panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)
    gratulacje :)

posiej jeszcze dwa razy kapelusznik wszedzie gdzie możesz powinno wypaść

moja strategia jest taka, ze najpierw sieje a zbieram kanistry przy okazji, a potem jak będę wiedziała ile tych kanistrów mam, to się zdecyduję co mam zrobić :)

2. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry :) o lotach jeszcze nie myslałam skupiam sie na kocich :)zawsze słucham rad Zosi :) Justynko dziekuję :inlove:komu potrzeba chochli niech pisze sówke :) Ola super ze sie udało gratulki

3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Olu gratuluję mrocznego.
    trzymam kciuki za wypadajki 20 sztuk to niewiele;)

4. waldi221

waldi221 Naśladowca mistrzów

Taką mam nadzieję:)Jeszcze się nie poddałam, a nóż - widelec;)

5. antonina-farmerska

W gotowaniu zupy bardziej nóż potrzebny:)

6. dantic3

nie mozna sie poddawać walczy sie jak lew do końca :D

7. antonina-farmerska

Daj znac jak na polu walkixD

8. waldi221

Walka trwa jeszcze, brakuje 14 szt, za 1h zbiór muchołówki może coś wypadnie, a z zebranych 6 zagród - 0! U mnie tak jest z wypadajkami:(

9. dantic3

nie smutaj ,poprosze moich sasiadów :)

10. waldi221

Jeszcze tylko 9 szt myślę, że muchołówka będzie na tyle hojna;)

11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Spokojnie już tylko 8. :D
    Napisz w ewentowym, tam zawsze znajdzie się dobra dusza. :D

12. waldi221

Kochani, bardzo dziękuję za wsparcie:inlove: Już mam komplet:) Bez Was nie ukończyłabym, bo muchowłówka z 242 pól dała tylko 4 szt:mad:.

13. antonina-farmerska

Cieszę się z Tobą:inlove:gratulacje

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Super, bardzo się cieszę.:D
    A powiedz, Ty masz puchary na drzewie?

15. abc2016

to super, gratulacje :)

16. waldi221

Tak Elu, 27/30 zostały mi zwierzaki, których nie mam za bardzo, kiedy hodować:(, bo event za eventem, w międzyczasie coś zrobię, ale to dużo za mało;)
    Dziękuję za gratulacje i pomoc:) Jesteście Wielcy:inlove:

17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A skąd wiesz że w kuchni ;)

Przygotowania są , gorzej z opracowaniem planu
    z 5 planów rozpisałam i się mocno zniechęciłam bo ten za słaby tamten za trudny inny za kręty
    i w ogóle to liczyć nie potrafię xD:cry: czekam na start wtedy zobaczę ile jak i co no

I wygrasz :) masz nas
    O widzisz dobrze nie napisałam a to się dzieje
    gratulacje :D

18. abc2016

ja tez mam tylko 29/30, ale jakoś lecą mi wypadajki.... te zwierzaki za parę milionów do pucharów to jest "bułeczka z masełkiem" w porównaniu z masa zwierząt jakie trzeba oddać do misji magazynowych - jesienią liczyłam i miałam do oddania zwierząt za ponad 70 mln SG ze stodoły, najpierw uzupełniam magazyny a tą 1/30 do pucharu to na deser zostawiłam...

Agniecha napisze plan ale najwcześniej jutro popołudniu, bo mam robótkę pilną dla koleżanki, a i tak trzeba wysiać min 9000 rośliny

19. antonina-farmerska

Jak mogę coś poradzić to postaraj sie o hodowlę koali względnie foczek i na Bahamce w przerwach między eventami produkuj z herbatka jasminową w razie czego podeślę jak event sie będzie kończył.Koale mają dobrą cenę w stodole i warto je oddawać do pucharów:p
    Misje magazynowe wleką mi sie jak guma ze starych majtek,bo z jednej strony szybciej bym wskoczyła do setki z drugiej strony nie lubię miec pustej stodoły.

Zosiu chyba ,ze Ty masz jakiś lepszy sposób na puchary dla Danusi to podpowiedz.

20. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Dzień dobry ;)
    gratulacje za wytrzymanie tempa eventowego ;) Twardziele z nas ;)

Super, że się udało ;) Trzymałam kciuki ;)
    Za wszystkich zresztą trzymałam, żeby nie było ;) Chociaż za starych wyjadaczy mniej, bo starzy wyjadacze świetnie sobie radzą i bez kciuków ;)

A jeśli chodzi o zwierzaki - to uruchom jak się da - koalki albo foczki ;) One są świetne w zapełnianiu pucharów. Foczki żóte zagrody można zbierać 3x dziennie, w porywach nawet 4x. A jak się koalkom wrzuci herbatkę jaśminową, to z radości aż się podwajają ;) I szybko wszelkie puchary zapełniają.