panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. adikab

adikab Ekspert forum

Bry ;)

Może się komuś przyda do eventu spis wszystkiego co trzeba wrzucić, po za eventówką i perłami ;)

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2018
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

postawione grusze i klony, banany czekają na zbiór

Jak konewki ładnie polecą, to z białkową powinienem się wyrobić w dobę (z wodą i chyba bez snu) a potem na dzień ta druga a na noc jagódki. Tylko, czy rozsiewy robić razem czy osobno.. Tylko 17 i 12 tysi, to pewnie parę zasiewów goździków na koniec wejdzie. Tylko w sobotę jadę do cioci na urodziny a w niedzielę godzinę mnie nie ma.

Dzięki adikab - przyda się.

3. adikab

adikab Ekspert forum

Wyszło mi, że czapetki nie mam bo dwa drzewka na baśce nie odkryte :D ale są banany więc wystarczy kliknąć :D

4. krasnoludek10

Ja nie mam odblokowanych:
    • tamarillo
    • guarana
    • kaktusowy kapelusz
    • ptak/owoc kiwi
    • morskie winogrono
    • okra
    • ostryż
    • owoc czapetki samarangijskiej

A dorobić muszę:
    • małpa
    • mango
    • orzech makadamii
    • pióro papuzie
    • pitaje

I tak wydałem ponad 2 mln SG:p:( Chlip, chlip - dlaczego tak łatwo jest wydawać a tak trudno zarobić:cry:

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2018
  5. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Tomek ptak kiwi jest na Farmie ,może chodziło Ci o drzewo kiwi?

6. krasnoludek10

nie wiem, co oni chcą - nie znam się

7. antonina-farmerska

Sądzę ,że chodzi o 100 owoców kiwi z drzewa;)

8. krasnoludek10

I tak nie mam - chyba nie obejdzie się bez kosza na te owockixD

9. adikab

adikab Ekspert forum

Te owocowo-zwierzakowo-produktowe wrzutki zamiennie idą za 5FL jak poprzednio :) Więc nie ma takiej tragedii jak ktoś nie ma odkryte i nie zdoła nazrywać bananów :D

Dzisiaj sobie uświadomiłem, że roślinka nazywa się afelandra stercząca, nie wiedzieć czemu do tej pory była dla mnie alfredą i dzisiaj wpisywałem na targu żeby sprawdzić ile mam, a tu nic.... wpisałem stercząca..jest xD xD xD

10. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Dzień dobry:D

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

12. antonina-farmerska

Doberek,
    miłej słonecznej środy xD

13. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

:)dzień dobry

miłego dnia i duuuuuuuuuzo wypadajek wszystkim życzę :D

14. krasnoludek10

Witojcie:) Czy wszyscy na eventa przygotowani:D ???

15. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

O widzę, że na kawkę się załapałam.:D
    Ja tym razem nie dość, że nic specjalnego nie wysiałam na pola, rośnie co rosło dotychczas,
    to jeszcze nie za bardzo ogarniam ten ewent podstawy uprawy. :(

16. krasnoludek10

ja też nie ogarniam tego eventu, Elu;) Wszystko wyjdzie w praniu.

Bardziej mnie martwi zgadula i flagi za prawie 1000 złxD:mad::cry::cry::cry: Jeszcze jeden event oprócz tego, w którym teraz muszę mieć kosz i normalnie zrezygnuję z eventów a ponadto wyjdę z siebie, stanę obok i może wreszcie przypomnę im, że ta gra miała być
    a) darmowa i b) dla wszystkich

Ba! Nawet ogłoszę strajkxD

17. antonina-farmerska

Poczytajcie w eventowym wyjaśnienia Dotikampo z filmikiem ,ogarniecie wyliczenia roślin potrzebnych do pnącza sa różne ale wiem ,ze nie będę siała tej białkowej tylko załatwie budzenie SP

18. krasnoludek10

ja właśnie planuję najpierw wysiać białkową, bo 17 tysi tej drugiej z CMJ i na 3 polach to nie tak dużo;) Najwyżej nie będę spałxD Albo na noc posieję długorosnące oprócz dzisiaj. Gorzej z konewkami.

19. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dzień dobry

I dylemat mam
    wczoraj w planie miałam robić event tylko do ośmiornic ale PD pnącza zwiększyli
    i nie wiem
    robić 75 zadań czy 120 czy jednak jak już do pnącza to i całość machnąć
    eh tyle siania :cry:

Przynajmniej na farmie według planu, do pnącza ,wybudzanie Sp i po evencie :D

jeszcze się nie wnerwiam ;) zdążę nadrobić xD

20. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)
    też nie wiem czy dobrze załapałam bo dla mnie ten poradnik do podstaw uprawy jest trochę nieprecyzyjnie napisany
    zrobię tak - wysieje te środkowe wartości jakie są w poradniku, z tym że najpierw tą dluzszą roślinę, bo ta krotsza służy tylko do budzenia zwierzaków i awaryjnie można ją zastąpić SP. Na wszelki wypadam zrobiłam kilka wiewiorek więcej, bo to co jest na temat potrzebnej liczby zwierząt napisane w poradniku i pytajnym jest dla nadal najasne.
    A zanim to zrobię to pewnie ktoś bardziej wyrywny coś napisze w eventowym... a jak nie to się będę wtedy martwić ;)
    Posialam karnegię i melony na wyspie i sandalowce stoją i będą stały na Wodospadach, a na farmie stoją magsandała poza nimi jest posiana goryczka która rośnie strasznie długo i potrzeba jej strasznie do misji