panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

u mnie trzy pola i za godzinę będzie czwarte, domki dwa M2 i M4
    wróciłam do siania na mieszance pól, bo na samych małych było trochę gorzej - od 1 do 2 oddechy z trzech kawałków pola

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Tak w mrocznej działa, tylko nie działa w strefie eventowej, no i gratulacje z bonusa :)
    Prawie? u mnie jeszcze żaden nie wyleciał, mam tylko tyle co dostałam od domowników i sąsiadów oraz coś tam było za zadania

3. abc2016

ja te za zadania zmarnowalam, bo źle widzę na tym laptopie i pykalam tak trochę na oślep
    ale teraz już wiem co jest z której strony i nie marnuje wypadajek
    nawet gdybym żadnej nie dostała to pasek z zadaniami do końca eventu skończę i nawet wstawać w nocy nie będę musiala

4. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Z moich małych pól ziół wyleciały teraz 4 dropy:)

5. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Dobry:D

Agucha gratulacje ponownego zepsucia koła:D:inlove:

U mnie 3 polany odkryte M4 i M2- 13 kroków zrobione i cos tam dalej dłubię;)

Dzisiaj u nas wielki dzień był- pasowanie na przedszkolaka:inlove: Także ten...mam już pełnoprawną przedszkolankę;):)

6. agucha31

No ja nawet nie zamierzam, czasem zdarzy sie ze późno jestem jeszcze na fermie ale to nie dlatego ze specjalnie wstałam dla niej, oj co to nie, nigdy
    Dzięki na dziś zaszalało, bo rano wpadło 200% pd :) a teraz 100% ze żniw :)

7. abc2016

gratulacje, jesteś farciara :)

------------
    odkryłam czwarty kawałek pola a z trzech z bulwa wyleciały cztery oddechy xD

Ostatnie edytowanie: 26 października 2017
  8. agucha31

Dzięki :)

9. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Zrobiłam to samo, powtarzałam sobie w myśli: zrób księgę, zrób księgę. A i tak zrobiłam żarło ;):cry:

10. abc2016

na początku to nie widziałam na tym małym ekranie co jest co...

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Fajnie , ja za 3 godz odkryje 4 pole , muszę ziela dosiać , bo mam wypadajki , a rośliny nie ma .

12. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Gratuluję Agucha ale fart:)

13. xBabciaEwa

przecież u Agi to norma jest .xD
    Gdyby mi się to przytrafiło , to by było święto . xD

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Czyli już wiadomo, kogo trzeba wspomóc:
    toDzasta, agucha31(na Twoim miejscu napisałabym do PT), Biały, no i pewnie AnnDżelina, bo ona na wyjeździe to ma trudno.
    Mnie teraz z zioła wyleciały 3 oddechy, więc już na ulepszenie drugiego wypadajki mam, teraz tylko roślinkę dosiewam.
    No i przypominam, że ta misja to też czasowa jest.

15. xBabciaEwa

A ja się totalnie pogubiłam i sama nie wiem co robić mam , o . :cry:

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No trochę tego jest do ogarnięcia, bo człowiek chciałby i ewent skończyć i mieć pnącze, ale w misji też są fajne fanty, bo i nowe drzewka i itemy.:D
    Ja teraz się skupiam na odblokowaniu czwartego pola, no bo jama potrzebna do zdobycia pnącza, potem sieję do misji,
    a pewnie przy okazji i piąte pole się odblokuje i jak będą wypadajki to się ulepszy pozostałe jamy.

17. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

kawy się napij ;)

.

18. xBabciaEwa

Ja mam posiane na 2 polach bulwy , a na 3 posiałam ziele , bo co mi po oddechach jak rośliny nie mam . Za 3 godz odblokuję 4 pole i dalej będę siała te bulwy .

19. abc2016

myślę że te wypadajki i te fanty za domki to jest odciąganie uwagi od misji w której są trzy ważne drzewka i potem trzy itemy. Drzewka o tyle wazne, że tej poprzedniej misji bez nich się nie zrobii.
    Przestaje się zajmować wypadajkami i rozbudowa domkow, odkryje jeszcze tylko piąte pole i potem robie misje. Elfy oczywiście będę zbierać co 4 godziny, ale czy ustroje to drzewo to jest mi za jedno, pasek zapełnie w ciągu 80 godzin, więc zdaze :)

sianie piątego kawałka to jest 18godzin a 4 i 5 zadania w misji kolejne 42 godziny (już na 5 kawałkach) czyli za 60 godzin skończę misję a za ok. 80 godzin zapelnie pasek

Ostatnie edytowanie: 26 października 2017
  20. xBabciaEwa

To mówisz , żeby bulwę siać ?