panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Latam po polach i zbieram kubki... brakuje mi jeszcze na 2 gry :(
    proszę, rzućcie do mnie kubeczkiem, może być nawet wybrakowany...

2. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dzien dobry:)

Zaraz podesle:)

3. alekar

Dziękuję :)

4. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

mam dopiero 4389 oleandrów a tyczek 332 więc obawiam się że jednak na 3, 4misję
    i pnącze mi nie starczy:)

mam w tel. grę nawet praktyczny zdałam:) zebrałam zbiory ale to było u dziecka
    które instalowało mi grę :) nie mam internetu w komórce
    Elu mogę na sowę kiedyś rozmawiałyśmy o internecie na komórce chciałabym
    skorzystać z twojego patentu

.

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzisiaj rano przed zrobieniem misji III miałam 4243 oleandra i 351 tyczek, zrobiłam ją tak jak te wcześniejsze, żeby potem nie żałować, że był towar a go nie wykorzystałam. Teraz mam przed sobą tylko IV misję i pnącze, pod koniec trwania IV misji postanowię co robić. :)

Jasne pogadamy.:D

6. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Witam farmerskie duszki:)
    i zatwardziałych hazardzistów:D;)[​IMG]

Ja swego dopięłam ale jakim kosztem to lepiej przemilczę :p:cry:Z wrażenia to aż zapomniałam by cokolwiek ,,poprzycinać,, ten obrazek ale co tam - najważniejsze że już mam z głowy i...mam to co mam i co chciałam mieć :D:inlove:xD
    Zazdroszczę tym co mają owego kasztanka - no przy takiej orce jaką zrobiłam od wczoraj to byłoby wspaniale się nim wyręczyć:p:)
    To masz ostatniego wybrakowańca i powodzenia :)
    Czyżbym tylko ja taka zawzięta była, że nie tylko nie opuszczam, ale już te dodatkowe 6-te zbiory zaczynam robić po nocy - niedobrze :(
    - antidotum na tego farmowego bakcyla chyba muszę znaleźć inaczej może być źle xD

Gratuluję :)
    No z taką średnią to ...urodzona hazardzistka z Ciebie :D;)
    Miłego dnia wszystkim:)
    Teraz idę zasłużenie poodpoczywać i tylko tego przy stadionie przypilnuję, a reszta niech nawet stoi odłogiem:p:music:

Ostatnie edytowanie: 3 lipca 2018
  7. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

biorę z Ciebie przykład idę zrobić III misję:)
    może ma ktoś wolne kubki ta ja poproszę bardzo :)

.

8. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No skoro twierdzisz Basiu że do rana jest przyzwoiciej niż od rana to wcale nie tak źle ze mną - grałam tylko do ...
    - znaczy jestem bardzo... stateczna :DxD:cry: - i niebawem też mam nadzieję sporządnieć :D;)

Edycja;
    ale ostatniego zadania do Wodospadów mi się nie udało - chyba trzeba dorobić tych bikini inaczej nie dam rady, bo na bonus z koła to ja się długo nie doczekam

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Pytanie tylko jak dorobić, bo młoty mnie nie lubią...

10. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Dzień dobry ;)

skończyłam uprawiać hazard.. Cel prawie zrealizowałam.. Zabrakło tylko pokera z 5tek.. Ale mam nadzieję, że następnym razem się uda ;)
    W grze różnie bywało - raz lepiej raz gorzej. Średnia 142 punkty. Co chciałam to zdobyłam ;)

Misje nr 3 w piłkarskim odpuszczam. Za to na pewno nie odpuszczę IV, bo tam jest do zdobycia produkcja szczoteczek do zębów. A to na niej mi najbardziej zależy. Bardziej niż na jakichkolwiek nagrodach ze sklepu piłkarskiego ;)

11. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

u mnie podobny układ tylko miałam po 3 pokery z piątek, trójek i czwórek, a brak tego z jedynek... reszta zaliczona, ale jeszcze będę grała to może ten ostatni układ odblokuję ;)

12. kaniape4410

No pokery po wielokroć się trafiały inne - chyba najczęściej z czwórek u mnie. Ale tego piątkowego zabrakło. Szkoda :p
    Bardzo długo się też męczyłam z karetą jedynkową.
    Ale w końcu się udało.
    Chciałam wszystko zaliczyć - ale nic to, następnym razem ;)

13. panoramaogrodnicza

Gratuluję Kalinko.:D A to nie miały być salamandry?:pxD
    Bardziej niż kasztanka to zazdroszczę drzew nawozowych. :sleepy:

Gratuluję Aniu.:D Pięknie to wygląda, u mnie średnia troszkę wyższa, ale z pokerami większy kłopot.;)xD

14. kaniape4410

Odkąd są smoki nawozowe i skrzynki, w których też się nawóz trafia, to już nie zazdroszczę drzewek nawozowych.
    A kasztanek też jest prawie do ogarnięcia - bo przecież jak cebula czy goździki wyszklarniowane, odpowiednie przetwory wrzucone to może jedną sekundę to to nie rośnie, ale i tak całkiem przyzwoity czas osiąga. I da się trochę wypadajek natłuc.
    Co niniejszym uczyniłam w pokerowym evencie ;) I trochę tych rozgrywek zrobiłam ;)

15. alekar

Dziękuję Wszystkim za kubeczki :inlove: młyn już się kręci... starczyło :D

Mam pnącze :D i w ostatnim rzucie salamandrę xD:p

Ostatnie edytowanie: 3 lipca 2018
  16. panoramaogrodnicza

U mnie cebula rośnie 32 minuty i dzięki niej zdobyłam dla Kalinki czerwone salamandry. :D

17. alekar

polowałam też na deskorolki, ale nie można mieć wszystkiego ;)

18. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a ja stanęłam na deskorolkach i zabrakło mi do nich 10 punktów..... mimo czterech pokerow z piątek, trzech z czwórek i trójek, brakło tylko tego z jedynek....

19. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Elu to faktycznie miały być salamandry no ale...trochę się za późno wzięłam za tą konkretniejszą matematykę
    następnym razem już na dobę przed ewentem porobię odpowiednie przygotowania - tylko muszę stan SN cośkolwiek podreperować :p
    U Ciebie widzę one są - gratuluję !!! - wszystkim innym także :)

Ja niniejszym czyniłam podobnie tylko że...do rana mi zeszło, a z kasztankiem to bym o wiele wcześniej się uwinęła - tak myślę :p:music: Teraz jestem padnięta a tu trzeba podwórko pokosić, bo po tych deszczach w momencie zarosło i nie wiem czy dam radę z tą kosiarką taki szmat oblecieć :oops:

20. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dobre popołudnie mnie do deskorolek sporo brakowało stanęłam na 63 zadaniu,dodam,że nie miałam ani jednego pokera :(
    widocznie jestem z tych co wszystko własnymi rączkami zdobywają hazardzistka ze mnie żadnaxD