panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

za dużo procentów wypiłaś xD
    dobrze że to różowe chmurki a nie różowe myszki :pxD

nostalgię pożegnałam wczoraj jakoś mi nie pasowała przy tej imprezie :D
    a ja z Tobą :D
    ciekawe ile nas na parkiecie zostanie do końca xD
    ktoś mi dmuchnął baloniki :p-.-

2. kropelka04

kropelka04 Generał forum

ja nigdy nie naleze do osob szybko wypisujacych sie z imprez:p jeszcze troche mi zejdzie na tych urodzinach, dopiero 7 kawalek tortu zjadlam. jeszcze zostalo po 5:p, ale... grunt to sie dobrze bawicxD

3. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Pewnie nie za wielexD Ale ja to tam lubię na imprezie do końca zostac:pxD

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim .
    Dziewczyny kończą imprezę , a ja dopiero zaczynam .xD
    Trochę mi zejdzie z tym , więc pewnie tym razem do końca będę świętować . xD

5. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

cześć z samego rana (prawie) xD
    spokojnie Ewa, dasz radę :inlove: u mnie jeszcze jeden zbiór badyla i kończę piniatę, w Nostalgii zostały mi do zrobienia dwa zadania z drzewami, więc obsadzę dwa pola i skończę nostalgię ;)

6. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

wooooooooow :D to było cudowne, :D ta nutka od razu humorek poprawia, cos pięknego :D dziekuje

i witam wszystkich wesoło
    a wiecie ze dorwałem kilka sp i sobie klonuje misiaki i 2 razy z 4 niedźwiedzi dostałem cyrkowego, akurat mi 2 brakowaly to 4ech i klonuje i zaraz będzie polarny :D

:) z 2och innych wsadow niedźwiedzi wyszedł krotkopyski :)

malutkimi kroczkami i będzie pelno misiow :D

7. xBabciaEwa

Pewnie , że dam radę , spokojnie sobie robię . xD

8. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

a jak to jest z ta skrzynka, jak wbija mi się zwierzaki na 1 poziom, to będę mogl odebrać pierwsza skrzynke od razu, czy trzeba poczekać 6 godzinek?

9. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Ja to się z nostalgią ze smutkiem wczoraj pożegnałam. Bo mimo początkowej wpadki - a w sumie to nawet dzięki niej - wczoraj udało się całość zaliczyć.
    Postęp eventu też bardzo ładny - 12/10/11/12. Więc ostatnie zbiory zrobię i koniec :D

Ale tak naprawdę to żadna to moja zasługa - bo wczoraj przed zbiorami trafiłam na kole 200% na 12 godzin i poszłoooo ;)
    Jedyne co musiałam się nakombinować i kontrolować mocno - to jak drzewa i warsztaty postawione na srebrne zadanie wykorzystać sensownie zarówno w srebrnych jak i diamentowych misjach ;)
    Przyfarciło mi się i tyle ;)

10. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

tak, od razu dostaniesz i możesz otworzyć, a na następną czekasz 6 h
    =========
    dzień dobry wszystkim :)

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

dzień dobry, Zosiu:) Ile ten papier rośnie:sleepy: W Londynie tak mi się nie nudziło-.-

brzustinka, xBabciaEwa oraz dantic3 lubią to.
  12. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

papier to tam nic, ale ten lizak hehehe :), a baloniki dopiero za półtorej godziny, oszaleć można z tego oczekiwania :)

13. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

to ja sobie posiedzę na imprezie do końca az mnie nie wywalą :p

5 ,7 ,5 , 5 gdzie tam jeszcze o_Onapoju braknie :music:

14. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Doniesiemy napoje ;)

15. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

i zagrycha tez się znajdzie :D

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie mąć mi w głowie,wiem wszystko, myszki białe, słonie różowe. ;)xD
    Procentami będę się raczyła jeszcze ponad 7 godzin i wtedy porozmawiamy ....xD

Chłopaki, co Wy tacy nieogarnięci, do roboty, a nie oczekiwanie i nudzenie. -.-
    Czasy wzrostu Zosia już dawno dała:

17. xBabciaEwa

Zosiu , jak teraz zacznę robić tą nostalgię - to zdążę , czy dać sobie spokój . :p

18. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

hehe, dobre, ale ja to wiem, tylko ze nie mam co robic bo już nei ma miejsca, trzeba poczekać az dojrzeje :d

19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie samą farmą żyje człowiek. :pxD
    Ewa najważniejsze jest 6 zadanie diamentowe.
    Ja przeleciałam srebrnymi do 6, a potem uzupełniłam resztę, jak już miałam item.
    Tam trzeba mieć jajka, mleko kozie i wełny od królików i od owiec, po 10 w każdym zadaniu, a czas 24, 18 i 12, zdążysz na pewno.
    Podlicz sobie ile masz drzew i warsztatów.

20. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

serio? a co można robic oprócz farmy, a tak pisać na forum, jak to nie sama farma, przecież bez farmy nie ma zycia :d :)