panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Basiu ,ale pola można powiększyć rozciągając pole widzenia w smartfonie,zbieranie praktycznie tylko kombajnem ,choć tez próbowałam ręcznie ciężko ale do wykonania,a najlepiej zaopatrzyć się w długopis z gumeczką do smartfonówxD

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Wszystko można powiększyć, a dostaniesz czarodziejski długopis, będzie łatwiej.:D

3. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

nawet nie próbowałam zbierania ręcznego :) przy powiększeniu przez rozciągnięcie widzę
    oczywiście wyraźnie ale tylko cześć ekranu nie mogę się do tego przyzwyczaić :sleepy:
    zbieram dotykając palcem dlatego jest mi trudno ten długopis z gumeczką to byłoby rozwiązanie:)

super już się nie mogę doczekać:D

.

4. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Dzień dobry:D

5. antonina-farmerska

Doberek,
    kawka wypita i śniadanko zjedzone?

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzień dobry. :D
    Takie śniadanie to marzenie,
    u mnie śniadaniowo leje.:D

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)

Nie wiem, czy będę miał pnącze, bo prawdopodobnie dopiero jutro rano będę miał oleandra na kolejne 5 flag a potem muszę wysiać jeszcze 1800 (450 jest w sklepiku).

Tak pada, że bym cały dzień przespał:sleepy:

kalinamala, .Basia410. oraz agucha31 lubią to.
  8. antonina-farmerska

U mnie też lejexDxDxDale trzeba miec nadzieję ,że trawa odżyje na trawnikowym klepisku,wtedy można będzie takie śniadanko urządzić:)

9. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)
    jak nastroje przed wędkowaniem? muszę się przestawić z łowienia marlinów na makrele..... bo tylko makrele dają deski

10. antonina-farmerska

Masz rację ciężko będzie ,ale wykonalne.W tej edycji liczy się zanurzenie wędki a nie jakośćxD

11. abc2016

efekt trochę zależy od wypadajek, jak będą leciały, ale pnącze to spokojnie myślę że da się zrobić, zobaczę ile będzie leciało do soboty, przelicze na całosc eventu i nadmiar talarów wydam w sklepie piłkarskim pierwszego tygodnia

12. krasnoludek10

Nadal mnie gryzie czy robić ten event, bo jedyne urządzenie jakim w tej chwili dysponuję to telefon.

Marzy mi się łowienia rybek nauka, ale nie ma kto mnie uczyć:p Siatkówkę zobaczę na studiach, w kręgle też od dawna nie grałem, ale samemu nie lubię. A w kinie to byłem chyba z rok temu!

13. abc2016

od początku lutego wszystko zbieram na tablecie, i nie jakimś strasznie wielkim, da się, choć nie jest łatwo
    strzelanie karnych to jest bardzo trudne zajęcie, ale na 100 rozegranych gier mam 584 GT (2dwa razy spudłowałam i dwa razy miałam 4 GT, poza tym 6 GT)

14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

A dałeś do naprawy kompa?

Szkoda, że daleko mieszkasz, pożyczyłabym Ci któryś mój starszy (na chodzie) laptop.

15. antonina-farmerska

Najtrudniejsza w strzelaniu jest plansza z ruchomym napastnikiem,któremu towarzyszy rzut wolny tak to chyba fachowo się nazywa,jego wykonanie na tablecie to wirtuozeria:inlove:

Ostatnie edytowanie: 11 lipca 2018
  16. abc2016

nie da się już go naprawić, zbieram się żeby kupić nowy, ale nie znoszę takich zakupów

dla mnie najtrudniejsza jest plansza nr 2 z trzema obrońcami (właściwie dwóch i bramkarz) i stoje w owym dolnym rogu planszy o 6GT jest po prawej stronie i ten pierwszy obrońca porusza się pod ostrym kątem, tu spudłowałam i jak za trzecim podejściem nie mam gola to robię 4GT i raz jeszcze spudłowałam na planszy nr 3

17. Anhedrea

Tobie tez się zepsuł? ;)xD

Kup na raty zero %.

18. krasnoludek10

Nikt go nie przyjmie do naprawy. Już tak jest zepsuty. A i tak jak się dostanę na informatykę, muszę kupić jakiś lepszy model, przy okazji może sobie tablet załatwię, bo tam to nawet biosa się nie da włączyć a e laptopie tylko ładowarka mi przeszkadza zepsuta i te wszystkie gniazdka do niej - tak to jest, jak się nie ma, gdzie go trzymać8) Już chyba Dell jest lepszy niż Lenovo...

19. abc2016

bardzo nie lubię kupować na raty, bo te tzw. zero procent już są w cenie.... a emerytura nie jest z gumy, wolę uzbierać i kupić za gotówkę

20. Anhedrea

Ja mam i Lenovo i jabłuszko. I to Lenovo jest naprawdę całkiem dobre.

Ładowarki są tanie a wejścia USB/ gniazda ładowania naprawić też niedrogo się da. Sądzę, że tak max ok 100PLN