panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Trochę na osłach i rybach pozarabiałam ;) Ale teraz osły u mnie około 10tys. To czekam, może jutro się coś jeszcze zmieni ;)

Edit: Kupujecie te 200 SP za 300 farmarek?

Ostatnie edytowanie: 17 sierpnia 2017
  2. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Gratuluję dziewczyny, szybko Wam to idzie:)
    Ja wystawiłam po 40 z każdego potrzebnego drzewka, i trochę zwierza a jutro będę kombinować żeby wszystko pasowało:p

Kolorowych trochę w stodole jest, ale poczekam na jutrzejsze BB i zobaczę co wyjdzie z oaz.
    A nubloni muszą trochę poczekać aż uzbieram baterii, z wieczornego zbioru starczyło na 1 x XL i dostałam 24 farmarki:oops:

Na moim targu osły i strusie dochodziły do 20 tys., ale po ogłoszeniu o BB ceny spadły, jutro znów się podniosą.
    Cena paszy dla anakond w tej chwili 19,5 tys.

3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

u mnie 32500 pasza dla anakond xD- cena maks bo zeszła cała z targu
    czyli wiadomo gdzie są moi maniacy z targowicy xD
    to ja sobie poczekam z tą aktualizacją z pewnością nie wyrobi mi młynek

za farmarki i banany odkryłam
    zostaje misja więc 1 pole zostawię sobie na deser:p

kusi kusi ale ni mam już farmarek xDposzły w wyspę i nul zero więc ja już nic nie kupię :p

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

261 na Baha:music: I 160 bateryj:p

5. AGA1173

Kupiłam SP i cześć Wodospadów, dwa kliknięcia i 900 farmarek nie ma, a odrobić nie tak łatwo:cry: Nubloni drogo sobie liczą :cry:xD:p

Za taką cenę chętnie oddam swoją paszę dla ankond i poczekam z odkrywaniem 3 części wodospadów, aż wyhodują się króliki na następną paszęxDxD

Gratuluję:)

=============

Uciekam już bo jutro ciężko będzie ze wstaniem. Spokojnej nocy Wszystkim:)

6. krasnoludek10

Dzięki:) 148 farmeraków:p 50 już zdobyte w Jackpot:D Dobranoc:)

brzustinka, xBabciaEwa oraz agucha31 lubią to.
  7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Gratulacje Tomek !xD
    Dobranoc wszystkim .xD

8. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dobranocka :sleepy:

9. krasnoludek10

Dobranoc zmęczone po 7 godzinach zwiedzania, 4 odpoczynku, wejściu na farmę i kolejnych 4 godzin "odpoczynku" (bo teraz znalazłem to muzeum i wystawę w Necie, parę rzeczy sobie przypomniałem, ale to nie to samo). Jedyne co pamiętam to polin (z hebr.) = Polska, tu odpoczniesz; Biblia kobieca (dziewczynek do nauki łakociami nie zachęcamy, chłopców takxD) oraz Aron-ha kodesz czyli miejsce przechowywania Tory oraz rozwój międzynarodowego języka esperanto i rzucanie kurą i kogutem na ślubie - to chyba wszyscy zapamiętamy oraz (ja to tak zrozumiałem przynajmniej) chodzenie po potłuczonym szkle:p A teraz co się porobiło? Dziwna wielce ta dzisiejsza moda-.-:mad:o_O:sleepy:

agucha31, brzustinka oraz kaniape4410 lubią to.
  10. xBabciaEwa

Doberek !
    Witam w słoneczny piątek i na kawę zapraszam[​IMG]
    Pomału robię wodospad , dojrzeją leniwce i wezmę się za następne zadanie z anakondą . Miłego dnia kochani , pędzę po wnusię . xD

11. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Dobry wszystkim:)

Tomek gratuluję poziomu na Baha:D

Kawki nigdy nie odmawiam, także chętnie;)

U mnie dzisiaj osły po 12tys a strusie po 10 ty. Wczoraj udało mi się sprzedać trochę osłów po 17 tys. i strusi po 16 tys. a dzisiaj widzę cena drastycznie w dół8)

Pakiet xl z nublonów dał dzisiaj 30 farmarek, także w tym tempie to jeszcze trochę czasu ich będę ciułaćna wodospady:cry:xD:cry:

12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Też witam, kawkę popijam i farmę obrabiam, ale wiele roboty nie ma.
    Na targu ceny trochę spadły, osły i strusie po 14,5, ryby prawie 9, ale pewnie jak się zacznie BB znów wzrosną.
    A odkrywanie ostatniej części wodospadów nie jest takie trudne jak się na początku wydawało.
    Jednym słowem, nuudaa. ;)

13. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)
    na moim targu jest tak, że w piątek popołudniu jak jest hodowlany to cena idzie zdecydowanie do góry (przed BB)

----------------------
    ładnie baterie wypadły z osłów 97/121

Ostatnie edytowanie: 18 sierpnia 2017
  14. AGA1173

Kawę chętnie, dziękuję:)

W wodospadach pierwsze zadanie zakończę za godzinę jak dojrzeje druga tura papug. Drzewka już wszystkie czekają na zbiór i część zwierzaków, zobaczę ile mi się uda dziś zrobić:)

U mnie osły po 15200, strusie 13128, ryby 7300, ale cena będzie wzrastać, zawsze tak jest przed BB.

U nublonów (po zebraniu wszystkiego z farmy i z tego co zostało z wczorajszego wieczora) zrobiłam 2 pakiety XL i 1 pakiet L - trafiłam 150, 30 i 24 farmarkixD Do końca jeszcze parę pewnie będzie, szkoda tylko że na wkład do silosa idzie tyle towaru:cry: i że zablokowali możliwość wrzucania owoców i zwierząt z Wyspy-.-

15. antonina-farmerska

Doberek kawencja na podniesienie powiek.Robię słonie i kakao Wrzut XL za 90 farmarek

16. abc2016

a ja czekam na ostatnie 6 bikini i będę miała piękne całe wodospady :)

17. xBabciaEwa

Super - kłopot z głowy .
    U mnie może jutro będzie koniec , jestem na 3 zadaniu , a farmarki to ..............

18. antonina-farmerska

Dla mnie bikini na razie niedostępne mam 5 sztuk,brak desek ,męczę irysy na młoty,truskawki na deski ale jakoś marnie wychodzi;)

19. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Doberek :D

wczorajsze moje spontaniczne ustawienia pozwoliły zrobić pierwsze 3 zadania czasówki - wiec połowę mam xD
    kolejne jutro :p
    Gratki i zazdraszczam ja się będę męczyć z bikini muszę je sobie najpierw zrobić :p
    ale zrobi się xD

wydałam strasznie dużo siana :cry: chociaż trochę też zarobiłam :D
    i tak wkoło co zarobiłam to sprzedałam xD

anakondy na polu mnie doprowadzają do dreszczy - fobię mam o_O
    dziś wieczorem je schowam z powrotem :p

młynek nie nadąża pamiętajcie nastawić xD

20. abc2016

irysów nie robiłam, mam szparagi na młoty drewniane, a na deski to chyba najszybciej mi się zrobił chmiel i rabarbar

nie ma czego zazdrościć - też zrobisz, bikini trzeba min. 7 zwykłych lub 5 pomarańczowych

było je wsadzić do menażerii... nie widziałabyś ich, można nawet wstawić na pierwszym polu małpkę i już nie było by po nich śladu