panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Trochę inaczej bym to nazwała.:pxD

Gratuluję Kalinko.:D
    A jak już o ptaszkach i do tego wierszem, to mnie się przypomniał taki:

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

93 u mnie dopiero zarazxD

3. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No to jeszcze może te nutki do kompletu; Bądź jak ptak - ( Życie jest piękne)
    słuchałam wczoraj i bardzo mi się podobały - wstawcie je tu proszę :inlove::)

Ja siałam tylko gwiazdy - przez pierwsze dni na 2 łąkach i nie całych bo dendrologia, menażeria i kilka zagród stało w tropikalnym, a wodospady w drzewach - od soboty wieczór już i na wodospadach ruszyły małe pola z gwiazdami - wypadajek starczyło bo i Sąsiedzi pamiętali o mnie, a zwłaszcza jeden, który jest jak Dobry Anioł za co mu serdecznie dziękuję:)

4. panoramaogrodnicza

5. krasnoludek10

Ile masz wodospadów? Ja 3/6 na razie:p

6. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Gdy wróciłam do gry nie miałam nic - teraz 5/6 :)
    i się właśnie zastanawiam czy odblokować posąg plumerii która potrzebna do 4 zadania misji na tą ostatnią strefę wodospadów
    chciałabym mieć je już całe dostępne , ale bodajże w zgaduli było coś o kolejnej strefie nad wodospadami, więc może jeszcze zaczekać i zostawić ZB :p:music: - mogą tam być przydatniejsze - sama nie wiem -.-

7. krasnoludek10

A gdzie jest poradnik do tej misji?

8. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Jeśli możesz to poczekaj wodospady zawsze zdążysz zrobić,może pojawią się misje w spółdzielni dzieki,którym przyspieszysz zdobywanie ZB.

9. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A po co poradnik - ona jest w misjach - tam gdzie i reszta tych ,,cudowności ,, - znaczy misji 8)
    Kryształowe wodospady II - zdaje sie że były też; Kryształowe wodospady I - ale pewna nie jestem bo...szybko zapominam to czego nie polubiłam-.-
    W czwartym zadaniu mam 18h by uhodować 20 anakond i ....bagatelka - tylko 160 kwiatka owej plumerii - skromne 40 drzewek wystarczy:p a jak z nawozami to o wiele mniej :D

Też tak myślę :) Czasem,, co nagle to po diable,, więc cierpliwie zaczekam i jeszcze trochę tych bananków dozbieram - jeszcze dziś z Głodnych posągów kilka wpadnie a i w tych Cyrkowcach już można robić bo ośmiornica się mnoży - na targu u mnie tych ośmiorniczek jeszcze ani widu, więc dopiero teraz mogę z misją ruszyć:D

10. antonina-farmerska

Lubię robić misje w spółdzielni ,teraz sieję marakuję do cyrkowców tez są bananki:inlove:
    Potem po 10 tyś okry i bromelii

11. krasnoludek10

No na forumie nie ma tam u mnie.

W imię miłości jestem:music:

Dobra - mam:D Jak ktoś chce wysyłać, to ja poproszę o skrzynki do fabryk bikini - jeszcze 8 muszę zrobić;)

Ostatnie edytowanie: 12 czerwca 2018
  12. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Brawo Ty :D;)
    Na forumie to tylko ewenty i ta reszta ,,wspaniałych,, wydarzeń a misje tylko i wyłącznie w Spółdzielni - czyli w tym paseczku co go mamy po lewej :)
    Właśnie na forum nowy poradnik do jutrzejszej poczytałam i...czy to ta zapowiadana hodowlana ? Niby pandy, pawie i kameleony będą w ruchu, ale tam i o jakimś sianiu mowa - i to nie byle jakim sianiu o_O:wuerg: :cry:
    Nie mam za wiele SP więc...chyba sobie daruję bo aż tyle wysiewać mi się nie chce :p- pnącze zbyt skromne by się tak poświęcać - na ten piłkarski zaczekam :DxD

Ja nie za bardzo - no chyba że nagrody dobre ,albo gdy te ZB trzeba koniecznie zdobyć :)
    Okry do wysiania jeszcze łącznie 11tys , bromelii coś około 5 no i opuncji skromne 17 tys.:cry::cry: Miałam ale trzeba było dać do tych menażerii czy dendrologii :music:. W sumie misje robię tylko wtedy, gdy nic ciekawszego na farmie nie ma - ostatnio zaś cały czas coś jest, więc nie ma kiedy tych misji podgonić :)

13. krasnoludek10

Za to drzewa makadamii za drogie a plumerii i mombinu długo jeszcze nie odblokujęxD

14. antonina-farmerska

Jak masz odblokowane drzewa to dostajesz je w TS często w wersji XXL ,pamiętajcie o tym niby nic ale w ten sposób mam prawie całą łąkę palm accai sporo innych drogich drzewek a nie kupiłam więcej niż 10 sztuk

15. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Drogie te makadamii i by ich kupić wystarczającą ilość musiałam kilka chiutnejów poświęcić
    - do odblokowania z drzew zostało mi już tylko 3; pitomby, goji i tej nieszczęsnej plumerii - jeśli nie dodadzą nowych no to może uda się je odblokować w jakiejś niezbyt dalekiej przyszłości - oby :D

16. krasnoludek10

no niestety nie mam ani jednego XXL

17. panoramaogrodnicza

Wsuwki i tak i tak będą leciały, więc można choć trochę tych nagród zgarnąć, np. w 5 w ssakach, w 3 w ptakach i w 1 w gadach w nagrodach jest SP.:D

18. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dziękuję bardzo :)
    teraz wspinam się do 200 na farmie.... jak mnie nie wykończą wspaniałe krzyżówki hodowlane z horror-siewnymi to kiedyś tam się doczlapię

19. krasnoludek10

Polska górą:D !!!

20. panoramaogrodnicza

No i mamy 4:0, przedsmak zwycięstw mundialowych.:D