panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Tia, i obudziłem się, bo mi się to przyśniło. ;) Nie strasz ludzi. -.-

A mój plan przewiduje niedzielne zakończenie, no chyba żebym wyrobiła 120 % normy, ale na to to się na razie nie zanosi. :p

2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

do soboty to myślę o wysianiu rośliny, bo losowość wypadajek jest jaka jest to wiemy...

3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ja przewiduję w ogóle skończyć ;)
    nie wiadomo jak rozłożyli wypadalność wypadajek , nie na darmo dali do eventu wodospady

4. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Podobny misterny plan mam ;) Gdyż na weekend wyjeżdżam i będę miała mizerny dostęp do farmy ;)

Był ktoś w eventowym? Zaglądać tam? Czy najpierw nerwosolku się najeść i dopiero wtedy? xD

5. panoramaogrodnicza

Wiesz, nie wiem jak będzie ze zwierzakami. Ja nie mam jakiś ogromnych zapasów i zamierzam jedną polanę przeznaczyć na ewentualne dohodowanie braków, dlatego na razie rozpisałam sobie pałkę na dwie polany. :D

Ja byłam, wiesz zwykle coś tam piszę, traktuję ewentowy jak moją osobistą kronikę ewentu,
    żeby w razie czego przypomnieć sobie jak było, trudno, łatwo, beznadziejnie.;)

6. agniecha$

Spokój jest ,aż wieje nudą xD
    to jeszcze nie ten event , na razie to nas małymi kroczkami przyzwyczają do duuużej ilości pól ,
    zobaczysz krzyki i jęki jak dowalą terror badyla i tylko na wyspie ;)
    Trudno to mam , jak hodowlany jest , reszta to spoko :) jak na razie xD

7. abc2016

dla mnie 70-80 zwierzaków to nie jest jakiś wielki zapas, pewniej się czuję jak mam po 500 każdego - co najmniej.... ale zwykle tak nie jest...

8. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Zartowałam tylko , ja tez lubie chodzenie o lesie i zbieranie grzybków :)

9. abc2016

a tam gdzie mieszkasz jest blisko jakiś las z grzybami?

10. agucha31

kochana w okolice Szczecina , Goleniowa i jak na Swinouscie to na grzyby przyjeżdżają nawet z daleka :) lasy zachodniopomorskie z grzybków słyną od zawsze :)

11. abc2016

to pięknie :)
    widzę las z okien, ale tam jest więcej psów i śladów po nich niż grzybów, ale jeżdżę w okolice Chojnic, albo Kościerzyny i coś się zawsze przywiezie :) najważniejsze że trochę ruchu i świeżego powietrza :)

12. agucha31

NO u nas w lasach zawsze ładnie zbiory, no i mase sprzedających przy drodze , zawsze jak sie np ze Szczecina do Swinouscia jedzie to grzybiarzy mase na drodze. Ale tak samo jest jak pora na jagody też w lasach ich nie brakuje i masę przy drodze sprzedających

13. panoramaogrodnicza

Oj tak, choć to było wiek temu,
    do tej pory pamiętam jak jeździłyśmy z siostrą do Golczewa i nasze wyprawy na grzyby i żurawiny. :D
    Teraz raczej mazurskie lasy preferuję, chociaż i w lasach w pobliżu mojej działki też można sporo zebrać, a i na działce też.

14. agucha31

NO w te okolice ciągle najwięcej ludzi jeździ i mimo masy aut i grzybiarzy i tak można nieźle nazbierać :)

15. panoramaogrodnicza

Wiesz jeździłyśmy tam na wakacje i chodziłyśmy sobie nie tylko nad jezioro, ale buszowałyśmy też po lasach.
    I takich polan z grzybami to ja już nigdy później nie widziałam, no może raz jeszcze, na Mazurach jak znalazłam rydzowy las. :D

16. agucha31

Dlatego właśnie lubie te swoje lasy :)
    ----------------------
    A tak poza grzybkami to co sie dzieje, gdzie sie podziewa Bożenka i Ewa?

17. agniecha$

Ewa zaginęła
    poszła po tort i ani jej ani tora :)
    Ewie jest smutno :(

a Bożenka to nie wiem długo coś jej nie ma
    już wcześniej wołałam ale nie słyszała , chyba nadal Franio u niej w gościach to się cieszy wnukiem

18. panoramaogrodnicza

Bożenka to chyba ma gości, Zosia pisała, że będzie w poniedziałek, a Ewcia to nie wiem, może z wnuczkami.:)

19. agucha31

NO właśnie, ostatnio pisała że idzie zamówić tort i nie wróciła :(
    A co sie stało?
    No też nawet przez chwile jej właśnie nie widziałam :(

Ale Ewcia to choć na chwile zaglądała nawet przy wnuczkach a teraz nic

20. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Dziewczyny takie pytanko mam, może coś pomożecie, chciałabym wybrać się nad morze, z Nowej Soli mam wybór (w piątek o 23 wyjechać) na Szczecin, Łebe lub Koszalin. Polecacie coś może? ;)