panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A ja pod Twoim xD

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Super Aniu - gratuluję . xD

3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

mają poczucie humoru nie?
    za tego 1 florka nie kupię kombajnu :mad:xD

4. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

robię dodatkowe zamówienia, ukręcone mam 65 dodatkowych, a wypadajek mam na następne 45, z tym, że tyle zielska już nie wysieję, musiałabym siać jutro do 14tej, a do 8mej powinnam skończyć... dość ładne nagrody lecą, sporo drzewek i zagród - wprawdzie nie jakichś najnowszych, ale zawsze drzewka :)

brzustinka, xBabciaEwa oraz agucha31 lubią to.
  5. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No ja też ciągle dosiewam rośliny bo wypadajek sporo ponad stan ale juz mnie nudzą te zamówienia Pnącze dawno odpalone , sporo dodatkowych nagród wpadło i o dziwo najwięcej sadzonek ale co z nich wyrośnie zobaczy sie jutro wieczorem

brzustinka, xBabciaEwa oraz abc2016 lubią to.
  6. abc2016

u mnie jeszcze jakieś zaległe sadzonki bo zawsze coś działam na polach, nie mam kiedy ich posadzić....

brzustinka, xBabciaEwa oraz agucha31 lubią to.
  7. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

U mnie tak samo i tych fermowych nazbierało sie 28 nie aż tak wiele ale zawsze cos :) a jeszcze musze 20 kibelków wystawić :)

Ostatnie edytowanie: 25 września 2017
  8. abc2016

9. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

widziałam aż mnie głowa rozbolała tyle info naraz i w ogóle :eek:

10. abc2016

to taka zbiórka i powtórka niektórych informacji... całkiem podobną tabelkę z hodowlanymi sobie zrobiłam sama, żebym nie przeoczyła któregoś zwierzaka (zanim je upchnęłam w menażeriach)

11. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Hejka,miłego wtorku.:)

agucha31 i brzustinka lubią to.
  12. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Dzień dobry:)

Widzieliście dzisiaj zgadulę? Trzeba się brać za produkcję wielbłądów, pand i małp;) A miałam trochę koale pohodować8)

13. xBabciaEwa

Doberek !
    Zamęczą nas tym wszystkim , nie nadążam .xD

14. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Ale luzik,nie wiadomo za co się łapać.Lisy w dodatku na farmie a tu jajka dla żab i gitara jak mówią znawcy tematu;)

agucha31, AnnDżelina oraz brzustinka lubią to.
  15. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Ja to już nie wiem za co się brać najpierw:cry:, a mój młyn też chyba niedługo pociągnie przy takim natłoku robotyxD

16. xBabciaEwa

Za dużo tego wszystkiego , na wyspie młyn nie wyrabia u mnie ,

Justynko gratuluję wyższego poziomu . xD

17. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

A dziękuję:) Na farmie wskoczyłam parę dni temu a dzisiaj z rana na wyspie sobie schodek wyżej weszłam:p

agucha31, AnnDżelina oraz xBabciaEwa lubią to.
  18. xBabciaEwa

Super , ja jakoś stanęłam w miejscu ze wszystkim . xD Te zwierzaki tak długo się robią , że szok . Oczywiście zapominam zjeść przetwory i tu tkwi błąd . xD

19. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Ja też zapomniałam o rzemiośle:p Muszę sobie chyba przypominajkę na monitor nalepić8)

20. xBabciaEwa

No trzeba będzie tak zrobić . xD