panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzieki ,ładnie pieknie wytłumaczyłaś :)a ja nadal na pole nie moge zwierząt wyprowadzić 8)nie wiem co robie nie tak albo taka ciemna jestem :oops:albo jeszcze niewybudzona :D

2. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Ani razu jeszcze żadnego nie wprowadziłaś?

3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)
    a nie szkoda wam SP?
    i tak czekam na konewki, więc trochę tego białka posialam
    teraz posieję coś dłuższego żeby więcej konewek wyleciało, i tak sieje z CMJ na wyspie więc za jednym przetworem pójdzie

4. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Ja wczoraj byłam niewybudzona ;)

a dają się przeciągać? bo ja wczoraj miałam z tym problem
    ale to była moja wina xDbo je ciągnęłam nie w te strony co potrzeba xD:cry:
    umęczyłam te zwierzaki :cry:
    jak masz towar to zwierzak powinien się tak podświetlać i wtedy daje się postawić
    bynajmniej u mnie inaczej skubaniec miał wszystko i nie chciał się szkolić wczoraj
    dziś są grzeczniejsze ;)xD:cry:
    normalnie jakbym go zasadziła xD:cry:

Dobry :)

5. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

szkoda- nie szkoda- ale kuponiki jak mi się skończą to ręcznie ja w te poletka klikać nie zamierzam- a do pnącza znowu aż tak wiele sp nie potrzeba;) no i jeszcze roślinę muszę dco treningów wysiać:)

6. abc2016

każdy ma swoje priorytety :)

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ja jednak budzę tylko roslinka, SP jest zbyt cenne, hodowlany sie zbliża.
    Kliknij w zwierzaka, on się zrobi wiekszy wtedy na polach pojawią sie tabliczki i ciagnij za uszy do tabliczki.xD

8. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dzień dobry wszystkim:)
    Dzięki za tą rozpiskę brzustinko:inlove: teraz to już wiem dokładnie jak mam trenować tego zwierza - tak myślałam że te dolne plansze z kropkami po coś są ,ale nie chciało mi się rozkminiać po co, no i w pierwszym zadaniu trochę... przetrenowałam te moje
    zwierzaczki:p. No nic, wyspały się, nabrały nowych sił to można je znowu poprzeciągać :D - tylko już nic ponad wymagane, bo szkoda towaru - i tak będę siać tą ewentówkę do ostatnich godzin ostatniego dnia pewnie:cry: więc lepiej się nie rozpędzać z tym trenowaniem, tyle co potrzeba i starczy:p
    No u mnie też nie od razu chcą na polu zostać i zmykają , ale przeciągam je tam aż do skutku (oczywiście gdy mam wymagany towar) - co zaś do wybudzenia no to nie dziwne. gdy z rana... ani kawki ani muzyki nikt nie podrzucił :p- dajcie coś by umilić ten dzień:music: Na dziś może piosenkę L. Stanisławskiej;Wiem, wiem... - będzie w temacie tego trenowania które już wiem jak robić:p:D;)
    No proszę - i pozdrawiam życząc wszystkim miłego dnia :)

9. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

cieszę się, że się przydała;)

10. dantic3

no wreszcie sie wybudziłam xDdopiero zajarzyłam jak ujrzałam twoje podswietlone zwierzątko :D
    miałam pare zwierząt ale wczoraj nie byłam taka śpiąca królewna :D
    dziewczynki dzięki wam za pomoc :Djuz chciałam tym walnąc w kąt :Ddobrze ze mam dużą cierpliwosc :D

11. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Doberek
    zajarzyłam i ja w końcu kropki muszą sie zgadzać wtedy można ukończyć szkolenie -czekam na konewki:inlove:

12. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

mi nie szkoda, przynajmniej miejsca na niepotrzebną roślinkę nie marnuje i sobie rośnie coś cenniejszego :D

13. abc2016

mi jest trudno wyrzucać SP na inne rzeczy niż hodowlany czy bardzo sporadycznie na zwierzaki które mam pojedyncze a mam bonus plus 200 do stodoły
    ale każdy robi jak chce :)
    w dłuższym rozrachunku chomikowanie się sprawdza, bo nie kupuję SP za kasę a za framarki bardzo rzadko, używam tyle co dostaje z nagród eventowych, z młyna, z koła i misji.... i dawno temu od Królowej, bo od podróbki to nie było dużo... i mam zapas ponad 4,5 tys.
    teraz chyba 4 razy obudziłam SP myszkę ;) ale w nagrodach dostałam dwa razy więcej SP :)

14. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

:) super to miłego popołudnia a ja zmykam do pracy, zajrzę wieczorkiem :D

15. dantic3

ja raz tym raz tamtym :Dbyle do przodu :pmiłej pracy :)

16. panoramaogrodnicza

Dziś się jeszcze nie skończyło,
    a prośba niespełniona zostać nie może.:D

A na koniec dnia takie cudo do mnie trafiło.:D

Ostatnie edytowanie: 7 czerwca 2018
  17. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

już myślałam że wybrałyście się na wycieczkę :)
    tak długo tu nikogo nie było :)

a możne trenowanie tak wszystkich pochłoneło

dobrej nocy

.

18. panoramaogrodnicza

Wiesz Basiu, ja dopiero co przyszłam do domu, a z komórki to okropnie ciężko się pisze, ale zbieram za minut i też odpływam.:)
    Dobranoc

19. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

fajny pociąg a dokąd jedziesz :)

20. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No to gratuluję tego ,,cuda,, - u mnie jak dotąd to tylko raz mignęło na kole i tyle je widziałam:p
    A skoro już przy tym temacie jestem to gratuluję Wam Wszystkim nowych poziomów i tych co wskoczyły i co niebawem wskoczą- to tak na zaś bo znowu przegapię:);)
    Dziękuję za piosenkę :inlove: bardzo mi się podoba- zwłaszcza ta muzyka i ten głos- o tej porze brzmi... niesamowicie:)
    Wiem, wiem... ta pora jest bardzo późna no ale jak się włączyło czasówkę to nie ma lekko - już dwa razy nie udało mi się jej zrobić więc to trzecie podejście to już muszę zakończyć :p chciał nie chciał siedzę do skutku i 2-gie zadanie Głodnych Posągów zaliczę wreszcie.
    :D:cry:xD
    I owszem, miałam kilka tych wycieczek dzisiaj ale to takie niedalekie , a dwie dość pracowite. Za to wieczorem zrobiłam sobie wycieczkę po kołobrzeskich festiwalach piosenki żołnierskiej - i to dopiero była frajda :D Obsłuchałam się za wszystkie czasy tych piosenek i... jak nic przyśni mi się jaki lotnik lub marynarz, albo może nawet saper xD- no chyba że spać nie pójdę bo w sumie to już niemal świta więc nie bardzo się opłaca...ale z takich snów zrezygnować to przecież żal ...Lecę zebrać drzewa i ten sen jeszcze dogonić :p
    Miłego dnia ,,rannym ptakom,, życzę - i całej reszcie też:);)