panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. cypiswp

cypiswp Nadzorca forum

U mnie ciasteczka po 68 tysi, ale już się wystrzelałem dziś z prezentów. Jutro pomogę. Ciasteczka produkuję, więc dziękuję :)
    Tak jakoś spontanicznie wybyłem. Tam są leżaki, kawa dobra, ale lwa nie widziałem. Musi, na ryby pojechał :)

2. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

to ja pojadę z hamakiem :D

sprawdzałam trasę tylko teraz jeszcze muszę kierowcę jakiegoś obczaić ;)

3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

xD

ale że ja i zespół przecież to Ela obiecała serenady śpiewać
    to czekam aż usłyszę Wasze głosy xD najlepiej pod moim oknem xD

to kiedy planujecie dać popis talentu ;)xD

a żeberka w sosie i pyzy na parze się marzą co
    ale to jest myśl i se w najbliższym czasie przetestuje czy pamiętam jak się to robi
    najtrudniej zrobić dobre pyzy :)
    I fajnie i dziękuję :)

a nie gadaj że do tej pory spałaś
    O super
    a jak alergia na ananas to może coś innego ?
    I dziękuję :)

Jak skończysz u siebie
    wpadnij do mnie moim oknom też przyda się pucowanie ;) i Tobie również miłego :)
    No drogo nawet bardzo drogo

kupuję tylko do ceny 35 tyś za produkt oprócz ciasteczka bo to akurat sama sobie mam możliwość wyprodukować
    Już lecę karmić i nawet pogłaskać ;) i dziękuję :)

cieszę się że się zabawa udała
    ale nie widzę Twoich odpowiedzi ;) no śmiało

a i co to za siedzenie w krzakach [​IMG]

4. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

pewnie że nie spałam, źle i strasznie mało sypiam ostatnio
    zdziwiłabyś się
    ło matko żeberka :inlove:w sosie
    przywiozę żeberka zrobisz? xD
    a ja wiem kiedy -.-
    na Elkę czekam ale nie dojechała jeszcze chyba nie w ten pociąg znowu wsiadła
    i popłynęła z wiatrem na żeglugę ;)
    jak przeleci przez działkę to jej pomacham i będę się drzeć - może usłyszy xD

5. kropelka04

kropelka04 Generał forum

i ciapkapusta obowiazkowo do tych zeberek;)xD mniam, mniam

a pyzy (domyslam sie, ze o buchty chodzi:p) z koktajlem jagodowym... uwielbiam:music:

kurcze zaslinilam sie:p

odeslalam, odkarmiona i dopieszczona;)
    kiedy ja niesmiala jestem:oops: i siem wstydzem:oops:. ale na odleglosc bralam udzial. odpowiadalam (na glos - polowek mial ze mnie ubaw po pachy) z marszu, co wiedzialam. a potem jak poczytalam wypracowania innych domownikow, stwerdzilam, gdzie mnie:oops: do mistrzow:)

krzaczki sa wygodne, wysiedziane, a ze juz ciepelko, to niewymowna nie marzniexD

6. agniecha$

O to może ona jest już przypłynęła i na moje jezioro ;) a ja tu za babeczkami się uganiam xD
    Cispkapusta innym razem
    do tych żeberek i pyzów robię kapustę kiszoną zasmażaną

no właśnie tu na śląsku pierwszy raz spotkałam się z pyzami na parze z wersją na słodko
    u mnie w domu tylko na ostro tłusto kwaśno xD i dużo sosu i się maczało taki większy kęs pyzy mniam
    a może dlatego że tak rodzicom bardziej smakowało
    no i mnie też mimo że lubię '' słodko '' to jednak ta wersja bardziej mnie przypadła do żołądka :D
    No jak my wszyscy
    to ja za Ciebie będę mocniej się rumienić ;)

ale my tego nie wiemy i musimy sami ocenić a może się jednak mylisz xD
    wiem masz to w jednym palcu ale Twoja skromność nie pozwala na samochwałę ;)

7. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

nie wiem ostatnio jest poza moim zasięgiem
    ona zajęta ja też i tak się zajmujemy ;)
    teraz też jestem zajęta więc będę jak wrócę :)
    pilnuj telefonu xDzadzwonię jak będziemy jechać xD

8. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

nie wiem jaki masz ten swój targ, ale u mnie to już dawno są takie ceny, ciastko to powyżej 100tys to już pół roku temu było, pasztecików nie kupuje, a te co mi się z koła trafią oddaje na rozbudowę piekarni, a babeczki mam jeszcze z zapasów kiedy były poniżej 20tys. i nie zamierzam się ich pozbywać

9. agniecha$

Ogólnie ceny mam podobne tyle że czasem uda mi się upolować naprawdę pojedyncze sztuki w zaniżonych cenach

dla mnie kupno danego przetworu
    szczególnie w kwiaciarni i piekarni jest tańsze (nawet gdy cena na pierwszy rzut oka mówi co innego ) niż jego wyprodukowanie

biorę tu pod uwagę produkcję i zdobycie wszystkiego co w danym przepisie jest potrzebne na wyprodukowanie finalnego produktu

10. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

u mnie pasztecik ze szpinakiem po 59 tysięcy i notorycznie nie ma, teraz 1 sztuka :) zresztą on jest super do rozwijania dźemiarni

edit
    co do babeczki to aktualnie po 60 tys

11. abc2016

ja produkuje teraz tylko ciasteczko i te nowe wynalazki z 5 poziomu tam gdzie mogę, a jak nie mogę to od Dobrych Ludzi dostaję :)
    CMJ mam z pnącza a resztę kupuję

12. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

co do ciasteczek ananasowych to po 154 tysiaki :)

a co to za cudowne pnącze że cmj daje?

13. abc2016

farmerskie gryzmoły - co 48 godzin daje CMJ i jakieś PD i TPD
    to jest pnącze z 2015 roku a ja je na wyprzedaży kupiłam, bo w 2015 jeszcze nie grałam

14. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

o to chyba jakieś bardzo stare bo zupełnie nie kojarzę :)

15. kropelka04

kropelka04 Generał forum

oj, zalatwcie mi mozliwosc wyslania codziennie dodatkowo z 10 prezentow, to wasze spizarnie by sie zapelnily ;) jak ja lubie robic prezenty:pxD

16. abc2016

musielibyśmy się zrzucić na premium dla Ciebie, miałabyś 15 prezentów dziennie xD inaczej się nie da zwiększyć limitu prezentów....

17. kropelka04

kropelka04 Generał forum

hahahaha, o premium wiem (nie zaposiadam:(), ale moze BP jakis bonusik by dalo (za gwiazdki na przyklad).
    albo trzeba by sprobowac jakas propozycje w pomyslach popelnic:p chociaz wiadomo, od pomyslu - do realizacji... daleka droga (jesli wogle:oops:)

a tak na marginseis. pogoda piekna u mnie, a ja dzis wyjatkowo, zamiast na lonie (natury oczywiscie;))to w domowych pieleszach. ale musze wam powiedziec, ze co wyjrze przez okno, to mnie nosi...
    a do tego eventowka tyyyyyle czasu rosnie, ze nawet farma nie jest w stanie mnie skutecznie zajac.

18. abc2016

ja to jestem realistka, zanim coś na drzewie zmienią to znów miną lata świetlne ...
    u mnie przez okno też jest ładnie, ale na zewnątrz jest bardzo zimno i wieje północny wiatr

19. kropelka04

kropelka04 Generał forum

no wieeeem. i tak jestem zadowolona, ze choc cos sie ruszylo.
    u mnie tez jest wietrznie i nie za cieplo (+18 8), ale slooooooneczko, ktore dodaje mi sil witalnych. ja nawet wole, jak nie ma upalow (dla mnie optymalne temperatury to -5 do +25), ale jest slonecznie. mimo, ze jestem domatorka to przy takiej pogodzie ciezko mi usiedziec w domu:sleepy: lubie sie wloczyc:p z miejsca na miejsce (glownie na nogach;)). a ile piekna mozna zobaczyc.
    te rozkwitajace/kwitnace kwiaty, krzewy, drzewa; spiewajace ptaki. mam cale mnostwo zdjec porobionych, wydawaloby sie takich zwyczajnych miejsc, a jednak...

ale ciaaaaaagnie mi sie ten event-.- nie przymierzajac jak guma.
    moze za bardzo zachlanna jestem?:music:

20. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

wieczorkowo na działce w Urlach cieplutko więcjuż nawet nie palimy w piecu na noc ptaki budzą o 5 swiergotem i koguty pieją co dziwne bo jajek w sklepie nie uswidczysz