panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Nad którym ?

2. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

muszę sprawdzić wszystkie, podoba mi się nazwa retro xD skracający hodowlę mam, więc ten sobie odpuszczam :inlove:
    już wiem, też sobie kupię komiks bo mi młotów i desek brakuje ;) napisz tylko Ewuniu czy zwrócą Ci pnącze :inlove:

3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

jakie zwierzaki? :oops:

4. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Cześć dziewczęta ;)
    (bo chłopaki to dawno tu nie zaglądali..)
    Piątek piąteczek piątunioo..
    U mnie nie pada, u wszystkich pada od tygodnia - a u mnie chłodno i temperaturowo dość słabo, ale słońce mnie prawie nie opuszcza.
    Może grzeczna byłam, czy cuuuś :p
    No a dzisiaj jesień przyszła..
    Kupiłam wczoraj to bawarskie i też miałam błąd - że pnącza nie dopiszą, bo nie jest dostępne w naszym kraju.. Czy cuś takiego..
    Zaczęłam już formularz reklamacyjny wypełniać, bo taki mi się z automatu pojawił..
    Ale coś mnie tknęło - wlazłam na farmę i okazało się, że jednak pnącze dopisało..

Kuruj się kuruj, i zdrowiej..
    Ja się troszkę będę z daleka trzymać, albo maseczkę założę - no bo teraz to, ja już bym się nie chciała zarazić.. 8)

5. xBabciaEwa

Czekam cały czas - na razie cisza .

to nie z pnącze był problem , tylko z itemami - potem skryptem dopisali .

6. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Późnym wieczorem kupowałam, to jakoś chyba to naprawili. Ale komunikat, to mnie zaniepokoił..

7. xBabciaEwa

Czasami tak pisze , ale zakup jest na farmie . To Cię ominął bałagan z itemami i dobrze . xD

8. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

to czekam z Tobą :inlove: a na razie jestem załamana bo żadnej rośliny na wyspie nie mam w ilości 6000, z owocami jest dobrze, teraz szybko muszę uzupełnić zapasy, ananasy już posiałam, jak nie zdążę ze wszystkim to niestety trzeba będzie kupić na targu :cry:

9. xBabciaEwa

Możesz też w sklepiku codziennie dokupić po 100 szt - wiem mało , ale zawsze coś - ja tak robię .

10. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

to robię zawsze rano, no cóż "ziarnko do ziarnka ...."

11. xBabciaEwa

Przez miesiąc się nazbiera , od dawna tak praktykuje i z roślinami nie mam problemu , a wiadomo jak ja lubię sianie , no nie ?

12. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

oj, wiem coś o tym xD no cóż, nie pozostaje mi nic innego, tylko zburzyć zagrody na plantacji i siać na dwóch polach, bo wodospadów nie ruszę, mam tam same perełki :inlove:

13. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Hej [​IMG]
    Jesień już pierwszego dnia ,się rozsiadła jakby u siebie była xD mokro ,szaro, zimno ,mokro i mokro , deszczowo ...
    brrr paskudnie a gdzie te piękne kolory jesieni ...

Płazy , gady i stawonogi czyli kameleony żółwie , pszczoły motyle , krokodyle ,kraby ,anakondy ...
    a jeszcze chyba o żabach było ale się pogubiłam

-----------
    Event się robi
    za jakąś niecałą godzinkę będę wiedzieć czy dam radę ;)

14. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Oj nie normalnie próbowałam i brak wtyczki , pobrałam niby ale dalej brak :p tyle co mogłam to na forum wtedy sie zalogować dlatego też mogłam wtedy do was zaglądać i być :) ani na tablecie ani na tel na ferme nie moge sie zalogować :(
    ja mam ale i tak na ferme nie wejde
    u mnie roślin minimum po 10 tyś w górę , drzewek podobnie tak więc sie nie martwie :)
    ----------------------
    Elu napisz czego masz mniej czapek czy fartuchów

15. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

to u mnie ta jesień jest od dawna już :p
    na pewno dasz radę powodzenia życzę
    ja zrobiłam 35 strój kucharza i jakimś cudem zrobiłam te zamówienia 35 razy - i mam dość
    jak ktoś chce hurtem to załatwić to współczuję
    nie lubię tego eventu
    niedobrze mi się zrobiło po tych obrazkach i tych połączeniach
    na 35 razy pomyliłam się raz
    w moim stanie to uważam to za sukces

czekam na eventówkę

16. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A bo do mnie szła na około xD

Powodzenie się przyda :) tym bardziej że się wyłamałam i postawiłam na drzewka
    Jak planujesz kupić roślinki to lepiej teraz póki cena jest korzystniejsza
    później mogą mocno wskoczyć w górę

Pamiętaj o ''ciasteczku ananasowym '' a dla warzyw '' żółty kokos '' są też inne

17. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

u mnie już dawno podskoczyła cena na to co jest wg Greci potrzebne do tego następnego eventu....
    a ja właśnie skończyłam mielić w młynie ostatnie "fraczki", popołudniu się pobawię w zamówienia, bo teraz to popracuję
    dobrego dnia :)

18. agucha31

O coś zwykłe wejściówki mnie polubiły, wczoraj pegaz , dziś smeczek na zwykłej :)

19. xBabciaEwa

Wiesz co ja myślę , że masz jakieś układy z czarodziejem - też tak chcę . xD

20. agucha31

No juz dawno temu sama stwierdziłam , ze to moje koło to sie zepsuło :p :)