panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

To ciumkanie jest najlepsze .

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

dobra idę do sklepu i pomyślę co w jakiej kolejności
    bo widzę że bawarskie święto na spirytusie będzie
    moja psina mruczy jak do niej mówię spoko też ciągle przy niej siedzimy na zmianę bo nam niknie w oczach :cry:
    ale ona nie pije :cry:a pomogło by jej może i też :cry:

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Banana dostałam i perfumy, 200% dla kogoś innego przeznaczone. :(

4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Różnymi sposobami na przeziębienie się ''leczyłam '' cytryna ,czosnek ,cebula czy miód ,syrop z malin a nawet grzaniec ,ale imbir jeszcze nie praktykowałam .
    Ann [​IMG]

5. panoramaogrodnicza

Ten plasterek imbiru na język, to ja często stosuję, jak mnie zaczyna drapać w gardle. Sprawdza się rewelacyjnie.:D
    Rozsiałam roślinkę, już rośnie na małych polach, darowany strój wykorzystałam skutecznie,
    czyli jeszcze tylko 76 zamówień do zrealizowania. ;)

6. AnnDżelina

dobra już jestem nawet imbir mam :)

ale jeszcze nic nie piłam a te 10 nasion rozsianych zebrałam bez chutneya :cry:no trudno się mówi zebrałam i zjadłam :cry:xD
    imbir smak znam i lubię ale kompletnie o nim zapomniałam
    już nadrobione
    znalazłam nawet przepis na syrop z imbiru :p

na języku już mam :ptrochę szczypie ale tragedii nie ma z tym że mnie już mocno drapie i kaszel bierze :cry:
    ale tabletki na gardło rzadko pomagają więc wszystkie inne chwyty wskazane

7. xBabciaEwa

Super , to tylko ja taka gapa i zmarnowałam darmówkę - ale to nic -się poprawię .

8. panoramaogrodnicza

A ja to cwana gapa xD, siedzę jeszcze w pracy, a tu nie mam nożyczek, to se fotkę strzeliłam. xD

9. xBabciaEwa

Wiesz tak sobie myślę , że jak będą 3 zamówienia ,to dosyć trudno będzie zapamiętać .

10. panoramaogrodnicza

Ja na pewno nie dam rady zapamiętać, pozostaje wycinanie, albo fotka.
    Poprzednio przy pojedynczych zamówieniach ryzykowałam, ale teraz jak mnie czas goni, to nie ma zmiłuj, muszę mieć pewność. :)
    A Ty nie próbowałaś sobie pomóc?

11. xBabciaEwa

Jeszcze nie robiłam , tylko tą darmową , ale tam się zagapiłam i dlatego tak wyszło . xD

12. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

no cóż .... nie tylko Ty :cry:
    przy wypiekach skrótami opisywałam zamówienia, muszę sprawdzić czy przy tych też tak się da o_O

13. panoramaogrodnicza

Już dwa zrobiłam, a na trzeci zabrakło jednej roślinki. :(

Pewnie się da, ja jednak preferuję wycinanie. :D

14. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

a na czym to polega o_O

15. panoramaogrodnicza

W komputerze masz takie narzędzie wycinanie, wejdź w start i albo od razu znajdziesz, albo wpisz to Ci wyszuka.
    To jest taka ikonka z nożyczkami, szybka forma screena, obrysowujesz co chcesz i od razu masz to zapamiętane.

16. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

OK, a co potem, zapamięta i co, gdzie mi to zapisze o_O a później? jest mało czasu na wykonanie zadania, zdążę ? o_O

17. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Okienko z gra trochę zmniejszasz, żeby Ci się wycinek obok mieścił - patrzysz na obrazek, zaznaczasz co trzeba i w zasadzie bez błędów się robi.
    Potrenuj sobie na boku na czymś innym. Jak się dużo ciastek na raz wypiekało, to się zaraza jedna chowała ;)

To się nigdzie nie zapisuje, chyba że chcesz zapisać.
    To taki rodzaj screena ekranowego, tylko sama decydujesz co chcesz sobie zescreenować.
    To jest sekunda na zrobienie tego, sekunda na przesunięcie w inny obszar ekranu - i bez problemu dajesz radę ;)

18. AnnDżelina

próbowałam tego i zdjeć przy ciastach i u mnie nic z tego nie nadążam z myszką i ruchem ręki :p
    ja muszę tradycyjnie ale to już nie dziś jutro może popróbuję
    piję powoli miksturę Bożenki i zdaje się
    że się z wami pożegnam bo jednak nic nie będę gadać a do łóżka pójdę
    ciężko to wypić - fuj :p
    choć w sumie przypomina te fervexy i inne cuda :p
    musisz spróbować po prostu i sama zobaczysz nawet jak złe zamówienie przyniesiesz to jak dobry kelner przeprosisz i pójdziesz po następne a jako klient i tak nagrodę dostaniesz :)
    mała strata albo żadna a zabawa jest i można potestować - ja mam do tego takie podejście
    ja na bank i tak coś zmienię w zamówieniu którymś :p

19. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Noo pakuj się do łóżka i się kuruj!!!

20. panoramaogrodnicza

To masz automatycznie zapisane na ekranie, nie szukasz tego nigdzie. Tylko tak jak pisze Ania, zmniejszasz okienko z grą i obok masz obrazek do odwzorowania.:)