panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Jurek przecież nie musisz wszystkiego od razu,po troszeczku po jednym kieliszeczku;)
    dzięki wielkie korzystałam do tej pory z wersji angielskiej xD

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dobry wszystkim

Dla Jurka wszystkiego najlepszego [​IMG]
    Poradnik przeleciałam do eventu i [​IMG]
    jeszcze trochę i zapomnę jak to jest siać eventówkę xD

Niestety Elu ale mój koniec gry zbliża się ''wielkimi '' krokami ;) oczywiście na obecnym poziomie :pxD
    O a Ty to już byś się rzucała na cały towar xD mnie tam starczy i jeszcze zostanie :p

3. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

nie no nie cały ale znaczną większość biorę :p
    3100 gwiazdek zleci :p

a co do zapomnienia jak siać eventówkę pogadamy jutro xD
    coś mi się zdaje że sobie szybko przypomnisz ;)
    nie wiem jak Ty ale ja to paliwo do kombajnu zatankuję :p

4. juras

juras Weteran forum

....ale ja nerwowy rocznik jestemxD

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

xDxDxD A ja mam tylko 1000 gwiazdek.
    A to możesz gości poczęstować, chętnie wypiję za Twoje zdrowie.
    Wszystkiego najlepszego Jurek, sto lat.:D

6. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

ja mam prawie 4tys. ale i tak nie wydam wszystkich, policzyłam, zeby kupić wszystko na drzewie to jeszcze mi brakuje ok. 5250 gwiazdek, a ZB mam już sporo w nadmiarze i wszystko odkryte i zawsze masę roślin z wyspy w stodole a z farmy braki.... coś tu jest źle zaplanowane

7. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

To już wiem, gdzie ten mój tysiąc się podziewa ;)

Wszystkiego najlepszego i dużo zdrowia. Reszta sama się zrobi ;)

8. juras

juras Weteran forum

Dziękuję, a ze zdrowiem wszystko w porządku, bo mi się udaje od 45 lat omijać służbę zdrowia szerokim łukiem i mam nadzieję na pierwszy kontakt z lekarzem, dopiero po zejściuxD

9. abc2016

nie wiem jak to robisz, bo ja co tydzień w przychodni u coraz to innego specjalisty.... zazdroszczę
    kiedyś spotkałam w aptece kobietę na oko 55-60, kupowała leki jak się okazało dla 20 lat młodszej sąsiadki, a sama miała 76 lat i w życiu nie była u lekarza ani u dentysty i nie brała nigdy żadnych lekarstw, trójkę dzieci urodziła w domu przy pomocy położnej, była pełna życia i energii, a jej młodsza sąsiadka leżała już na stałe na łóżku..... zero sprawiedliwości, ale może tak ma być.....

10. juras

juras Weteran forum

Ostatnio się dowiedziałem, ze świat nie jest sprawiedliwy; jedni dostają buziaczki, a innym piątkę przybijają.
    ...no a to nie zupełnie jest tak, ze ja zupełnie nie choruję; czasem coś sie przyplącze, ale i tak nie odebrałem swojej karty z NFZ, więc do żadnej przychodni nie chodzę, tylko do apteki idę po aspirynę i rutinoscorbin,....zawsze pomaga.:p

11. abc2016

to tylko zazdrościć, ciesz się że tak możesz.... po aspirynie wylądowałam na pogotowiu, mało się nie udusiłam i już nigdy potem jej nie próbowałam łykać

chyba wszyscy już poszli spać, to też powiem dobranoc :)

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2018
  12. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Zdążyłam przed północą :)
    Wszystkiego najlepszego Jurku i oby w dalszym ciągu udało Ci się unikać kontaktu ze służbą zdrowia ;)

13. juras

juras Weteran forum

Olu ślicznie dziękuję, ...dobrze że ten korek na bok poleciał, bo bym dohtora nie uniknął;)

14. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Dzień dobry:D

15. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bry
    Jurku spóźnione ale szczere najlepsze życzenia, wszystkiego najlepszego i oby zdrowie nadal dopisywało jak do tej pory :)

16. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

Jurku wszystkiego najlepszego spóźnione ale serdeczne:D
    dwa dni dzięki spóźnialskim świętujesz;)

halo pobudka pora w pole wyruszyć :)

.

17. antonina-farmerska

Jurek grunt to dbać o zdrowie innych wtedy o sobie człowiek nie ma czasu myśleć i jest zdrowyxD.Sprawiedliwości na tym świecie nie ma i nie będzie;)

Doberek

18. abc2016

dzień dobry :)
    nawet ja wstałam, co rzadko mi się o tej porze zdarza ostatnio....
    czekam na poradnik ale na szczęście bić po łapach się nie muszę bo posialam i postawiłam tak żeby było równo na 16:30 ;)
    dobrego eventowania tym co robią :)

Ostatnie edytowanie: 24 kwietnia 2018
  19. antonina-farmerska

Robię 10 gwiazdek piechotą nie chodzi i dołożone do moich 1100 coś więcej pozwoli odkryć na drzewie,ale teraz lecę na bazarek po świeże warzywka i jajeczka od" wyzwolonej kury "jak je tu nazywają(zawsze jak je kupuje to mi sygna Bożenki staje przed oczami):inlove:

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Wstałam i ja, trochę nie ogarniam farmy, real ważniejszy,
    u mnie oprócz choróbsk wszelakiej maści jeszcze pity nierozliczone,
    mam nadzieję, że dzisiaj zamknę temat.:)