panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

ech wiesz do tej pory zawsze robiłam wszystkie eventy, bez zegarka, bez wstawania w nocy , może czasem na sam koniec kończyłam ale robiłam i teraz jakoś tak nie fajnie jak sie czegoś nie zrobi bo sie chce robić dalej własnym rytmem a nie przymusem Nie mam zamiaru zmieniać nic i nagle sie zrywać w nocy albo z zegarkiem zbierać, swojego zdanie nie zmienie, to gra jest dla mnie nie ja dla gry i na przymus nie bede sie do niej przystosowywać, po pierwsze nie zawsze tak można a po drugie nawet tego nie chce.

2. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

u mnie jest tak:) nie denerwuje sie nad żadnymi ewentami :Dwole sobie pospiewac :Dwysluchajcie będzie wam lepiej :D

3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dobrego dnia :)
    wszystkim życzenia i gratulacje - komu się należy ;)
    Ela ma listę, ja zresztą też - to się pewnie deko pozmieniało, może już te drzewka dopuszcza do wymian

dobrze że to przeczytałam - bo zapomniałabym zebrać ostatniej skrzynki... dzięki Ewcia :)

spokojnie można siać te cuda do nowego eventu jak się skończy rurowy - to jest max. 5 zbiorów z woda po 4 godziny, a zostaje po rurowym 2 doby na wysianie tego wynalazku, bardziej bym się martwiła wypadajkami, więc zrobię taką opcję, że pod koniec rurowego postawię/posieję coś dłuższego przynajmniej na jednej łące i w trakcie rurowego rozsieję sobie na kilku dużych polach ten nowy wynalazek - i wcale się nie będę martwić

================
    a rury jakoś idą, mam wysiane na 2,5 obrotu ale na noc pójdzie włośnica, bo jest cienko z kluczami.... oni tak specjalnie ustawiają te eventy, żeby się nie można było dobrze przygotować, albo ja nie umiem....

================
    zresztą od kilku tygodni traktuje farmę jako dodatek do dodatku.... najpierw życie, a w życiu dziś ostatni dzień pracuję :inlove: od jutra przez kilka miesięcy całkowity odpoczynek, owszem jakieś konsultacje będę musiała dawać nowym pracownikom, ale nie będzie to od rana do wieczora i tylko wtedy jak sobie nie będą radzili
    ale dziś jeszcze zakopuje się w wirtualnych papierach....

4. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam cieplo :)
    nie denerwujcie sie, prosze:inlove:
    na spokojnie wszystko mozna pogodzic. albo tak jak zosia opisala, albo na 1 lace siac mroczne, a na reszcie konczyc rury.
    fakt BP testuje ile natloku jeszcze wytrzymamy, ale kto da rade jak nie my:D wytrwali farmerzy (nawet jesli na zasiew schodzi sie z hamaczka;))

5. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Ślicznie dziękuję, nieważne,że spóźnione, ważna jest pamięć i serdeczność :inlove:

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2018
  6. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Komu dojrzała ostatnia skrzyneczka niech nie zapomni jej odebrać;)

7. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Odebrałam ;)
    Znowu bym zapomniała ;)
    Idę sprawdzić ile tym razem monetek ;)
    ----
    Niespodzianka!!!
    Tym razem wylosowałam 24 farmarki ;) Więc coś niecoś lepsiejszego ;)

