panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja wczoraj miałam kurniki i cały dzień zbierałam mozolnie fanty , a zwierzaków przybyło do stodoły .

Masz rację , kiedyś wpadną i na nasze farmy . xD

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Jak bedzie możliwość wysłania to Ci podeśle :)

3. xBabciaEwa

Dziękuję Aga .

4. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

teraz jest tak naprawdę dobry czas na robienie gadów, płazów i stawonogów co w zgaduli Grecia napisała... a kur troche zrobiłam na paszę dla anakond, chociaż i tak pasze sprzedaję a kupuje węże, bo pasza jest po 22tys a wąż po 12tys. nie wiem kto tą paszę kupuje, jacyś fanatycy robienia zwierząt własnoręcznie.... xD

5. agucha31

Spoko, mam ich troche to czemu mam sie nie podzielić :)

6. xBabciaEwa

Mam wystawione i się robią . Wczoraj na 1 łące miałam kury , a jakoś je lubię i zawsze duży zapasik w stodole mam .

7. agucha31

U mnie teraz chomiki i kangury choć mam ich sporo w stodole no ale produkcja rękawic i sejfów ciągle trwa i potrzebne do nich zwierzaki :)

8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Stare czy nowe każde drzewko długo rośnie i ma dobrą wartość w stodole
    dlatego nie chcą sprzedawać
    przydaje się dla własnych celów czy w razie eventu albo do misji

sama wolę co innego upchać na targ niż owoce
    A co do ostatniego zdania : ja tak robię xD

9. xBabciaEwa

A ja tego nie mam , więc nie produkuję i jakiegoś gancarstwa nie mam .

Też magazynuję owoce i mam ich sporo w stodole . xD

10. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

i ma to swoje plusy i minusy
    minusem jest coraz mniej kupujących a coraz więcej sprzedających
    i np u mnie dużo ofert wisi w nieskończoność
    w interesie powinien być ruch
    a często się że tak powiem zapycha :p
    ale jak ktoś chce sprzedać w maksymalnej ilości jednorazowo np 9999 jakiegoś owoca to mógłby dać po normalnej promocyjnej cenie
    hurtowa cena powinna jakaś się trafić
    ja np taką ilość po cenie stodoły bym kupiła jednorazowo a nie cykać się po 10 sztuk xD

11. agucha31

sejfy mam tylko 2 ale 1 też mogę Ci podesłać bo troche juz w stodole ich jest :) teraz i tak bede sie skupiała na produkcji deskorolki bo wartość w stodole to 1815 a mam ich w stodole tylko niewiele ponad 500 a na dożynki jeśli roślin i owoców nie starczy bedzie trzeba sie wspomóc produktami lub je sprzedawać a kupować owoce i rośliny :)

12. xBabciaEwa

Jakoś to przegapiłam , ale przecież mogę inne produkty robić - spoko . xD

13. agucha31

Pewnie ze tak, no ale i tak zła teraz jestem bo pytałam komu co jeszcze trzeba zeby pisać podczas G&T to sie nic nie odezwałaś , ze nie masz :mad::mad:

14. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

sprzedaje tylko nowe owoce jak są jeszcze bardzo drogie i akurat mam zapas, do dożynek nie zbieram, czasem zdarzy mi się sprzedawać nowe zwierzaki, a tak generalnie to sprzedaje to co jest relatywnie drogie do czasu wytworzenia

dłużej jak tydzień to nic na rynku nie wisi

nie wiem czy dobrze myślę, ale taki żółw rośnie z wodą ponad 15 godzin i daje w deskorolce 1815 SG, w wąsy dają 1400 ale nawet te 8 kukułek rośnie razem niecałe 8 godzin, to szybciej uzbierasz produktów na 1 mln robiąc kukułki i wąsy, tylko trochę droga jest pasza dla kukułek.... trzeba by to dokładnie policzyć

ooooo Ewcia się szykuje do dożynek..... :D

15. xBabciaEwa

No co Ty - nie złość się - jakoś parcia na to nie mam czy cuś . xD Wiesz przy moim sposobie grania to i tak cud , że tu jeszcze jestem .

Ja nie , jeszcze nie tym razem , może kiedyś ........ jak się zmobilizuję . Raz startowałam w topie i starczy . xD

16. agucha31

Paszy nie musze kupować żadnej u mnie młyny chodzą cały czas bez przerwy pilnuje aby nawet na chwile nie stawały :) , żółwi mam dośc sporo do tego kilka zagród ciągle wystawionych, większość zagród i warsztatów oraz drzew nawet na eventy nie zdejmuje tak więc co do produkcji nie ma u mnie problemu, a wąsów też nie mało w stodole :)
    Ale było pisać to bym podesłała :) no jesteś i mam nadzieje ze tak zostanie :)

17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Muszę uzbierać na odblokowanie wodospadów a nie chcę oddać i nie mieć nic w zapasie

To kupuj a nie marudź ;)

Wystawiam po 100 szt
    więcej nie bardzo bo wracało do stodoły
    Kupcy wolą kupić po 10 x 100 niż 1 x 1 000 xD
    podświadomie taniej wychodzi
    I chyba potrzeba tych żółwi aż 3 jak dobrze pamiętam

Kiedyś wystawiałam fabryczki ala widząc jakie robią spustoszenie szybko je wrzuciłam do paska

18. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

A mnie sie cus takiego wykluło z TS z eventu:inlove:

19. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

wszystko zależy po ile wystawisz xD
    słodziaki koziaki - Gratki :)

20. agucha31

No pięknie, gratulacje :inlove::inlove: