panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Ja swój komplet mam na pnączu :) ale nigdy nie zwracałam uwagi na samo pd z itemów, więc to moja pierwsza serenada, która jest pozbawiona towarzystwa ;) tzn. towarzystwa równemu sobie

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dzień dobry

Ojej ale tu nerwowo
    aż strach wejść ;)
    tylko nie rozumiem po co się aż tak oburzać i złościć
    znamy Tomka znamy więc wiemy jaki jest

Wysyłamy prezenty bo chcemy ot tak po prostu, a nie dlatego że liczymy na uznanie :)

Za brakuła mózgu
    jak coś czekam na sówkę
    nie posłuchałam Ann i wydałam przy poprzedniej edycji tego brakuła za drzewko :cry:
    i żeby śmieszniej było to drzewko dali za farmarki
    nawet za bicie serca nie schodzi

3. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

tez bym nie zwróciła uwagi , ale tak wszyscy pisali o tej serenadzie , że az poszłam sprawdzić co ona daje że jest tak bardzo poszukiwana , bo w moim balonie też ją poszukują

4. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Moje drogie...chciałam coś napisać, ale nie...tylko spokój nas uratujexD
    Najwyższa pora.

5. Anetta41

dokładnie , jest dzisiaj sobota ładnie świeci słoneczko życzę przy sobocie wszystkim miłego dnia

6. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Szkoda że je podnosi jak nie trzeba, oj mogłam sie do niego zgłosić podczas tamtego rocznego pobytu w szpitalu jak było na tyle niskie że nie chcieli mnie od tych pikadeł odłączyć, wtedy chociaż jego zdolności by sie mi przydały
    Wiesz teraz jakoś trudno mi uwierzyć że tylko 10 otrzymałeś bo ja 4 Ania 1 to juz 5 a myśle ze ktos jeszcze wysłał
    Kochana ale nikt tutaj nie mówi o uznaniu, tylko o samym fakcje ze komus coś wyślesz a ta osoba nawet nie patrzy co i od kogo dostała, ważne że dostała a co to juz mniej Tu o sam fakt chodzi. Przecież ja nie wysyłam coś za coś no może za uśmiech ale nic więcej nie potrzebuje ale jest to mało przyjemne ze ktos nawet nie dojrzy że coś dostał, jeszcze 1 rzecz no można sie nie dopatrzeć bo z prezentami z wypadajek może sie pomieszać ale 4 :eek:. Albo fakt napisania, ze widziało sie że coś sie dostało od kogoś, no dobra ale co? no to jak czegoś szukamy to chyba zwracamy uwagę co ktoś nam wysłał, czy mamy to czego szukamy a nie tylko ze coś dostaliśmy.
    Tak wiemy jaki Tomek jest, nooo ale wszystko ma swoje granice.
    O właśnie i do tego spokoju trzeba juz przejśc :)

Ostatnie edytowanie: 18 sierpnia 2018
  7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Aktualnie mam 11. Jak chcesz, mogę dać screena.

8. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Nie no spoko :)

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie szukam już miśków Aniu.
    W sferze marzeń pozostały tylko kukułki i motyle,
    ale tego to nawet najstarsi górale nie widzieli.:pxD

W Warszawie, ale to nawet nie o to chodzi, bo z każdego miejsca można dojechać, uwielbiam takie imprezy, ale cóż, jest jak jest .... real czasem przygniata, pozostaje tylko pozazdrościć i pomarzyć, może kiedyś.:)
    xDxDxD Talerze latają.;)xD

Aguś ale to nie chodzi o uznanie, to chodzi o to żeby nie lekceważyć.-.-

10. ania1713

To ja zmienię temat ;)
    Pamiętajcie, żeby nie szaleć w poszukiwaniu różowych strzygalni dla owiec. Czerwone dają to samo w tym samym czasie (różnica jest tylko w PD). Podobnie jest w różową wytwórnią guano. Czerwona rośnie dużo krócej i daje mniej PD, ale przecież główne założenie to ilość produktów, prawda?

11. krasnoludek10

idę robić farmowe rachunki

12. Anetta41

Elu z roku na rok jest co innego
    ceramika jest piękna , ale jest bardzo droga
    bo jest ręcznie malowana

13. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Dzień dobry ;)
    kto czego szuka? komu w czym można pomóc? ;)

widzę, że różowości na topie. Ja się kiedyś też za nie wezmę, jak plan długoterminowy z drzewkami wykonam ;) Od kilku G$T się na tym skupiam, i powoli powoli do przodu ;)
    I jeszcze potem może skolekcjonuję neony, żeby po 1 sztuce było, bo ciągle mi to nie wychodzi. ;)

Mam w miarę blisko.. Szkoda że wcześniej nie pomyślalam, ale też nie widziałam, że to az tak ciekawa impreza..

14. panoramaogrodnicza

Tomek nakrzyczałyśmy a teraz do roboty.
    Wchodzisz w niebieskie pudełeczko tam gdzie wysyłasz prezenty i wtedy widzisz co i od kogo dostałeś i jest tam taka opcja "podziękuj".
    Każdemu kto Ci coś ofiarował, potwierdź, że dostałeś prezent i podziękuj.
    Będzie elegancko.:D
    Wiem o tym, my już wyrośliśmy z zakupów, ale na tego typu imprezach świetnie sprawuje się aparat fotograficzny. Możesz wtedy "kupić" co chcesz nie bacząc na cenę, a w zimowe wieczory pooglądać sobie swoje zdobycze.:D

15. ania1713

A macie w balonie zwykłe drzewo jajeczne? Mam ulepszenie bez podstawy. U mnie chcą za 3 goździkowce xD albo za 2 papugowce, albo za orzesznika itd. Ktoś myśli że jajka są warte aż 3 goździki? Chyba nie w tej edycji GT, może w następnej, a może jeszcze później

Edit: już nieaktualne :) dziękuję :inlove:

Ostatnie edytowanie: 18 sierpnia 2018
  16. krasnoludek10

Jestem w trakcie robienia tej czynności:) Dla mamci szukam jeszcze wspólnego siedliska kaczek;)

17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ok rozumiem

ja tylko mam nadzieję ze ja kogoś nie zlekceważyłam bo bym sobie tego nie darowała
    staram się na bieżąco i sprawdzić prezent i sówkę wysyłać ale czasem tego jest i się coś zawiesi i w ogóle
    i cieszy mnie potwierdzenie ale czasem i ja czekam na odzew i cisza

Zła się na mnie gniewa i nie odzywa :(
    Zainteresowana ?
    Sówki nadal nie ma więc nie wiem

18. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

akurat różowe guano mi wpadło z koła, bardzo się zdziwiłam

w następnej edycji to może goździkowiec jeszcze troszkę będzie wart, a później wszyscy o nim zapomną, jak ktoś miał na nim zarobić to tak 1-2 miesiące temu, jak były drogie owoce, a teraz już staniały

19. Anetta41

jest bardzo ciekawa
    sobota jest najlepsza , jak masz blisko to przyjeżdżaj i się przekonasz wczoraj była piękna parada , ludzi było tak dużo przyjeżdżają z innych miast na dni ceramiki
    akurat tego nie mam , wiec trudno się mówi kiedyś i do mnie zawita goździkowiec

20. panoramaogrodnicza

Super. :D A ja biegam i proszę się o różowe warsztaty, a to trzeba tylko dobrze kołem zakręcić.;)xD
    Mama gra? Czemu się nie odzywa?