panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

I dobrze
    przynajmniej machanie miotłą dobrze Ci zrobi na kondycję ;)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Kiedy ja chcę maturę zdać-.- A miotłą machałem i chwasty wyrywałem w ogródku szkolnym jak nie było robotyki raz na wiosnę:pxD

3. agniecha$

Nie nazwała bym tego ''obrażaniem się '' raczej Ewie jest przykro
    Ona taka jest ,że mocno coś bierze sobie i to przeżywa , choćby przeoczone posty
    I super , sprzątacz z maturą jeszcze milej widziany xD będziesz więcej wiedział

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No to masz już doświadczenie, możesz w CV napisać. ;)8)

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Jestem - spokojnie - żyję , oddycham i tyle .
    Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zmykam .
    Trochę to potrwa zanim zacznę znowu pisać , więc bez paniki proszę , bo czytam bardzo uważnie co piszecie .
    Dziękuję za troskę i sowy - bardzo to miłe - dziękuję .

6. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ewciu kochana, nie rób nam tego, bo teraz bedziemy sie zastanawiać co i przez kogo z nas nie chcesz pisać :(

7. krasnoludek10

Bo zaraz ja się obrażę-.-

8. xBabciaEwa

Czasami lepiej pomilczeć niż głupoty pisać czy cuś . xD

9. agucha31

No wiesz Ty co, Ty i głupoty , no to teraz fakt głupotę napisałaś , ale ogólnie no kiedy niby kiedy co?, no a nawet jakby, to co każdemu to sie z nas zdarza :p :) i nie ma co milczeć nie wolno nas tak zostawiać no bo my tęsknimy i bedziemy :cry::cry:

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Tomek, to teraz na poważnie, widzisz żadna praca nie hańbi, jest źle jak ktoś jest pasożytem, a jak uczciwie zarabia na chleb to jest ok. I każda praca jest potrzebna i powinna być ceniona, wierz mi wykształcenie nie jest wyznacznikiem tego czy ktoś jest dobrym, porządnym i uczciwym człowiekiem.

11. xBabciaEwa

12. agucha31

No i każdy zawód jest potrzebny, no gdyby nie śmieciarze z których sie sporo osób śmieje to kto by nasze śmieci wywoził, gdyby nie osoby od zamiatania ulic to co sami byśmy po sobie zamiatali? na raczej nie tylko brud i smród by był wszędzie , jest wiele zawodów bardzo potrzebnych a wyśmiewanych przez wiele osób , nawet pracownik wysypiska śmieci i ktos kto wywozi szamba , no sorka ale te osoby ciężko i uczciwie pracują i jest to praca niezbędna

Ewciu piękne słowa :)

13. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

ooooo Ewcia :inlove:
    co u Ciebie? jakies przygotowania do jutrzejszego eventu? czy zabawa z wnukami?

14. krasnoludek10

i śmierdząca niekiedy...
    Restauracja? Masz lenia albo chętkę na romantyczną kolację - idź tam zjedz:)

Ewcia - święta prawda:inlove: Każda praca ma zady i walety:pxD

brzustinka lubi to.
  15. agucha31

Może i śmierdząca ale i niezbędna

16. xBabciaEwa

Wnuków nie mam teraz , chociaż za chwilę Mikuś będzie z rodzicami . Do ewentu jestem przygotowana .

17. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a co posiałaś? czy postawiłaś?

18. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

1 kg mąki
    łyżka cukru
    łyżka soli
    łyżeczka drożdży instatn
    pół litra letniej wody
    trochę oleju/oliwy

wszystko zagnieść i pięknie ciasto wyrobić;)
    Jak dobry pracownik to na budowie zarobi dużo więcej niż przeciętny człowiek po studiach i nie musi martwić się bezrobociem. Wiem co mówię8)

19. krasnoludek10

ja eukaliptusy i bananowce a na farmie goździki na SP i klony cukrowe:)
    A sos i składniki + ser;) ???

20. agniecha$

Ewa to ja pomilczę za Ciebie ;) a Ty gadaj co kto i dlaczego zrobił Ci przykrość
    No wyrzuć to z siebie :)
    ------------
    Taaa tylko mnie zapomnijcie cytować czy lajkować to siądę w krzaki i truskawek nie będzie xD
    Dobra Ewa się znalazła ,Bożena bawi się z wnukiem

a gdzie Ann ?
    czyżby czmychnęła przed startem eventu ;) i udaje że światło jej wyłączyli cwaniara
    Nie ma to taki inny rodzaj pizzy bez dodatków ;) smacznego xD