panoramaogrodnicza

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by panoramaogrodnicza, May 21, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Super , gratuluję i tym miłym akcentem możemy zakończyć dzisiejszy męczący dzień .
    Dobranoc wszystkim , którzy idą spać i tym , którzy polują , lub jeszcze miksują , pa .

2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

gratuluję :)
    mnie się takie nie trafiają...
    dobrej nocy wszystkim :)

3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Wszyscy sobie poszli spać ,a ja tu robię za pułapkę na koty ;)xD Coś nie idzie ani łapanie promocji bo pusto i najgorzej z tym ,że nawet zarabianie mi nie idzie, bardzo szybko spada cena .
    Mogłam sobie kawę strzelić bym chociaż jej smakiem się delektowała :)
    [​IMG] Bajeczka xD :cry:

4. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

A kicaj z takimi obrazkami i nie denerwuj porządnych farmerów xD

5. tosia

tosia Nadzorca forum

Panoramko wielkie gratki, gentelmen jak się patrzy:music::music:

jak Wam idzie event i miksiorki? Chwalta się ludziska:music::music:

u mnie na targu w kocich kolorach szarość taka jak wczorajo_Oo_O

6. agniecha$

Witajcie
    Wstawać czas polowanie nowe zacząć :)
    Ja tam jakoś dla przezorności nie miksuje . Udało mi się coś tam złapać na targu ale to szybkość błyskawicy była .
    Po ile u Was zwykłe kociaki ???

Ciekawe czy Ewie coś się udało wymiksować na tę różowe kotki ? Piękne są fajnie by było takie cudo sobie mieć na farmie .

7. tosia

tosia Nadzorca forum

u mnie zwykły po ok 20tyś, kolorów brak:)

8. abc2016

u mnie po 20000, ale moje w nocy po ponad 23000 zeszły, wiec musiała być wyższa cena. Kolorowych brak, ale w nocy jakieś musiały być, bo widzę po cenie po jakiej mogłabym wstawić.
    Dzień dobry, dzień dobry :) i kawusia od Mruczusia :)

9. xBabciaEwa

Doberek wszystkim !
    Pól różowej zagrody na razie mam . Drugie pół musi poczekać , bo sp mi się skończyła .

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzień dobry, kawa mi zapachniała:inlove:,
    ależ Wy wcześnie wstajecie.;)

No co? -.- Ty swoim Maine coonem możesz się chwalić, a ja swoim dżentelmenem nie? 8)

Spadnie cena zwykłych, pojawią się kolorowe. xD

11. abc2016

a jak był event z żabami to mam wrażenie, że te kolorowe się szybciej na targu pojawiły. Ale może mi się tylko wydaje - pamiętam, że kupowałam jakieś kolony w nocy i jeszcze jakoś tańsze, bo rano już były strasznie drogie

12. agniecha$

U mnie często pojawia się maine coon na targu , a cena zwykłych to nawet za 13 tyś się pojawia , więc nie widzę możliwości odzyskania swoich sianogroszy , które zainwestowałam w zakup kolorowańców .
    Na razie jeszcze sobie będę sprawdzać targ i może ceny wzrosną .
    Do czego to doszło że człowiek chce i szuka droższy towar na targu ;)xD a jak potrzebny i potrzebny tani to go nie ma .

13. Gogosia

Gogosia Analityk forum

hejka przed południem ;) event wczoraj zaliczyłam, te 50 sp zużyłam i trochę pokolorowałam różne zwierzaki, gwiazdek mam już 75,
    kasy urosło mi z 1,8 ml do 4,5ml,
    koty zwykłe dalej po 2o tyś, reszta w szarych kolorach, chociaż 1 upolowałam do ostatniego zadania;)
    pare kolorowych kotków mam ale to pójdzie do spółdzielni, i tak troszkę mało

14. abc2016

gratuluję :inlove:brawo :)

15. xBabciaEwa

Gratuluję !
    Uparłam się na tą różową zagrodę , a efekt mizerny niestety . Zostałam bez sp i kolorowych kotów , ale to wszystko jest do odrobienia . Mój stan na dzisiaj wygląda tak ;

16. abc2016

to już masz pół swojej wymarzonej różowej zagrody :) a drugie pół się znajdzie na targu - tylko zbieraj kasę ;)

17. xBabciaEwa

Może się znajdzie , a jak nie to sama sobie wymiksuję tak jak żabki .

18. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Na targu to się nie znam. To trzeba fachowców pytać. :)
    Ale na logikę, jak mogę w tej chwili sprzedać zwykłego za ponad 20 000, a pręgowanego (4 zwykłe + 2 SP + 4 perfumy) za ponad 13 000, no to co robię?
    Sprzedaję zwykłe i czekam, aż kolorowe odciągną satysfakcjonującą mnie cenę. xD

19. agniecha$

Ale chyba za 13 tyś do 16 tyś to się nie opłaca sprzedawać ??? Kurka nie wiem no jakoś mizerna ta cena zwykłych jest u mnie .

tosia, Ciernik44 and abc2016 like this.
  20. abc2016

to jakiś tani rynek masz... u mnie znów idą w górę i są teraz ok 21000

ja próbuje miksować, ale mi to bardzo nieciekawie wychodzi, może coś źle robię? ale skutek moich miksów jest raczej mizerny