panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

O matko... ostatnie część wypowiedzi Izy dotyczyła uczniów a Ty piszesz
    Musiałam jeszcze raz przeczytać całą jej wypowiedź, by załapać, że chodzi o anakondy :p

No ja nie wiem, nie wiem... Ten tyłeczek w sygnie całkiem zgrabny xD chyba, że to na twarz szkodzi :p

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ania - ja wiem, że uczniowie potrafią dać w kość:p Ale że aż takxD:cry:

agucha31 i hlnrys lubią to.
  3. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

gratuluje tym co zgarneli kuferki z florkami :) brawo :) mi też sie nie udało capnąc kuferka :p

4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A ja jak głupia wstawałam :oops: no nigdy mi się do eventu nie zdarzyło

byłam zaślepiona blaskiem florenów xD

ale przyznam się że dopiero jak zaczęło być nie wesoło ;)
    E no jak
    jeden wali głową w mur
    drugi krzyczy ze złości xD

za blisko je postawiłam

no właśnie nie wiem
    nie mam zaufania do takiego misz maszu wypadajkowego
    chyba mi się nie chce :oops: :sleepy::cry:

5. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Ja nie wstawałam ale na noc siałam na SP z SN bez kertosolu i niewinności rosło 8 godzin w sumie tyle,żeby się wyspać;),co dawało wystarczającą ilość wypadalcówxD

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No zastanowię się.;)

7. agniecha$

xD

Ok ok
    byle nie za długo ;):cry:

8. krasnoludek10

Bananowce ustawiłem a o klonach zapomniałemxD No trudno. Na farmę poleciał plan awaryjny, czyli goździki:p

dantic3 i agucha31 lubią to.
  9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Aj najchętniej to bym ........, no domyśl się co.:pxD
    Rozumiem, że wszystkie owoce potrzebne do misji i do ewentu masz już w stodole.:)

10. krasnoludek10

Spokojnie, mam czas;) Ale tak, większość już mam:) Ale chyba kartka pójdzie w ruch, aby się nie pogubićxD

dantic3 lubi to.
  11. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

a po kij kartka, nowy dokument tekstowy, nadaj mu nazwę wymagania.txt i tam wszystko wpisz :)

12. krasnoludek10

Ja jednak wolę kartki:p

EDIT: Zwierząt mam najmniej, z roślin mi brak tylko 5 rodzajów, drzew tylko 4 rodzaje. Spokojnie dorobię:D

Juupi!!! Na samych słonecznikach mogę zarobić 5 mln! Owsu też mam sporo:p Tylko co z tego, jak i tak potem to wydam na zwierza albo paszę dla niegoxD

Przypominam, że event od 14, więc jak ktoś trzyma magiczne w ozdobnym i mu jeszcze nie dojrzały, to może zebrać tam i na Wyspie Skarbów (jeśli tam nie ma drzewa) i rzędy pnącza bez bonusowych typu kasztanek;)

Ostatnie edytowanie: 26 września 2018
  13. 92weronika

92weronika Baron forum

No to powodzenia z tymi kartkami przy wymianie notatek na studiach. Makulatury nazbierasz, nadźwigasz się... A potem stwierdzisz, że trzeba było zeskanować albo zdjęcia robić:p

14. krasnoludek10

Zdjęć niestety nie pozwalają robić, skany na Dropboxie będę miał tylko z chemii, bo facet ma własną stronę internetową. Na telefonie raczej nie wolno mieć a tablecie bym strasznie bazgrolił (ale ponoć są takie, gdzie piszesz coś na kartce i Ci się zapisuje od razu na tablecie, jakiś specjalny pisak do tego czy coś, ale nie wiem jak to nazwać). Poza tym to taka uczelnia, gdzie większość słucha albo notuje w moim odczuciu;)

PS. Nie aż tyle makulatury, bo zeszyty to tylko A4 a myślę, że do geologii i geomorfologii cz. I i II mogę mieć jeden zeszyt na przykład:p

15. 92weronika

92weronika Baron forum

Teoria teorią a w praktyce wiesz jak jest jak powiesz ludziom, że czegoś nie wolno robić. U mnie niby też zdjęć nie można było, niby każdy notatki robił i słuchał a pod koniec semestru i tak wszyscy kserowali albo robili zdjęcia. Jak wykładowca był spoko to swoje prezentacje udostępniał i przynajmniej miał spokój. Poza tym większość projektów robiło się i tak na laptopach, mimo że było powiedziane że do oddania mają być zrobione ręcznie to ostatecznie i tak przyjmowali wydruki. Więc w skrócie - miejmy nadzieję, że będzie tak jak piszesz. I nie znajdzie się nikt, kto mimo zakazów zdjęcia będzie robił i potem sępił kasę od pozostałych za udostępnienie - bo i tak już bywa.

16. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Doberek,uzupełniłam zapasy w stodole bo bardzo szybko wychodzą mi ananasyxD zwarta i gotowa czekam na 14

17. 92weronika

92weronika Baron forum

u mnie siano i marchew :D ale dzięki temu machnęłam już kilka misji z SN i SNZ w spółdzielni, bo po ostatnim evencie tak trochę wyszły.

18. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Witam, dzisiaj zimno i słonecznie :)
    Przejrzałam "po łepkach" poradnik eventowy... bardzo dużo chcą zwierzaków, u mnie tylko po parę szt :(
    Na Bahamie też brak wszystkiego.
    Hmm... od czego zacząć ?

19. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Dzień dobry ;)
    ja też zwarta i gotowa, paluszki mnie świerzbią ale staram się panować nad sobą.
    Towar mam, bo zawsze mam ;)

Wskoczyłam dzisiaj w ciuchy jesienne i już tak nie marznę, bo wczoraj to zaklinałam rzeczywistość i potem plułam sobie w brodę, że taka durna jestem :pxDxDxD

20. agniecha$

Dobry dobry dzień
    u mnie nie bardzo ale ogarnę to ''nie dobre '' ;)