy zostały przegadane? :p ja tam w tym domku stosunkowo krótko jestem, więc nie wiem

A o trumnach to kompletnie zapomniałam. Przez mnogość eventów w zegarze eventowym schowały się na drugiej stronie i przypadkiem przesunęłam na drugą stronę. Tak, to pewnie bym się nie zorientowała...

Również pozdrawiam :D akcja poszła się... delikatnie mówiąc: rypać :p Niestety... każdy teraz idzie na własną rękę. Nie wiem czy usuwać wątek z nagrodami teraz czy po zakończeniu. Bo ludzie dalej wpisują tam swoje nagrody choć napisałam w trzech miejscach, że teoria nie wypaliła.

Zepsuli tak fajny event :cry: Może i więcej nowości, ulepszeń w nagrodach, ale jak się kupuje kota w worku to jaka to przyjemność?

20. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

też mi się nie podoba, że jest całkiem losowo...
    na razie sieję, jutro ukręcę
    ciekawe, czy można robić bez końca, bo można byłoby wtedy przyspieszyć sianie i zrobić 120 układów, żeby dostać wszystkie nagrody....