panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No ale .... już są, jak będzie można na GT to je ode mnie dostaniesz.:D
    O to przykro, 10 punktów ...:(:cry: Chociaż może to i lepiej, nóg nie połamiesz.;)xD
    Mnie brakowało dwóch pokerów, jedynek i trójek, a doleciałam do 61, 107 gier.:D

2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

to ładnie grałaś, ja pokerzystą jestem słabym, jedyne co to nasiałam dużo rośliny bo prawie 40 tys. i potem tylko czekałam na wypadajki
    a deskorolka, no cóż i tak kupuję je na targu jak mi są potrzebne, cierpliwości do robienia żółwi to ja nie mam, wolę coś co daje szybszy efekt ;)

Ostatnie edytowanie: 3 lipca 2018
  3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Gratulacje Basia stanęła na kolejnym szczebelku.Zosia dziś też .:inlove::inlove::inlove:

A zgadniecie co mogła zrobić Izunia?Walnęła misję oddając wszystkie młotki,które miałam w spiżarni i jakie było moje zdziwienie jak potem przeczytałam OO ,że mam ich oddać do misji Koziesława aż 1500 na szczęście znalazłam parę skrzynek które otworzyłam w potrzebie.Ale ciśnienie mi podskoczyłoxD

Wystawiłam kukułki i kury niech się robi nawóz,mam wolne popołudnie będę pilnować.:D

4. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Ja dotarłam do 70 zadania, niewiele mi zabrakło do czerwonych deskorolek. 122 gry wykręciłam ;)
    Czy już mówiłam, że lubię ten event? I hazardzik? ;)

W realu w kości w pokerka takiego grałam kiedyś namiętnie ;) I tutaj też mi to radochę sprawia ;)

5. panoramaogrodnicza

Też uwielbiam ten ewent, nawet nie przeszkadza, że nie ma szans na całość, dzięki Kalince miałam cel i go osiągnęłam.:D
    Dzięki. :D Szczególnie dzisiaj ładnie grałam dwoma zasiewami cebulki na zielonych kropelkach w ostatniej chwili i ....
    co zrobiłam po raz pierwszy i nie wiedziałam , ze tak tanio jest, za 1 florena przyspieszyłam młyn. :pxD
    Też gratuluję i Basi i Zosi i innym poziomkom.;)xD Zosia to nawet do mnie dobiegła.:D

Ostatnie edytowanie: 3 lipca 2018
  6. abc2016

dziękuję :)
    jeszcze trochę bo na wyspie jesteś 5 poziomów do przodu ;););)

mam wystawiony na targu zapas nawozu po ponad 5 tys SG, mam nadzieję, że dotrwa do następnego siania....

7. antonina-farmerska

Ania też skoczyła jakaś zmowa kozic górskichxDxDxD

Ja miałam poprzednio po 3300 i co poszedł komuś pole nawieźć

8. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Gratulacje gratulacje!!!! Za poziomy, za eventy, za wszystko ;)

Aż poleciałam sprawdzić, ile tych młotków mam ja - no ale ufff zapas jest ;)

9. abc2016

dla mnie 150 to by nawet wiertarek mogli zażądać bo mam ponad 800, najgorzej z deskami bo jeszcze dwie menazerie do rozbudowania czekają

10. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

ja tez stanęłam na deskorolkach zabrakło mi do nich 50 pkt

dziękuje wszystkim za graki:D
    .

11. abc2016

to popłaczemy razem nad tymi deskorolkami :(:cry:

12. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Elu wybacz - ja przedtem nie doczytałam - za bardzo zmęczona byłam, a teraz czytam i nie wierzę
    I nie wiem co napisać , no przecież...ech, to ja może później coś napiszę bo teraz to tak... :inlove: :cry:
    Jeszcze tylko tych poziomów pogratuluję wszystkim - Jza tobie także, bo chyba dobrze zauważyłam mimo zmęczenia :p:)
    Efektów hazardu oczywiście też :D;)

13. antonina-farmerska

Dziekuję;)

Kalina teraz masz czas to w szklarni popracuj nad cebulą na przyszłość się przyda;)

14. 92weronika

92weronika Baron forum

No ja właśnie też wszystkie narzędzia wrzuciłam z rana do misji jakiejś magazynowej a potem ukazał się poradnik do nadchodzącego eventu i nie wiem czy nazbieram.... :/

15. antonina-farmerska

Witaj w klubie,młotki wypadają z cebuli jeśli masz uszlachetnioną to włóż do slotu w szklarni tego dodatkowego i powinno Ci wylecieć ,gwoździe to mniejszy problem:p

16. 92weronika

92weronika Baron forum

Nie mam niestety uszlachetnionej cebuli. Zaraz się zabieram. Może akurat się trafi

EDIT: miałam szczęście. Z uszlachetniania cebuli wpadły młotki za pierwszym podejściem.

Ostatnie edytowanie: 4 lipca 2018
  17. antonina-farmerska

Mnie chyba na otarcie łez po deskorolkach wypadło gniazdo rudzika:inlove: a ze skrzynki latająca słonica idę prostą drogą do różowego masła;)

18. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

damy radę i bez nich nie płaczemy luzik:D

.

19. antonina-farmerska

Pewnie szkoda ocząt pięknych naszych,zwykłe deskorolki kurzą sie w pasku ale czerwone może bym wystawiła czasamixD

20. panoramaogrodnicza

Dobrze, że w czasie ewentu żeś nie zawołała, że Ci się marzy czerwona deskorolka, bo do salamander jakoś się doczołgałam, ale jednak ewentowa deskorolka to poza moim zasięgiem była, chyba, że taką chcesz. Będzie pasowała do czerwonego kapturka. :pxD