panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

raczej małe szanse, coś się poskubie, a cmj jest za drogi heheh, zresztą ostatnio mam mega olew na jakiekolwiek eventy, zawsze tak mam jak są mistrzostwa w piłce nożnej heheh euro czy world :) jeden pies :D

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Kalinamala - robisz całość? Ja nie:p

Koniec tuż, tuż:D

Ostatnie edytowanie: 11 czerwca 2018
  3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

sprawdziłem i do pnącza z wymaganymi itemami brakuje mi 3300 roślinek i 400 konewek a obecnie mam 261 roślinek i 25 konewek :D oki zostawiam roślinki na dwóch łąkach, dzika i leśna :D na głównej mam koniki i strusie i rancza rodeo oraz fabryki strusich jaj :)

w pasku się kiszą jakieś zagadkowe później powystawiam :D najważniejsze to 1000 roślinek i 250 konewek i będzie pnącze, a itemy hmm, no zobaczymy trochę czasu jeszcze jest :D

jutro 2 zbiory w środę jeden :) no chyba że jutro posieję popołudniu z super nawozem hehehe

__

sprawdziłem, i z super nawozem dam radę extra :D

Ostatnie edytowanie: 11 czerwca 2018
  4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Wstajemy śpioszki .xD
    Piękny dzień , słonko świeci , ptaszki śpiewają . xD
    Miłego wtorku wszystkim życzę .xD

5. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Witaj Ewuniu,
    ptaszki śpiewają ,ale u nas deszczyk wisi w powietrzu i na szczęście trochę się ochłodziło,bo wczoraj było duszno,że nie dało się oddychać;)
    Miłego wtorku

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Wstajemy, wstajemy, ptaki kwiatają.:D
    A co Was budzi? U mnie takie cudo śpiewa pod okienkiem.:D

Ktoś zna tego przystojniaka?

7. xBabciaEwa

W Bydgoszczy popadało 2 dni temu , ale to wszystko za mało , strasznie sucho jest ..:(

U mnie za oknem sroki się kłucą co rano , ale o co , to tylko one wiedzą .xD

8. 92weronika

92weronika Baron forum

Dzień dobry, dzień dobry. Deszczowe Opole wita :)

9. antonina-farmerska

Z okna widzę staw z kaczkami rożnej maści,krzyżówki kwa, kwa,łyski a sporadycznie mandarynki(kaczki oczywiście),mewy,kawki zjeżdżające po blaszanym dachu na pazurach i wrony.Co mnie budzi?Nie wiem coś co wydaje dźwięk cii cii.:p

10. xBabciaEwa

Witaj , ja z Kędzierzyna pochodzę , więc nie daleko .xD

11. 92weronika

92weronika Baron forum

Świat jest jednak mały :) chociaż ja nigdy w Kędzierzynie nie byłam.

12. xBabciaEwa

A ja w Opolu wiele razy byłam .
    Niestety teraz nie mam czasu i siedzę w Bydgoszczy do , której wyprowadzili się moi rodzice .Zmykam na spacer z wnusiem .

13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Srok, wron siwych i kawek mnóstwo, zdarzają się gawrony, wiadomo krukowate rządzą.;)xD
    Stawu z okien nie widzę, ale kaczki krzyżówki dość często do nas przylatują na gościnne występy, byle kałuża im wystarczy.:pxD

14. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Co mnie budzi? Czasami gołębie...

Dobry

Jest:D !!!! Jest:D !!! 600 farmarków:music:

Ostatnie edytowanie: 12 czerwca 2018
  15. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dzień doberek,
    u mnie niestety słonka dziś nie ma, a od rana to i deszczyk popadał i się trochę ochłodziło, ale nie jest źle;)
    Mnie budzą sikorki bogatki, krzyczą już od godziny 4 rano:cry:, czasem jest to fajne :), ale czasem jak człowiek chce pospać to nie ma na nie mocnych, pozamykane okna nawet nie pomagają:p:p

16. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Dzien dobry:D

U mnie deszczowo dzisiaj:music:
    Eventy w końcu dzisiaj pokończyłam:D

A teraz jakiś obiadek muszę klepnąć:p

17. xBabciaEwa

U mnie też się chmurzy , mały śpi po spacerku , a babcia pyszny obiadek robi . xD

18. antonina-farmerska

Też przeleciałam przez bazarek dowlokłam" wózek Drzymały" z zakupami,gotuje brokułową kremową:p

19. xBabciaEwa

Mikołaj jak każdy facet woli mięcho .xD

20. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Witam w ten chłodne i pochmurne południe :)
    Ośmiornice zdobyte, już są na wyspie :) za resztę roślinek wezmę naklejkę i parę nagród z prawej strony.

Na farmie pnącze kompletne, nareszcie :D
    Zauważyłam, że po skończeniu 4 poziomu miożna dalej robić zadania... po co ?