panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. 92weronika

92weronika Baron forum

Szkoda że tak daleko :( U mnie na razie na mieszkaniu kwiatów brak. Tak to jest jak się człowiek dopiero urządza. Moja babcia była wielką fanką storczyków. Jak się widziało gdzieś jakiś w kolorze, którego jeszcze nie miała, to łatwo było ją uszczęśliwić. Miała do nich rękę. Jakby ktoś był na Teneryfie w Puerto de La Cruz to polecam ogród orchidei. Też mieli ciekawe egzemplarze. Udało nam się tam zajrzeć podczas podróży poślubnej :)

2. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Doberek ,metoda strzelania jak metoda,myślę ,że w miarę skuteczna .U mnie pnącze już dyndaxD

3. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

no brawo Iza :D swietnie ci poszło :Du mnie predko nie zadynda :music:nie strzelam dobrze :oops:

dzień dobry :)

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Gratuluję, migusiem Ci poszło.:D
    Dla mnie cenna jest rada, żeby strzelać jak kulka jest na dole tarczy.
    Dzień dobry.:D

5. 92weronika

92weronika Baron forum

U mnie pnącze też już zdobyte. Roślinka posiana. Chciałabym zrobić całość, ale nie wiem czy się uda....

6. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Ciesze się ,że pomogłam
    Gratulacje Weroniko.xD

agucha31, krasnoludek10 oraz .Basia410. lubią to.
  7. panoramaogrodnicza

Gratuluję pnącza.:D Myślę, że spokojnie dasz radę zrobić całość.
    Miałam opóźniony start, nie mam jeszcze pnącza, a ciągle się łudzę, że dam radę zrobić całość.:pxD

8. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dziwna ta gra, niby prosto się obraca, precle w równych kulistych, pierwszego trafiłem, strzał musi być wykonany około 2 sekundy wcześniej, mysza ustawiona na trasie precla, w każdym razie pierwsze strzały wykonane dostałem 18 i 18 oraz skrzynkę z narzędziami xxl :) kolejne roślinki posiane, wieczorem następna próba :)

____

metoda rzutu jest bardzo podobna do siłacza w miasteczku renzo, wręcz nawet analogiczna,

Ostatnie edytowanie: 21 września 2018
  9. 92weronika

92weronika Baron forum

Na razie jakoś przybywa, ale w weekend mam zawsze mniej czasu na zabawę, dlatego nie wiem czy uda mi się zbierać z telefonu bez poślizgów... Mimo to mam nadzieję, ze zrobię całość. Nie tyle dla florenów co dla tych złotych bananów po drodze. Trochę ich tam wisi do zebrania :)

10. panoramaogrodnicza

Bawarskie święto uczciłam książęcym ipa, świetne się po nim rzuca piłeczkami, aż dziw, że tylko 22 pkt. wylatują.:pxD

11. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Witam :)
    ja dziś rzucałam hurtem 21 piłeczek (efekt wczorajszego +100% z koła) i ... potrzebuję kilku rzutów, żeby się rozruszać. Na początku jak trafiłam 18 pkt.to było dobrze, ale jak już się rozkulałam, to zwykle były 22 pkt., czasami 20.

Stąd też w planach najpierw sianie, a potem rzuty hurtowe. Pnącze zdobyłam i zaraz idę poustawiać itemy

Są u mnie od niedawna, otworzyłam 6 skrzynek oddania i ... już je zaczynam lubić:inlove:

Ostatnie edytowanie: 21 września 2018
  12. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

u mnie też już pnącze działa :)
    rzutami nie mogę się pochwalić raz mam 22 za chwilę po 16 :sleepy:
    ale w sumie dalej strzelam gdzie dojdę zobaczymy

Iza jesteś u mnie już na pierwszej tronie gratulacje

.

13. ania1713

14. panoramaogrodnicza

Brawo Aniu, gratuluję.:D

Lecę po kieliszki.;)xD

15. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Aniaaaa!!!!!
    GRATULACJE!!!!
    U mnie z rzutami dokładnie jest tak samo, czy rzucam pojedynczo czy seriami. Czasem 22, czasem 18, najczęściej 20. xDxDxD
    Nie jestem zbyt dobra w grach zręcznościowych.
    Ale pnącze jest, doczłapałam do 54 nagrody, więc do 62ki powinnam dojść.
    Czy coś więcej to się okaże, bo jutro jadę na 3 dni sobie, i wrócę w poniedziałek. Może coś podziałam na telefonie.. ZObaczy się ;)

Dobry wieczór tak w ogóle :p

16. panoramaogrodnicza

Widzę, że wszyscy na strzelnicy polują na precle,
    a to u nas strzelają szampany.:D

17. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

18. ania1713

Po szampanie będzie lepsza celność na strzelnicy ;)

PS. poszukuję testerów :D chętni niech piszą sówkę
    Ela, wysłałam Ci maila, ale nie musisz teraz odpowiadać

19. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Gratuluje:D

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ojć:p Strzeliłaś mnie korkiem w oko8)xD
    Gratuluję:) Mi nie ma czego gratulować - zostaję na SGGW, na geologii będzie ciężko i na klimatologii, ale reszta przedmiotów nawet spoko.

A tak w ogóle dobry wieczór wszystkim i dobranoc:D Był deficyt wypadalców, to teraz musiałem zarwać trochę nocy i pobudka rano:p Sieję ciągle tę eventówkę i dziwię się, że tylko 12 tys. na razie mam..

agucha31, ania1713 oraz pretorianka lubią to.