panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Tak ale też czym wcześniej ten cel sobie obierzesz tym lepiej , więcej sie nazbiera no i jakaś chęć działania juz jest :) Najlepiej zawsze sobie postanowić ze od początku na miesiąca sie bierzesz do roboty i tego starać sie trzymać :) Ja teraz od 01.10 mam zamiar ostro nadrabiać i skupić sie na dozbieraniu tego co ma wartość i niby obecnie mam najwięcej ale trzeba i tak dozbierać :)

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

U mnie owies po 340 i schodzi .do czego to doszło , żebym owsem handlowała , jak za dobrych , starych czasów .

3. agucha31

U mnie 62 oferty i od 127 sg

4. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

przecież owies to jest najprostsze do posiania, dlaczego ludzie kupują a nie sieja takich krótko-rosnących roślin sami

masz pracowitych farmerów na rynku

5. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

nie każdy ma czas , każdy ma inne cele itp
    roślin jest tak dużo do siania że czasem te krótkorosnące są totalną przeszkodą
    a owies pszenica marchewka wiecznie potrzebne do przetworów między innymi

6. xBabciaEwa

na to nie wpadłam - dzięki Zosiu . xD

7. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

u mnie jest od jakichś 2-3 tygodni bardzo drogie proso, było nawet ok. 300, a też rośnie godzinkę tylko

---------------
    robię ostatnie zamówienia i wychodzi na to, że będę miała 107 dodatkowych zamówień

8. AnnDżelina

Dzięki temu że Ty masz czas a ktoś inny ma go mniej
    do tego masz kombajn i zjedzony chutney
    możesz siać krótkorosnące co jakiś czas i część sobie zostawiać a cześć sprzedawać
    i ziarnko do ziarnka :)sg ;)

9. xBabciaEwa

Ania - ja i sianie - no to jakaś granda - nigdy w życiu - po moim trupie - wystarczy , że do misji i ewentów muszę siać .

10. AnnDżelina

są jeszcze super pola ;)xD
    no kurcza ktoś musi siać xD

11. agucha31

Tak to wygląda :)

12. xBabciaEwa

No chyba sobie jaja robisz - ja nie , no chyba , że mnie coś trzepnie w coś , to może .xD

13. AnnDżelina

ja też nie lubię siania więc mam to samo xDdlatego się śmieję xD
    ale może mnie trzepną dożynki to sobie siać będę :pxD:cry:

14. xBabciaEwa

zwierzaki stoją na polach i drzewa , nie ma miejsca na sianie u mnie i maszyna mi się kończy , na oparach jadę . Dumam kupić czy nie kupić - oto jest pytanie ?

15. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Owies 130-169,9 SG110ofert

Z ciekawszych ofert proso 178,8 ofert 10!

xBabciaEwa i brzustinka lubią to.
  16. agucha31

O a wydawał mi sie że jesteśmy na tym samym targu, bo często Cie gdzieś tam mijałam :eek: a u mnie 60 ofert, to teraz już nic nie rozumiem z tymi targami jak to jest

17. xBabciaEwa

Dziękuję Iza . xD

agucha31 i brzustinka lubią to.
  18. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

NMZC

Aga u mnie nieraz nie wyświetlają się wszystkie oferty np. widać ,ze jest 10 stron po 6 sztuk a próbowałam wykupić dziś wszystkie wielbłądy to nie mogłam mimo,że pokazywało ,że jeszcze zostało 2 strony ofert.Tez tego nie rozumiem

Posiałam soję widac ,ze wszyscy robią paszę dla żab, bo soja podskoczyła do 306 SG

Ostatnie edytowanie: 26 września 2017
    xBabciaEwa, brzustinka oraz agucha31 lubią to.
  19. xBabciaEwa

Za dużo chciałaś kupić kochana i łup - nie ma .

20. agucha31

Wiesz to, ze czasem sie coś chce kupić bo niby jest a okazuje sie ze sprzedane to jeszcze można wytłumaczyć tym ze w tym samym czasie ktoś szybszy kupił i co sie chciało kolejną pozycje kupić to też juz ten ktoś wyprzedził :p :) ale zeby na tym samym targu widzieć różne ilości ofert to juz cuda :p

brzustinka i xBabciaEwa lubią to.