panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ja? z Ciebie? no coś Ty Ewciu jakbym śmiała, pisze tylko prawdę i szczerą prawdę nie inaczej
    hmm mam nad
    Ewcia Ciebie to chyba jesienna depresja dopadła :p

brzustinka, agniecha$ oraz abc2016 lubią to.
  2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

ja tak po prostu mam naturalnie, żeby za każdym razem jak coś robię zrobić to jeszcze szybciej i sprawniej, bardziej się przyłożyć do przygotowania - wiadomo, że w grze jest element losowy, ale do wielu elementów gry się można przyłożyć i przewidzieć i to zależy od człowieka, trzeba mieć do tych losowych elementów troszkę szczęścia....

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Coś w tym jest i się nad urlopem zastanawiam od farmy . xD

4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Jak tu mówią masz dobry serwer :D

ja bym nawet powiedziała że bardzo dobry i nie ma szans aby nawet pracując jednakowo i tak rzetelnie jak Ty miała takie same wyniki
    szkoda i nie szkoda
    taka losowość jest w grze i trzeba się z tym pogodzić :)
    A dlaczego ?
    I co będziesz robiła ?

5. xBabciaEwa

To samo co robię teraz , ale bez farmy . xD

6. abc2016

nastepny event jest na wyspie, jak masz to co trzeba dać ze stodoły, to stawiasz na całej farmie drzewka albo zwierzaki co długo rosną i zbierasz to 1-2 razy na dobę a na całe dnie chodzisz na spacery i wtedy może odpoczniesz...

7. agucha31

Nie, no lepiej nie :p
    A mi sie nudziło, choć wątpiłam że jeszcze cos ciekawego wejdzie to coś mnie podkusiło poszłam dokupiłam jeszcze 2 imprezowe no i 2 dostałam no to 4 wykręciłam i takie cuś sie trafiło :) :) :)
    A jeszcze całkiem niedawno nie miałam żadnego smoka a jak zaczeły sie trafiać to hurtem :)

8. xBabciaEwa

To też jest dobre rozwiązanie .

No już całkiem mnie zatkało - gratuluję .

9. abc2016

idź totolotka nadaj, bo masz farta dziś niesamowitego, albo lepiej ekstra-pensję dostaniesz 5000 złotych przez 20 lat - żyć nie umierać....

10. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Witajcie :))
    Chciałam dać screena moich osiągnięć w kelnerowaniu, niestety nie potrafię :(
    mam jeszcze do zrobienia conajmniej połowę paska z podwójnymi zamówieniami, do 525, potem cały do 490,a gdzie reszta ?
    chciałabym mieć tyle zrobione co Ty Ann

11. agucha31

Dziękuje, oczywiście nie wklejam tego zeby kogoś denerwować i mam nadzieje ze tak nie jest , tylko aż no nie można sie nie pochwalić
    Do tego niestety szczęścia nie mam :)

12. xBabciaEwa

Ma farta , ja zakręciłam i doniczkę nagrobną dostałam - komentować tego nie będę . :cry:
    witaj Olu .

13. abc2016

a próbowałaś?

doniczka też potrzebna, ale takie plus 200% do stodoły.... każdy by chciał

14. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Ja sieję na półtorej polanie w lesie mam same drzewa kilka warsztatów i menażerie
    i do tej pory fartuchów i czapek nie brakowało a brakowało eventówki i myślę ze to że nic nie ruszałam było dobre
    same zwierzaki miałam na starcie jedynie

15. agucha31

Czasami, ale jakoś mnie nie ciągnie do tego :)

brzustinka i abc2016 lubią to.
  16. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

poczekaj do pełni dłuższej pójdziesz ja sprzedać :)

17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

I cisza wszyscy myślą ;)
    czy Ewa pójdzie sprzedać albo za ile ją sprzeda

Ann no nic nie mówię xD

18. xBabciaEwa

Idę , a gdzie to nie powiem , ale Ania wie .xD Trochę mi to zajmie czasu , bo dawno nie byłam . :p

19. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

piwa nie czujesz, bo wyparuje podczas gotowania a z cebulki robi się pyszny sosik do kaszki

Ostatnie edytowanie: 23 września 2017
  20. agucha31

Tylko wracaj szybko do nas

brzustinka i AnnDżelina lubią to.