panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I 2 florkixD

xBabciaEwa i agucha31 lubią to.
  2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

robienie misji w spoldzielni..odkrywanie run na drzewie madrosci,,praca w szklarnii

3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ej no nie jest żle :)

xBabciaEwa i krasnoludek10 lubią to.
  4. krasnoludek10

AgaxD Dziewiątki się rozjechały, nie widziszxD ???

5. agucha31

No mówiłeś ze do 10 mln zbierasz to ja nawet nie zwracałam uwagi na te pierwszą 9 tylko na to 9 725 208 :p

xBabciaEwa, abc2016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  6. krasnoludek10

I bardzo mądrze;) A po evencie pewnie zostanę goły i wesołyxD

xBabciaEwa lubi to.
  7. agucha31

A to dlaczego? takie braki w zwierzakach?

8. krasnoludek10

I to jakie - w paszy też.. Kamienie nieuzbierane, eventówka też8)

9. agucha31

ech noo ociągasz sie :p

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Faktycznie liczba ewentów ostatnio bardzo wzrosła, ale one dają dużo możliwości zarabiania SG, dla przykładu na produktach z przedostatniego, czy na zwierzakach z tego, naprawdę można nieźle zarobić.
    Jakoś nie widzę pożytku z robienia misji, to dla mnie sztuka dla sztuki. Owszem jak potrzebuję zwiększonych ilości jakiś dóbr, które są w nagrodach to tak, wtedy robię, a tak to jeść nie wołają.
    Runy i szklarnia to jasne, tyle, że szklarnię robi się przy okazji, a runy to gwiazdki, trzeba mozolnie zbierać. Dla mnie rozwój farmy to też zasoby stodołowe.

11. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

to wszystko robię między eventami.... jak się uda pospieszyć i szybciej jakiś event skończyć, to mam nawet sporo czasu na misje czy szklarnię

12. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tylko,ze patrzysz na to wszystko pod katem doswiadczonego gracza..majacego np rozbudowana szklarnie dzieki ktorej,szybko mozesz skonczyc event..a popatrz na to okiem swiezaka,,konczy event w ostatni dzien..za dwa dni czeka go kolejny i kiedy ma to wszystko uzbierac

13. krasnoludek10

Długo jeszcze całe drzewo nie będzie odkryte...

xBabciaEwa lubi to.
  14. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Hm
    A jakim cudem mu się udaje ukończyć eventy ?
    Bez uszlachetnień , bez pucharów ,
    Każdy nowy gracz musi przejść taki etap gry gdzie najpierw stara się zdobyć to co ułatwi mu robienie eventów czy w ogóle dalszą grę na farmie .
    czyli najpierw skupić się na minimalnym rozwoju farmy żeby móc cieszyć się i bez zgrzytów kończyć eventy a także zbierać doświadczenie
    Czyli szklarnia i uszlachetnienia , wybrać proste misje aby zdobyć gwiazdki i zebrać potrzebne runy z drzewa i zdeponować puchary, to samo z wyspą i komnatami .
    Event robić tylko takie które są ''łatwe '' mało badyla i wypadajek albo wcale nie robić a skupić się na rozbudowie farmy

W ogóle podziwiam nowych graczy że potrafią ukończyć obecne eventy :) mnie się to bardzo długo nie udawało

15. krasnoludek10

Nie Tobie jednej;)

16. panoramaogrodnicza

Każdy kiedyś był świeżakiem, często nie miał mentora, wstydził się o cokolwiek zapytać na forum i kończył ewenty rzutem na taśmę.
    Doskonale pamiętam, jak po dobrych kilku miesiącach grania bez ewentów, biegałam z pucharami z pola na pole, siałam przed ewentem cebulę na superpolach, a potem jeszcze prosiłam się na forum o wypadajki.
    Myślę, że każdy przez ten etap musi przejść, tyle, że teraz świeżak się rejestruje i od razu wie więcej niż ci grający kilka lat, od razu chce kończyć ewenty itd. itd.

17. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Dokładnie
    mnie eventy przeszkadzają coraz bardziej kompletnie mi z nimi nie po drodze :p

tylko to uzależnienie :oops:
    to ja jestem świeżak :D bo nie jem tych wszystkich dostępnych bajerów bo nie nadążam
    i sianie non stop po 15-20 mln rośliny co kilka dni zaczyna dobijać

prześpię się z tymi milionami tutaj xDi może czas znowu zacząć inaczej grać :p

18. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Już jak siałaś cebulę na super polach to nie byłaś Elu takim świeżakiem ,bo super pola chodzą od 60 poziomu

19. panoramaogrodnicza

O kochana, ja świeżakiem byłam bardzo długo, zarejestrowałam się, jak widać pod koniec czerwca 2014, a mój pierwszy nieudany ewent robiłam pod koniec lutego 2015, mając na farmie 71 poziom, a na wyspie 32.

20. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

kiedyś też miałam zadania w spółdzielni w głębokim poważaniu
    każdy z nas przechodzi podobne etapy

ale rozwój to każdy z tych elementów: eventy, zadania, zabawa, karmienie zwierzątek ustawianie pikseli po swojemu, życie z Mieciem, Potrzebą i Odskocznią od codzienności, zbieraniem dóbr wszelakich, sianogroszy i wykorzystywania tego na kolejne potrzeby czy cele.

wszystko jest ważne tylko coraz trudniej to połączyć czy utrzymywać w miarę spójnie

każdy z nas ma jakiś cel w grze i wszystko ma znaczenie nie ważne na jakim faktycznie jesteśmy poziomie
    ile mamy milionów itd
    ważne że jesteśmy mamy swoje cele i zadowolenie z gry.

Dobrej Wszystkim :)