panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. 92weronika

92weronika Baron forum

W sumie na przynętę premium złapałam merlina (? ta najbardziej punktowana), który dał 10 Sp i 45 talarków. Na razie za mało prób, żeby określić czy to faktycznie coś daje :)

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Premium dało Ci dwa marliny i w związku z tym dwie skrzyneczki. :D
    Chodzi mi o to czy gdzieś jest napisane, że z tych lepszych przynęt będą lepsze nagrody, no i co dla kogo lepsze?;)xD

3. 92weronika

92weronika Baron forum

A to nie wiem. Wiem że premium mi dało dwie skrzynki i dlatego 2 nagrody. Nie wczytywałam się aż tak dokładnie w poradnik więc nie wiem czy lepsze przynęty dają lepsze nagrody.

4. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)
    jakoś mam słaby rozpęd z rana, ani łowienie mnie nie kreci ani strzelanie karnych, posialam bo nadrabiam haczyki, z piórkami się tak rozpuściłam, że już ponad 900 mam, na szczęście młyn to szybko łyknie jak już zdecyduję jakie przynęty będę chciała mieć... poczekam na więcej opinii ;)

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja tam jak na razie wolę bramki:p Na stanie 8 haczyków (po 13 zbiór goździków), 196 piórek i aż 306 błyszczeko_O Jak się zdecyduję, czy wolę piłkarski sklep czy wędkarski.. Ee, i tak co chwilę będę musiał przemeblowywać farmę dla zabawyxD

Anetta41 i brzustinka lubią to.
  6. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

dzień dobry
    tez zastanawiam się które przynęty kręcić brak mi haczyków więc zaczynam siać :)
    pnącze już na swoim miejscu :)
    nie będzie mnie do poniedziałku połowie jak wrócę :)
    a przez dwa dni poćwiczę wysyłanie prezentów na telefonie

.

7. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Też tak właśnie po zdobyciu pnącza robię, może i nie daje lepszych nagród ale za to szybciej tych rybek przybywa :)
    Nagrody masz takie same, różnica tylko taka że podczas jednego połowy nie przybywa 1 rybka tylko 2 lub 3 :) a to jaka zostanie złowiona to juz przynęta znaczenia nie ma :)

8. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Witam, pnącze rybne już działa :)
    W piłkarskim wciąż sieję oleandry... net zacina się, więc nie mogę wbijać goli :(

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Mam podobną ilość piórek.
    Jeszcze raz zbiorę zagrody i 40 koali z wyspy zamieniam na XXL, a dwie polany żółtych misiów na rośliny.
    Od jutra rana połowy na całego.

Muszę wyłowić 255 GT.
    Ciekawe, czy mój plan wypali.
    Będzie się działo...

10. abc2016

dzień dobry Ryś :)
    czytałam Twój plan już wcześniej, ciekawy i dobrze kombinujesz, tyle że mnie GT nie interesują....
    najbardziej kręcą mnie deski, ale braknie mi cierpliwości żeby łowić 500 razy na zwykłe przynęty i to jeszcze prawdopodobieństwo łowienia makreli jest 1/6 a w nagrodach za makrele deski są tylko jedna pozycja na kilkanaście... chyba jednak nie będę łowiła makreli....

11. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry pomocy! potrzebuje gdzieś nacisłam i forum zrobiło sie malutkie nie widze liter i co pisz co mam zrobic zeby to powiekszyć :oops:przez lupe musze patrzyć :D

12. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

W zależności od przeglądarki masz po prawej lub lewej stronie menu ustawień przeglądarki. Kliknij tam i znajdź opcję "powiększ". Kliknij i powieksz do własiwego rozmiaru :)

13. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

bardzo ci dziękuję znalazłam i juz wszystko dobrze :D

14. abc2016

Czy ktoś się skusi na zagrodę że świnką morską? Paszę ukręciłam na zachętę, zresztą w nowej misji jest trochę do wybrania....
    Ale jeszcze się zastanawiam....

15. panoramaogrodnicza

Paszę też mam i jak zwykle dałam szansę losowi, kupiłam jedną zagrodę, ale zwykle los nie korzysta z tej szansy.;)xD

16. abc2016

do Ciebie to świnka morska to powinna przybiec chybcikiem ;) wystaw awatar ze swoją świnką ;)

17. panoramaogrodnicza

xD xDxD Wystawię, ale na razie mundial jest, no i ważą się losy jednej z moich flag,
    więc czaruję, żeby odpowiednia drużyna wygrała.;)

18. abc2016

moje już nie wygrają.... ale trochę barw kibica dały

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mi to już wszystko jedno, bo i tak nie stanę na podiumxD
    Ja w to nawet nie inwestowałem na szczeście..

Zaległe dzień dobry:D

20. abc2016

trudno 20 zetów nazwać inwestycją... ale wybrałam flagi bezmyślnie, mogłam sobie kupić książkę za tą kasę