Ostatnie edytowanie: 31 stycznia 2018
  8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Jest coraz gorzej, z tym się zgodzę, tylko to tak jak w Twoim humorze, jednak poważne problemy z komunikacją są.
    Chcemy ewentów, w których można trochę pokombinować,
    a ktoś na górze uważa, że jedyną metodą na to jest nawalenie kilku na raz.
    Rurowy jest nudny, w sumie nic się nie dzieje, sianie ewentówki, zbieranie kluczy, nawet zabrali kombinowanie jak ułożyć rury, no i dołożyli łapanie kilku srok za ogon i cudowne nowe coraz droższe koszyczki, akurat na mnie to działa jak płachta na byka. Chcą mi zrobić krzywdę, to ja im pokażę. Koszyków nie kupiłam i nie kupię, nawet jak by tam było złote pnącze dające co kto chce, bo nie na tym polega gra. Ogarnęłam trochę, co potrzeba, co mam, co muszę dosiać. Szczęśliwie losowość przeznaczona dla mnie przez BP oduczyła mnie skutecznie latania za nietoperzami, więc tu nie będę się spinać, ale itemy do nawiedzonego domu postaram się zdobyć.Po kolei będę te sroki łapała.
    Jeśli chodzi o listę to myślę, że się mocno zdezaktualizowała, trzeba by na nowo zdradzić tajemnicę co komu brakuje.
    Fajnie masz. :D Trochę zazdroszczę, u mnie coraz bardziej pod górkę.
    Skrzynki odebrałam, ale nie otworzyłam, dojrzewają. ;)xD

9. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

No rzeczywiście warto listę zaktualizować, ja sama już nie wiem co mam a czego nie mam..
    I nie pamiętam nawet które drzewa z pociągu były..
    Bo od tego czasu tyle nowych drzew weszło jeszcze..

Miłego ostatniego dnia pracy :D Z jednej strony - fajnieee Ciii, z drugiej strony - sama nie wiem xD

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Myślę, że to nie ważne z pociągu nie z pociągu,
    ważne czego komu brakuje i może bez zbędnych kosztów uda nam się pouzupełniać braki.:D

11. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

O rany co ja pacze
    ale dali evenciorów xD do koloru do wyboru
    i jak to pogodzić no jak ;) no i teraz to dopiero dylemat jest
    na noc rurę posiać czy drzewa postawić na wypadajki ,
    czy na leżak się legnąć xD
    wypadajki powinny być z mrocznych roślin nie było by takiego zamętu i smętu xD byłby większy

Trującego bluszczu trzeba 4500
    to jakieś 3 razy pełny rozsiew na wszystkich łąkach dało by się radę
    no ale tam rury rosną a innym jakaś cebula na wypadalce

Nie ,nie będę płakać xD zacznę szlochać :cry:

nie wiem czy będę robić

12. agucha31

NO też tak dziś juz sobie pomyślałam jak poradnik zobaczyłam no ale juz ...

No a później przyszedł kicia i mnie pocieszył ;)xD

O chyba choć troszkę ktoś tam zaczyna myśleć
    Zmiany w poradniku
    • 31.01.2018, g. 14:35 - zmieniono ilości potrzebnej rośliny specjalnej oraz przedmiotów specjalnych wymaganych do głównego paska po otrzymaniu stosownej informacji z Centrali. Ponadto poprawiono mnożnik itemu "Brakuł mózgu" - prawidłowy wynosi 38 PD/TPD * poziom Farmy.

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2018
  13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dla nas dobrze , szybciej zrobimy i gitara - tylko się cieszyć z takich zmian nam pozostaje . xD

14. agucha31

No chyba ktoś zaczyna troszkę myśleć, ze co za dużo to :wuerg::wuerg:

15. agniecha$

Za chwile urośnie mi eventówka i wypadnie mało kluczy xD

Anka tralalala ;)

Gdzie Wy się wszyscy podzialiście

dobra idę drzewa sadzić

16. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Ja tam się nie boję ale ostro francuzów szukam;)xD Ale na razie tylko takiego znalazłam8)xD

17. xBabciaEwa

Nie ma nic do roboty na farmie u mnie , to sobie poszłam w real .xD
    Nikt mnie ustawiać nie będzie , jak chcę to przychodzę , a jak nie mam ochoty , to znikam . xD

18. agniecha$

Też brakuje i to dużo ale jutro z drzew na pewno mnie zasypie a rur braknie xD
    A to event już zrobiłaś ?

Kto chce 3 pierwsze itemy mroczne ? ;) Uprzedzam drogo będzie xD

19. xBabciaEwa

Nie , no robię , ale roślina długo rośnie .xD

20. agucha31

A jak drogo, wiesz może i nerkę mogę oddać no ale moje narządy i tak raczej sie nie przydadzą zbyt duże ryzyko przerzutów :p