panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Ja jestem bezzwierzakowa,ale kot mojej siostry regularnie podkradał smakołyki psu i odwrotnie,stoja dwie miski zwykle napełniane o tej samej godzinie kot waruje przy swojej już od świtu a pies podejdzie zobaczy i odchodzi(nieraz potem podchodzi do miski niestety pustej)

Eventowo potrzebne
    19 500 szt. różeńca górskiego i 1365 szt. rogów do picia
    Lekkie przegięcie:cry:

Ostatnie edytowanie: 4 października 2017
  2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)
    za dużo rośliny, czy za dużo wypadajek?
    to tylko niecałe 7 zasiewów na 5 polach, każdy zasiew nawet bez nawozu to 4:48, więc nawet 1,5 doby nie wychodzi na sianie...
    pykniesz bonusik z koła i będzie w niecałą dobę wysiane xD
    z rogami może być lekki problem, bo nie będą tak leciały jak teraz te kamlociki

3. antonina-farmerska

Zosia zawsze podtrzymasz na duchu,dziękuje:inlove:
    Bonusiku z koła nie pyknę ,bo kasę zaczęłam oszczędzać:p

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja robię , bo rusz jest w nagrodach - miód na moje serducho . xD

5. abc2016

Iza ja robię tak: strzelam w ten darmowy i czaruję, żeby było na imprezowy wejściówka i miałam już imprezową tylko jedna i znów mam z 10 chyba a nie kupowałam, imprezowa puszczam przed wielkimi zbiorami, czasem potrzebna jest jedna, czasem 6-7, może te 10 co teraz mam nie wystarczyć, ale będę się starała

trzeba sprzątnąć nawet drzewka z boku, bo jezeli potem mamy robic szybko jeszcze zwierzaki, to im szybciej wysiejemy tym lepiej, potem się postawi zagrody i kupka na targ a kameleony, żabcie i inny drobiazg do stodoły :)

Ewcia, ostatnia rzecz jaka kupię to ten róż, chyba po to żeby go nie włączyć xD
    ale o gustach się nie dyskutuje ;)

6. xBabciaEwa

Pewnie dziecinnieje już , ale nawet nie wiesz jak się cieszę na ten ewent , normalnie nie mogę się doczekać . xD

7. abc2016

a zwierzaczki masz zrobione na hodowlany?

8. antonina-farmerska

Ewa ja widzę tylko neony ,czy juz powinnam zmienic okulary?

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Kochana, kupuj rusz, będziesz miała wszystkie zagrody i warstaty ruszowe. ;)8)

10. xBabciaEwa

A pewnie że mam .
    Chodzi o desing czy jak to się zwie . xD

11. abc2016

naprawdę tego nie kupię chyba że na samym końcu, ale bez bonusu wysianie roślin na wszystkie nagrody jest nie możliwe

12. panoramaogrodnicza

No jak? Niemożliwe? -.-

13. xBabciaEwa

Ja potrzebuję mniej i będę zachwycona jak to zdobędę . xD

14. antonina-farmerska

Zośka fajna propozycja ostatnio nie zdjęłam drzew ,bo chciałam zrobić jakąś misję w spółdzielni ale masz rację ,im szybciej wysieję tym szybciej wrócę do zagród a kupa będzie droga jak zwykle.;)
    Ruszowy design dla zakochanych:inlove:

Kamcie 795 żabcie 1038 pszczółki 518

15. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

co by nie mówić niby nic a mnie tam od walentynek bo tam go zdobyłam poprawia nastrój :inlove:

16. abc2016

40 gierek (czyli te podstawowe 19500 roślin) jest na pnącze - dokładniej jest opisane tutaj, a z tego nawet gdybyś strzelała za pierwszym razem w sam środek dostanie 2600 GT, jak się chce więcej nagród i nie będzie się strzelało na 65 GT za każdym razem, to trzeba siać i zbierać rogi dalej, tak rozumiem poradnik

17. xBabciaEwa

O to właśnie chodzi , a ponieważ ja się tu bawię to mogę na różowo , będzie fajnie tak bajkowo . xD

18. panoramaogrodnicza

O fiu fiu, super. :D
    A u mnie w tej chwili odpowiednio 453, 205, 343. Powiem szczerze, że dobrze to nie wygląda.:(:cry:

Też tak zrozumiałam, ale tą pierszą Twoją wypowiedź
    zrozumiałam, że jest zbyt mało czasu, żeby wysiać roślinę na wszystkie nagrody.
    Za pierwszym razem ustrzelić to jak w totka trafić, zdarza mi się niezwykle rzadko,
    ale zwykle dobrze dobieram najczęściej w trzecim, czwartym podejściu. :D

19. antonina-farmerska

Mnie nie wszystkie nagrody interesują, zobaczę w praniu jak pójdzie strzelanie bardzo lubię Ingrid była pierwszym eventem, który zrobiłam w całości na początku grania:inlove:

20. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Witam Wszystkich :)
    Wczoraj, jak po evencie odeszłam od kompa to wrócilam dopiero teraz... a na farmie kwitł słonecznik.

Zwierzaków na event nie mam, Sn też nie, a z Ingrid trochę porzucam, lubię to xD