panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Pnącze? Dla Miecia:D

PS. Wiem, już się ładuje.

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Tomku, uwierz ze to i tak mało wedle tego co mi poszło :(
    Ale ja event sama spaliłam jak juz wspominałam po pierwszym rozsiewie, przez brak czasu, no i tu sama do siebie moge mieć pretensje ze tak wyszło i że tyle mnie to kosztowało :(

3. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Cieszę się, że się udało:D
    No i super Olu. Gratki:D
    Gratulacje Tomek. I to powinna być lekcja dla Ciebie na przyszłość8)- mniej gadania-więcej działania:pxD

4. krasnoludek10

Ja też spaliłem. Zrobiłem 5tylko 60 szklarni.

5. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Doberek,ale dopiero teraz dopadłam kompa a tu konserwy,jak wrócę z teatru to posieję.
    Wsadziłam do oaz zwierza już wczoraj.Reszta to spontan. Wypadajki lecą tylko z upraw;)

6. krasnoludek10

Miłego spektaklu:) A na co idziesz;) ???

pretorianka i agucha31 lubią to.
  7. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Czyste szaleństwo i to w tym wieku tak emocjonować się grą:p
    u mnie już pracują :)
    wielkie dzięki za doping i dobre rady :inlove:;)
    Dzięki, masz rację, emocje były i to jakie :pxD
    Dziękuję Wszystkim :D :D i zmykam coś zjeść, bo zaraz padnę;)

a farma stoi pusta z dużymi polami... konserwy... może to i dobrze, bo mam czas iść do kuchni ;):p

8. agucha31

Dziękuje, ja też :)
    hmmm nie rozumie, jak zrobiłeś 5 tylko 60? 5? 60? hmmm

9. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

chciałam tylko przypomnieć podstawową zasadę działania na rynku - kupujemy jak jest tanie, a nie jak tego na gwałt potrzebujemy, a sprzedajemy jak jest drogie, czyli banany i sok klonowy sprzedajemy jak jest popyt w danym momencie, a nie wtedy kiedy potrzebna jest nam kasa

10. agucha31

Oj kochana toż to przez 8 lat gry juz dawno powinien byc tego świadomy a skoro nie jest to juz raczej my cudów nie sprawimy i nie nauczymy, tylko zostaje nam czytanie marudzenia na ciągły brak sg itp :(

11. krasnoludek10

60, 5 się wkradła;) Ale potem dorabiałem:)
    Coś tam jednak kupują do misji czy innych:D

12. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Witam...
    Jak juz wroci gra,,odbierzcie dwa gratisowe ulepszenia fabryk....bedzie je mozna odebrac do 22.08 do godz 14...

13. krasnoludek10

Dzięki za przypomnienie Norbi:)

14. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

To było zanim Aga mnie uświadomiła, że są sąsiedzi, którzy wyślą nam te paski ;)
    Jako że mam zapasy, bo
    to chyba skuszę się i zrobię cały event. Oczywiście przy pomocy sąsiadów :)

Od czasu eventu z lampami 2 duszyczki przysyłają mi prezenty i nic nie chcą. Myślałam, że to będzie na czas eventu, ale przyszedł kolejny a prezenty dalej szły :inlove:

A z kolorowych to (chyba, bo nie sprawdzę teraz) najwięcej mam owiec. Te brązowe kupowałam jak cena schodziła poniżej 10tys. Myślę że teraz przebitka może być kilkukrotna 8) No i pamiętajcie, że kolorowe zwierzaki kryją się w skrzynkach z zabawnymi zwierzakami. Zawsze to coś :)

15. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

to nie o to chodzi czy kupują, tylko jak drogo Ty wystawiłeś, bo sprzedać tanio to każdy potrafi, a sprzedać drogo to już tylko jednostki
    obserwuj dobrych graczy na swoim tragu, nigdy nie wychylają się z małą paczkę "marchewki" jak cena jest średnia lub niska, a zawsze ich zobaczysz jak "marchewka" jest (na obecne ceny) po 150 SG i więcej, a im droższa tym baczniej obserwują rynek, a do takich działań trzeba mieć dobre zapasy
    ta "marchewka" to tylko przykład, bo Asy grają w inne "klasy"

16. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Czytam, że wszyscy mieszkańcy i goście tutejszego domku dotarli do końca ziólek. Z Tarczą xDBrawo!xD Gratuluję i cieszę się z pnączy tak samo, jak Wy.:) Są bardzo cenne i nieprędko coś takiego BP nam zaoferuje.

Tomek sprawiłeś i mnie miłą niespodziankę. Bardzo się cieszę.:) Dla Panoramki brawa za postawienie Krasnala do pionu. Czasem tak trzeba ;) nie ma to tamto. xD

17. krasnoludek10

Jak ja lubię się droczyć z ludźmi a w efekcie finalnym ich uszczęśliwićxD

pretorianka lubi to.
  18. agucha31

Tomek tylko pomyśl że czasem takim droczeniem możesz zrazić do swojej osoby wiele osób, pamiętaj ze trzeba mieć dystans i rozróżnić żarty od marudzenia i denerwowania innych. U Ciebie często jest przewaga narzekania, jęczenia, marudzenia i pokazywania jak to Tobie sie nic nie chce, nic nie potrzebne itp a w taki sposób można bardzo szybko zrazić do siebie

19. krasnoludek10

Czy to moja wina, że firma nie potrafi mnie zadowolić:pxD

20. agucha31

Ech, Tomek, Tomek no z tego co obserwuje to praktycznie nic i nikt nie potrafi Cie zadowolić :eek:-.-