panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

też o nim myślałam, a może ktoś ma ten rząd i napisze jak to sprawdza w grze?

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Zosiu - mam wszystkie oprócz tego rzędu , ale jutro sobie go kupię . Jeszcze się zastanawiam nad tym nowym : Bawarskie piosenki : - co o nim myślisz - warto kupić ?

3. abc2016

a co to za jeden? bo w tym nowym evencie jest rząd Kto pierwszy ten lepszy.... albo ja źle czytam

4. xBabciaEwa

Jest w ogłoszeniach , że od jutra można kupić . Ja nie umiem tego pokazać , więc poczytaj sobie i napisz co o tym myślisz .

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

W ewencie możemy zdobyć, a oprócz tego możemy kupić bawarskie piosenki, no i oczywiście jeszcze te retro.

6. xBabciaEwa

O właśnie o to chodzi - dzięki Ela . xD

7. abc2016

co 45 godzin, czyli praktycznie raz na dwa dni i jak ktoś zbiera tak jak większość co 12 godzin, to co dwa dni te PD?TPD i 10% z rannego zbioru - pytanie czy to jest też 10% z pnączy i OO/WS? bo jak tak, to ze zbiorami można mieć dodatkowe 70-80tys plus 36/30tys co dwa dni, czyli to jest ponad 1,5 mln na miesiąc z jednej gałązki. Może to nie jest największy cud świata, ale złe to nie jest, tylko się trzeba nauczyć w to klikać przed zbiorami. 19,99 zł - to są dwie kawy w kawiarni takiej średniej....

8. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Też patrze na te pnącza.. I się zastanawiam, co z tym fantem zrobić..

9. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Zosia super porównanie tylko ja już tych kaw w tej grze mam chyba z setkę

10. abc2016

każdy wybiera co lubi, ja tam kawy akurat nie piję, a dobrą herbatę w kawiarni to trudno trafić xD
    pomyślę nad tym pnączem jeszcze....

11. xBabciaEwa

A ja lubię pnącza i sobie kupię - kawę pije w domu - najlepsza . xD

12. kaniape4410

No kłopot w tym, że pnącza też lubię ;)
    Tyle dobrego że tylko dwa są atrakcyjne, a nie więcej xD

13. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Masz racje złota Lavazza na rynek włoski espresso;)

14. abc2016

kup kiedyś kawę Kimbo jak zobaczysz (rzadko jest), ale z kaw które piłam ta mi najbardziej smakowała

polecam plus 100% do stodoły :inlove:

Ostatnie edytowanie: 20 września 2017
  15. xBabciaEwa

Jak tam dzieciaczki po zbiorach - u mnie 97 czapek i 117 fartuchów wypadło , roślinka posiana .xD

16. abc2016

a posiana i 116/144 (cz/f)

17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry :)

Po kolei będzie, bez cytowania.

Pogoda, jaka jest każdy widzi. Niestety okazuje się, że zarówno Włochy, jak i Chorwacja ciepłem nie rozpieszczają. Owszem, cieplej niż u nas, ale jak na tamte strony - rozczarowanie. Takie mam relacje od jednych i drugich znajomych.

Chorzy mężczyźni to temat rzeka.
    Ale wiecie po czym poznać, że chłopiec staje się mężczyzną?
    Po tym, że mając 37 stopni zatacza się do łóżka i krzyczy, że umiera xD

Chorego programistę natomiast rozpoznajemy po tym, że nie siada do kompa. Wtedy jest to już stan bardzo poważny wymagający interwencji medycznej.

66 fartuchów
    54 czapki :p

18. kaniape4410

posiane także ;) Zapomniałam o niewinności i takich tam, wybierając doniczkę i takie tam na zwierzaki xD
    99 czapek
    121 fartuchów
    całkiem nieźle jak na chaos, który miałam ;)

19. xBabciaEwa

Jakie nasze życie by było nudne bez tych naszych chłopaków małych i dużych - tam mnie naszło cuś . Oni narzekają i oczekują pomocy i zainteresowania - my się poświęcamy i wszyscy są zadowoleni - przynajmniej u mnie to tak działa .

20. kaniape4410

No to mój 10 letni siostrzeniec już się zalicza do mężczyzn xD Jeszcze głośno nie krzyczy, ale już już blisko tego jest ;)

A ja, co prawda programistą nie jestem - ale jak nie siadam do kompa,to znaczy, że coś ze mną jest nie tak xD Raaaaany, a muszę wytrzymać ponad miesiąc teraz.. Czeka mnie terapia wstrząsowa xD