panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

czwarte to pikuś, zobacz ostatnie bez nakarmienia super paszą drugiego karmienia fabryk bikini nie ma możliwości wyrobić się w czasie
    mi pozostało odblokować ostatnią za 600 farmarek :D

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mi zostało 5 ZB do zdobycia i misje;)

3. 92weronika

92weronika Baron forum

Dzień dobry w środę :)

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Faktycznie z bikini to była zabawa, miałam tylko 4 i też dałam radę i to bez SP. :pxD
    Dzień dobry, a matko już środa?
    Kawa czeka, wstawać śpiochy, nawet Ela już wstała.xD

5. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dzień dobry, tak jest dziś środa, a jutro wielki dzień - początek Mistrzostw:D Oj będzie się działo, ciekawe jak u nas mistrzostwa na farmie będą wyglądały, jeszcze niecałe dwie godzinki i powinniśmy się wszystkiego dowiedzieć;)
    Miłego Dnia dla Wszystkich:):)

6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim . xD

7. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Doberek ,doberek mnie udało się dziś pospać dłużej wstałam później niż Ela.
    Z tego co przeczytałam w eventowym nikt poza Elą nie robi eventu i co hamaków nie starczy.:p

8. panoramaogrodnicza

Mistrzostwa w Rosji, mistrzostwa na farmie, ciekawe czy ożyje forumowa strefa kibica.:D
    Widzę, że się szykujemy, nowe avatary, nowe sygny, atmosfera, będzie się działo. Zaostrzyłam pazurki na tą okazję. ;)xD

xDxDxD To ma być impreza na farmie, gorąco jest,
    to plenerowa będzie, może BP dowiezie brakujące hamaki.;)

9. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Oj tak, zapas hamaków konieczny, nie dość, że event mało kto chce robić to jeszcze tyle ciekawych meczów w TV do oglądania, że musi być wygodnie;) do tego jeszcze jakieś zimne drineczki, słonko8) i będzie super:)

10. panoramaogrodnicza

Mam nadzieję, że Pietruchin w loszku stosowne napoje chłodzi,
    no i kluczyk się znajdzie.:pxD

11. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dzień dobry:)
    No to zdradź jak dałaś radę z 4-rema tych bikini bo ja mam 6 - w tym 2 pomarańczowe, 2 żółte i 2 zwykłe - i nijak nie dam rady zrobić 20 sztuk w 18 h nawet z SP :wuerg::cry:
    Wiem, wiem... trzeba mieć farta na kole i to tego co da +200% do stodoły :p albo...machnąć jeszcze 4 fabryczki - jak starczy narzędzi , ale to i tak bez SP się nie da, gdy farta zabraknie :sleepy: No nic, będziemy się tym martwić, gdy nadejdzie czas

Jak to nikt nie robi - a ja to co... -.-
    Robię wg wczoraj obmyślonej strategii i myślę, że nieźle na tym wyjdę :music:Zaraz zbieram czosnek i wystawiam zagrody kur oraz kukułek - mam nadzieję że i teraz ten ... ,,produkt uboczny,, (nawóz) będzie w dobrej cenie więc ... będę działać w kierunku zdobycia przynajmniej tej SP co jest w nagrodach ewentowych :p A w międzyczasie ten jakiś tam,, Lożing z Łomżingiem,, - czy coś w tą mańkę :DxD
    Chiutneje na targu już do 500 tys. dochodzą więc też się coś zarobi :D:D:inlove: - może ludziska na ten piłkarski się zaopatrują:music:

12. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Oj,przepraszam za wcześnie zamknęłam listę chętnychxD

Ja też coś zrobię na razie masz rację idę na targ:inlove:

A na moim podwórku pojawiła się taka zabawka dla maluchów,notabene wizytówka Bielan:inlove:

Ostatnie edytowanie: 13 czerwca 2018
  13. panoramaogrodnicza

Kombinowalam jak kun pod górkę, wystawilam te 4. i dojrzale czekaly, aż się zdarzyl cud, trafilam 200% i polecialo.xDWiesz z tym produktem ubocznym to roznie .moze być. Byly dwa siewne i na wyspie i na farmie, a co teraz będzie tego nie wie nikt, poradnik ukradli. :pxD

14. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

czy ja coś przegapiłam, czy jeszcze nie ma poradnika od piłkarskiego?
    byłam od rana na rehabilitacji i myślałam że jak wrócę to będzie poradnik a tu widzę tylko pikusie: Renzo, turbo młyn itp

a czy ktoś oprócz mnie robi ten mixowy (hodowlano-siewny)?

15. panoramaogrodnicza

No nie ma poradnika, ukradli.:cry:
    Ja robię hodowlany, w ewentowym ogólny krzyk na nie, chyba jako jedyna zadeklarowalam robienie. Ale nie ma tego zlego ...., zmienili nagrody.xD

16. abc2016

tylko że ja sobie wymyśliłam czysto siewny ten event i bez bonusu to go chyba nie zdążę zrobić

17. panoramaogrodnicza

Wiesz, jest BB, wiec i tak i tak trochę poklonuje, trochę posieje i będzie dobrze. Ja jednak leniwa jestem i wole miec dwoma kliknieciami na dobę te 20 0000 niż sie naharowac na polu.:pxD

18. abc2016

nie nazwałbym tego lenistwem, tylko pewnego rodzaju taktyką :)
    jeżeli będę widziała że nie wysieję, to coś sklonuję w weekend, pewnie pandy bo potrzebuje trochę kolorowych pand do misji

fajny filmik masz sygnaturze :) z jakiego to meczu?

19. panoramaogrodnicza

Pandy są chyba jednymi z wartosciowszych zwierzakow, wstawilam trochę do oaz. Mam nadzieję, ze poskacza.:D

20. 92weronika

92weronika Baron forum

U mnie całkiem przyzwoicie skaczą ptaki. Z brązowych kur -> kura tęczowa