panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Brawo, gratulacje :)
    ----------------------------

A gdzie znowu nasza Ewa sie podziewa, czy ktoś coś wie?

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

No właśnie nie widać
    była ostatnio , nawet pisała w eventowym ze przygotowana jest do eventu i będzie robić
    Może Mikuś nie daje jej chwili oddechu :):)

3. agucha31

hmmm myślisz że aż tak Mikuś daje jej popalić? zawsze choć na chwile jak miał drzemkę to weszła a teraz nie widać jej :(

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Zosia lepsza jest liczeniu, ale spojrzałam w który poziom i 137/400 miałam 21 maja.;)xD

Aj raz uciekam, raz gonię, cały czas w berka się bawimy.;)xD
    Jak znam życie to Ewcię real wessał, coś czas wolny zaczął się niepokojąco kurczyć.;)xD

5. agucha31

Pewnie tak ,no ale może niebawem sie pojawi :)

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No przecież skorzystałem ze spoilera a to, że cyfrzakk zdradził motyw, to już nie moja wina:cry: Poza tym przecież niektórzy nie czytają spoilerów (Ania na przykład) - a Wy czytacieo_O ??? Jak to wszystko spamiętać... Natomiast jeśli chodzi o ten efekt, to nie zdradziłem go w pełnej jego okazałości, bo go nie opisywałem bardzo szczegółowo.

Izie gratuluję, wszystkich witam.

Ostatnie edytowanie: 27 września 2018
    .Basia410. lubi to.
  7. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Ewa wysyła sowy i prezenty,widocznie na tyle jej Mikuś pozwala;)

8. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Super gratulacje Iza:D:inlove: Mi już ciut ciut brakujexD
    Mówi się trudno i płynie się dalej i płynie się dalej:music:xDxD

9. agucha31

NO wszystko możliwe

10. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

gratuluję :)

u mnie jeszcze 15 szczebelków zostało do pokonania i zdobycia tytułu Bogini wulkanu;)

drugi poziom kosmicznego statku opanowałam w całości:) weszłam na 3 pokład na 1 nie mogę
    blokują mnie druty :)czekam na nie i wyławiam z 3-go co mogę w drodze do pnącza
    jest chwila na handel trochę towaru na targ zaniosłam :) znikał błyskawicznie

dzień dobry

.

11. alekar

alekar Chodząca legenda forum

czy jest różnica w wypadajkach z normalnych drzew a XXL ?

12. antonina-farmerska

Olu XXL teoretycznie możesz zebrać dwa razy na dobę,jak zakupiłaś jeża z ulepszeniami to nawet trzy,wiec nawet jeśli ilościowo ze zbioru jest ich mniej to na dobe wychodzi więcej

13. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Moje gratulacje Iza :inlove:
    hmm, sprint czołgający, tego jeszcze nie było... pokażesz w realu jak to się robi ;)

jeża nie mam :( a głośniki lecą jak... nie powiem jak -.-
    może zdjąć te XXL ?

14. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

Iza gratuluję poziomu na farmie dopiero teraz zobaczyłam pod sukienką że masz 140;)
    zgarnęłam pd i nawet nie zwróciłam uwagi od kogo:p

.

15. antonina-farmerska

Według mnie nie zdejmuj tych xxl zostaw tylko zbieraj dwa razyxD

16. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Popieram :) XXL stoją u mnie niezmiennie i tylko początkowo jest różnica z tymi co mają 20-godzinne, a potem się to wyrównuje a może nawet jest ich więcej? Tego nie sprawdzałam, bo zwykle w miarę szybko dostawałam wypadajki z drzew, a po co sobie głowę zawracać czymś co już odhaczone :p

Dotarł do mnie sześciowodny chlorek magnezu :music: trafiłam jeszcze po promocji czyli wyszło 5-6zł za kilogram. Jeśli nie dziś, to jutro spróbuję :) A to to w ciepłej wodzie czy gorącej czy takiej letniej? Jeśli chodzi o moczenie nóg

Ela, dzięki - przez Ciebie robię event i powinno pójść szybko :) "parter" już prawie cały zrobiony - czekam na wypadajki

17. antonina-farmerska

Aniu nogi moczymy pół godziny w ciepłej wodzie,ja potem nie spłukuję tylko wcieram krem do stóp i zakładam ciepłe skarpetki;)

18. czechu79

czechu79 Generał forum

Ja bym zdjął, postawił te wysokie PD i podsypał TZ;)

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wytarłeś kurze ? ;)
    xD:cry:xD

20. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

No! Pierwsza jaskółka, że już niedługo kawia pojawi się na targu.

Właśnie wskoczyło 6 ofert od dwóch graczy :) Ale cena... o_O
    Trochę powisiały (z jakieś 6 minut :p )

A już jutro Światowy Dzień Tabliczki Mnożenia (tak, jest taki :p ). Niektórym trochę utrzemy nosa (rozdaję kartki tyłem do góry, więc nie widzą co tam jest i myślą że kartkówka). Poświęcę ostatnie 10-15 minut lekcji, żeby zagrać z nimi w tabliczkowe bingo - tylko oni potem nie chcą na przerwę wychodzić... :sleepy: