panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dzięki
    No właśnie problem
    ale ja ich nie będę hodować tylko kupuje o
    ostatnio trafiły mi się za ok 3 tyś z hakiem za sztuka to brałam
    No masz , a się mocno zastanawiałam w czym podobna jest tak Twoja megalityczna zabawa, z naszym itemem (wcale do namiotu niepodobny ) xD
    dopiero jak zobaczyłam następne obrazki zajarzyłam ;)
    Bardziej stawiam na pierwsze kolorowanie czyli lisy i pająki
    świetliki i motyle jakiś zapas mam zresztą wszystkie mam byle za dużo ich nie chcieli xD
    czekam z jakimi nagrodami mnie ''zachęcą ''
    Coś Ci się pomyliło ;) nie jęczała ,nie płakała nawet marudzić zapomniała
    napisałam delikatnie, że mam mało rogów xD
    Celnie rzucałaś :D

2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzięki :)
    starłam się, bo tych rogów to nie wypadło tyle co bym chciała dostać na bulionik xD

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Duużoo, bardzo duużoo, wrzuciłam wszystkie do skarpety. :pxD

A ja mam inną taktykę, zwykle idę serią, nie są te serie zbyt długie,
    bo moje złotówki mają inne przeznaczenie, ale udało mi się zdobyć wszystkie legendarne zwierzaki i to wielokrotnie.
    Tobie też się uda. :D

No Ann, taki tytuł to zobowiązuje, senatorska stodoła to musi być nie byle jaka,
    a zawartość na niejeden ewent wystarczy. :D

Na Malcie i Gozo jest wiele świątyń megalitycznych, zwiedzaliśmy dwie z nich,
    budowle postawione ręką ludzką, starsze niż piramidy. Robi wrażenie. :D

4. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

cześć niedzielne rolniczki,
    miałam problem z netem czyściłam ciasteczka i cały komp blisko godzinę.

Gratulacje poziomowo pnączowe,ja z uwagi na wczorajszą nieobecność jestem w lesie:p29 gierek

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Przy jednej zagrodzie z pająkami to mi zejdzie trochę .xD

6. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Nie wiem może w końcu się uda:music: Smoków mam 7 Feniksów 9 Koszmary 3, a te całe Pegazy katastrofa poluję na nie już chyba ze dwa miesiące:eek: też czekam jak się pojawi na kole dopiero wtedy losuję, chyba że jest 200% do stodoły;)
    Wszystkie wejściówki ze spółdzielni z zadań pozdobywałem i poszły na jakieś marne nagrody z koła8)
    Wczoraj kupiłem te 5 wejściówek w sklepie ewentowym i cerber pojawił się aż trzy razy na kole i jeszcze wszystkie te próby zakończyły się strzałką koło niegoo_O już wolał bym aby ta strzałka na kole wylądowała na przeciwko niego:D Nie na moje nerwy>:(
    W zegarze ewentowym pokazuje że Cerber będzie jeszcze 25h na Kole fortuny a co potemo_O? Mam nadzieję że jeszcze będzie jakiś czas, tak samo jak Pegaz!!
    Założę się że nie będzie szans ich wymieniać podczas G&T podobnie jak "Kwiatków" "Strachów" czy "Chatek dla ptaków"
    Kurcze wypadało by je w jakiś sposób wylosować:music: niezłe PD może przejść koło nosa mimo że chyba co 168h

Pozdrawiam;)

7. xBabciaEwa

Szkoda , że blokują to na G&T , tyle dobra się marnuje w pasku , a gracze nie mogą trafić - to jakieś głupie jest .

8. panoramaogrodnicza

Też tak miałam, coś się działo ogólnie, ani na farmę, ani na forum, a gęś z tego wszystkiego zwariowała. :cry:

Nie martw się Ewa, też mam jedną i to darowaną na GT.
    Myślę, że więcej jest takich farmerów, którzy mają jedną albo nie mają w ogóle, myślę, że nie odważą się dać takiego ewentu.

Ja tak miałam z kwiatkami, a potem ...
    BP okazało się łaskawe i .... dało do kupienia. :cry:
    No cóż, jak to mówią, każdy orze jak może. ;)

9. antonina-farmerska

Dokładnie Elu tak to wyglądało wzięłam nawet lapka i odpaliłam hot spot ,bo myślałam ,że jakiś wirus mam w stacjonarnym ale było to samo:p

10. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

oby na 1 wystarczyło :oops: potem będzie reset i od początku :p
    będzie kij albo marchewka albo marchewka na kiju xD

Iza - szybko nadrobisz :) problem mieli dziś chyba wszyscy :(

11. xBabciaEwa

Ja się nie martwię , świetlików narobię - sprzedam i te paskudy - pająki kupię .xD

Gra padła cała , ale naprawili .

12. antonina-farmerska

To mnie pocieszyłyście trochę,bo zajęłam się obiadem a farma odłogiem leżała,wczoraj mieliśmy problem z wodą na działce i dłużej sie zeszło niż przewidywałam.
    Wszystko się udało zebrać -winogrona,pigwowca(będzie syropek do herbatki na zimę)i resztkę maślaków co to sąsiadka zza płota doglądała czy rosną.Dziś sosik do wołowinki jak znalazł :)

13. xBabciaEwa

Ja to myślałam , że u mnie coś się popsuło .xD

14. abc2016

ja mam dwie pajęczarnie i od 3 tygodni siedzą w menażerii, ale bardzo często dostaję pająki w jakiejś skrzynce i to 4 zwykle, więc się trochę uzbierało

15. xBabciaEwa

Szczęściara xD

16. panoramaogrodnicza

Myślę, że w pająkach nikt mnie nie przebije. xDxDxD

17. abc2016

Ewcia, a Ty nie masz skrzynki gdzie dają pająki? mam wrażenie, że wszyscy ją mają

a co, masz tak dużo, czy nie masz wcale pająków?

18. xBabciaEwa

A mam , ale wiesz jak to ja - głowa w chmurach i nie zwracam uwagi na to co dostaję . Darmocha to biorę w ciemno . xD

19. abc2016

zauważyłam najpierw że jest cyferka 4 w skrzynce, a że pająk to dopiero potem xD

20. xBabciaEwa

Zosiu wiesz jak ja gram - zbieram teraz skrzynki - jak będę otwierać , to popatrzę co dostaję . xD