panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kropelka04

kropelka04 Generał forum

na mnie juz czas dzisiaj, kolorowych snow wam zycze:) do nastepnego

2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

oddałam 87 (5+10+20+40+12) scyzoryków, a w zapasie mam 224 ostrza i jeszcze raz zbiorę dziś przed pójściem spać 442 małe pola i posieje na noc bez wody i nawozu a na farmie może na noc posieje włośnicę, bo mi brakuje troszkę do misji.... jeszcze się z tą włośnicą zastanowię

dobranoc :)

3. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

a ja coś czuję że znowu polegnę nawet do czasówki się nie przymierzam
    jutro rano zrobię to zadanie za 40

4. abc2016

na tym Polowaniu czy na czasówce zamierzasz polegnąć? ;)

5. Anetta41

na polowaniu, rano będę miała scyzoryki do czwartego zadania
    a tamtych nie ma szans abym uzbierała

6. abc2016

a dlaczego? jak zrobisz te 40 to już jest prawie połowa (47%) to wtedy już prawie z górki, a połowa eventu (czasowo) jest dopiero w sobotę o 14tej, nie jutro, spokojnie zdążysz :)
    do czasówki wyliczyłam ile mogę oddać pól na drzewka (tak, żeby zdązyć z pewnym zapasem wysiać resztę tego bambusa), i jak dostałam 5 puchowców, to postawiłam drzewa tak, żeby nie dawać ani SNZ, ani TNZ ani ciasteczka przynajmniej do dwóch pierwszych zadań, żeby nie się nie mieszały te dopalacze, i równo rosło...

7. Anetta41

a nie jutro czasówka się zaczyna było napisane że od 16

8. abc2016

a nie musi się jutro równo o 14tej zacząć, myślę, że (jak się ma dużo drzew) to można ja zrobić bez stresu w max 3 dni, a nie w 5
    dwa pierwsze zadanie w czasówce można robić równolegle z sianiem - czyli postawić dziś na noc palmy betelowe i hebanowce i tyle puchowców ile masz, rano dostawisz 3 pozostałe puchowce i podlejesz je TNZ i na wieczór będą, potem postawisz na następną noc i kawałek soboty na drugie zadanie itd...
    do pierwszego zadania jak nie chcesz podlewać nawozami i jeść ciasteczka (i nie chcesz robić na raty), to musisz mieć po 28 palm i hebanowców i 4 puchowce....
    w ostatnim zadaniu będzie trzeba puchowce lać TNZ i SNZ

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

E no co Ty? Nie wygłupiaj się, damy radę.:D
    Polować można sześć dni, jestem w podobnym do Ciebie miejscu i przez myśl mi nie przechodzi, że nie zdążę.
    Inna sprawa z tą drzewną czasówką, powiem szczerze,
    że nie chce mi się, pierwszy raz coś takiego mnie naszło.:eek:

10. abc2016

a mnie się bardziej nie chce siać, ale że dają XXL to skończę jak już zaczęłam, ale czasówki nie odpuszczę, bo to wymaga użycia zdecydowanie intensywniej tych paru szarych komórek jakie ma osoba w moim wieku.... ;) zwłaszcza jak trzeba siać i stawiać drzewa na tym samym ograniczonym terenie, na szczęście mam wszystkie drzewa poza puchowcem w dużej liczbie, zdecydowanie wystarczającej do zrobienie tej misji

11. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dobranocka;)

12. panoramaogrodnicza

Kolorowych....:D

13. Anetta41

może i macie rację
    zobaczymy jak jutro posypią mi się ostrza

14. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

To tak jak u mnie- ostrza są a wysiać się jakoś nie mogę:p
    ja też zamierzam pokombinować- drzewek mam sporo wszystkich. Na czasówkę chyba wodospady troszkę przedemoluję i powinno być ok;)

Dobry wszystkim:D

15. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

Dzień dobry :inlove: dobrze, że zajrzałam, jak nic przegapiłabym czasówkę o_O będę musiała ostro kombinować z drzewami, chyba jeszcze sporo dokupię bo cienko u mnie z Turbo Nawozem, więc będę musiała robić jednym rzutem :) ten TN który mi się uchował wykorzystam na Puchowce, dobrze że SNZ mam sporo :D

16. panoramaogrodnicza

Dzień dobry.:D
    Ktoś ma ochotę? Zapraszam.:D

Dzisiaj piątek, piąteczek, piątunio ...

17. antonina-farmerska

Doberek ,Bożenko musisz pamiętać ,ze domek Panoramki to najlepsze źródło wiedzy w kosmosie:inlove:

18. Anetta41

Dzień dobry
    ja bardzo chętnie skorzystam z kawki
    właśnie w realu teraz ją piję ,mam taką ciężką dzisiaj głowę ,chyba ciśnienie się zmienia
    wczoraj u nas było 10 st. na + a dzisiaj jest 0 st.jednak pogoda im się sprawdza mam nadzieję , że na święta będzie ładna pogoda

19. antonina-farmerska

Cieszę się z piątku ,ale u mnie piątek jest podobnie jak Twój poniedziałek zakręcony ,a jeszcze zmiana pogody spowoduje ,że trudno bedzie mi wyjść z pracy z powodu natłoku bólowych pacjentów;)

20. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum